SG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 23 минути, DarkChild каза: Знаех си, че си пада по сушените сливи. Не точно слива, някой друг сушен плод по-скоро.🤪 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Меди колкото и да е банален, пее на живо и пълни страшно много( @fengergana да потвърди 😜). Тийн идол е, по тик ток излизат много клипове как пеят песните му. Нормално да взима повече от забравените ви любимки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 часа , RumyanaFen каза: Хитов хит!💃💃 Шели беше машина за хитове! 🥰 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 vania velikova (@vaniavelikova8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 123 likes, 2 comments - vaniavelikova8686 on October 27, 2024 Ь 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 5 часа , Willy каза: Меди колкото и да е банален, пее на живо и пълни страшно много( @fengergana да потвърди 😜). Тийн идол е, по тик ток излизат много клипове как пеят песните му. Нормално да взима повече от забравените ви любимки. Пълни ? Чушки ли? Мхм.... Едни правят лютеница, други пълнят чушки.... А любимата ви ШАШКА да няма и Агенция за проституция? Нищо чудно! Сигурно е станала Сводница. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Не са лично Галя или Софа. Аз съм сигурен, че не биха забранили да им се пускат песните. Ако Сашка има права над музиката им, а не просто над графика им за участия, то явно са големи будали. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 часа , Willy каза: Меди колкото и да е банален, пее на живо и пълни страшно много( @fengergana да потвърди 😜). Тийн идол е, по тик ток излизат много клипове как пеят песните му. Нормално да взима повече от забравените ви любимки. да, със Саби ме пълнят яко всяка петък вечер 🤪 Сашка само тогава ми позволява да им пускам, иначе щяла да ме осъди, а тя милата не знае че в полицията съм въртяла на всички 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 21 минути, asylum каза: Не са лично Галя или Софа. Аз съм сигурен, че не биха забранили да им се пускат песните. Ако Сашка има права над музиката им, а не просто над графика им за участия, то явно са големи будали. Във видеото говорят по друга тема. Иначе Сашка може да забранява само песни лицензирани под лейбъла Мегастар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Във видеото говорят по друга тема. Иначе Сашка може да забранява само песни лицензирани под лейбъла Мегастар. Демек само Меди. За другите на никого не му пука 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час , DevilWish каза: Пълни ? Чушки ли? Мхм.... Едни правят лютеница, други пълнят чушки.... А любимата ви ШАШКА да няма и Агенция за проституция? Нищо чудно! Сигурно е станала Сводница. Пък аз си мислех че неговата чушка я пълнят ... И разбира се че Шашка е станала и тя Маман, ти как мислиш любимата ти Сланина ли беше, Сърби и другите никому неизвестни женици от народа заработват? Щото с пеене с не е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 8 минути, Lelqtian каза: Пък аз си мислех че неговата чушка я пълнят ... И разбира се че Шашка е станала и тя Маман, ти как мислиш любимата ти Сланина ли беше, Сърби и другите никому неизвестни женици от народа заработват? Щото с пеене с не е да се продават за малко 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Значи Сашка със забраната от вчера е сложила рестрикции върху творчеството на Меди, Габриела и Селина, но не и на Галена? Е, не е голяма загуба. Меди защо го позволява, на тая никаквица да се разпорежда с творчеството му? Голямата работа сякаш е. На заведенията им трябва да един телефонен номер, на който да заявяват участията и това е. На Галена не е й трябва да работи със Сашка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Докъде стигнахме? В новинарска емисия да обсъждат инжекциите, които си бие Галена, за да е слаба! Падение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Докъде стигнахме? В новинарска емисия да обсъждат инжекциите, които си бие Галена, за да е слаба! Падение! Това са "новини", в тази "медия" дори говорът е с AI 😅 Я, Емилия е била при г-н малка п**ка 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @fengergana Мила,не се бях заглеждала,но Андреа и друг път е снимала любимия ни барбър😜 Бях забравила защо й бях фенка-имаме еднакъв вкус за мъже 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 4 минути, xroflx9 каза: @fengergana Мила,не се бях заглеждала,но Андреа и друг път е снимала любимия ни барбър😜 Бях забравила защо й бях фенка-имаме еднакъв вкус за мъже Съдейки по сегашната му прическа, наистина "децата на обущаря ходят боси" . А беше един от ангелите на Цура в "Гили, Гили". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 кой помни? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, Just_Me каза: Това са "новини", в тази "медия" дори говорът е с AI 😅 Я, Емилия е била при г-н малка п**ка Счета ходила при Тотката Някой да я пита подкрепя ли бръснати глави на жени. А тоя нали хейтваше чалгата, що кани чалгарки? Баси фунраджията. Ама тя нали направи дует с Слави и Тотка заради това сигурно я е поканил. Обича да му лиже задника. И като почнат да го имитират ми идва в повече... Слави преди години в шоуто постоянно се молеше на всеки за дуети. А сега когато му предлагат Евгени се прави на п-тка, че не правил бляблябля... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 33 минути, FolkEmpire каза: Счета ходила при Тотката Някой да я пита подкрепя ли бръснати глави на жени. А тоя нали хейтваше чалгата, що кани чалгарки? Баси фунраджията. Ама тя нали направи дует с Слави и Тотка заради това сигурно я е поканил. Обича да му лиже задника. И като почнат да го имитират ми идва в повече... Слави преди години в шоуто постоянно се молеше на всеки за дуети. А сега когато му предлагат Евгени се прави на п-тка, че не правил бляблябля... 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 36 минути, FolkEmpire каза: Счета ходила при Тотката Някой да я пита подкрепя ли бръснати глави на жени. А тоя нали хейтваше чалгата, що кани чалгарки? Баси фунраджията. Ама тя нали направи дует с Слави и Тотка заради това сигурно я е поканил. Обича да му лиже задника. И като почнат да го имитират ми идва в повече... Слави преди години в шоуто постоянно се молеше на всеки за дуети. А сега когато му предлагат Евгени се прави на п-тка, че не правил бляблябля... Много са неприятните персони в родния шоубизнес, но Тото е сред основните лидери в класацията. Прилича на нагъл дюнерджия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 4 минути, Thecranfan каза: Много са неприятните персони в родния шоубизнес, но Тото е сред основните лидери в класацията. Прилича на нагъл дюнерджия. Не обиждай дюнерджиите! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 42 минути, FolkEmpire каза: Счета ходила при Тотката Някой да я пита подкрепя ли бръснати глави на жени. А тоя нали хейтваше чалгата, що кани чалгарки? Баси фунраджията. Ама тя нали направи дует с Слави и Тотка заради това сигурно я е поканил. Обича да му лиже задника. И като почнат да го имитират ми идва в повече... Слави преди години в шоуто постоянно се молеше на всеки за дуети. А сега когато му предлагат Евгени се прави на п-тка, че не правил бляблябля... Какъв дует има Еподмилия с Тотка? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 6 минути, DarkChild каза: Какъв дует има Еподмилия с Тотка? Не с него, със Слави Не успях да си редактирам мнението С Тотка само си приказват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Нацисткият хит на 10 езика! 🔥 Dimitar Purnarov 🔥 (@dimitar_purnarov) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 380 likes, 12 comments - dimitar_purnarov on October 27, 2024: "LIDIA - “Да мога да обичам” на 10 езика 🌍🎶". Вашите с такова постижение кога??? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари