Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.
WWW.FACEBOOK.COM

Фолк Звездата Ваня Великова пя и танцува над 2 часа на последното си участие

IMG_5265.png

IMG_5267.jpeg

• Thanks 1
  • Haha 2
  • Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

215 likes, 3 comments - vaniavelikova8686 on October 27, 2024
WWW.INSTAGRAM.COM

338 likes, 4 comments - vaniavelikova8686 on October 26, 2024

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Уау, забележете колко колеги са поздравили Камелия за бебето й и колко топли думи са казали

WWW.FACEBOOK.COM

Честит Великден 🐣 За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ . Имаме си БЕБЕ . Благодаря на всеки помогнал за раждането ти,мило наше ВСИЧКО….❤️❤️❤️

Истинско уважение демонстрират включително нейни стари врагини като Рени. Рени и Камелия имаха конфликт през 1999. Те се познаваха от едни сръбски кафани, в които и двете работеха в Швейцария през 90-те години. Знаят си и кирливите ризи.

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

Всъщност не знам защо всички си мислят, че Емилия наистина е плащала за дуета със Слави.

След песента с Тита съм склонен да вярвам, че Слави би направил песен с почти всеки сравнително популярен, който е готов да покрие разхода за целия проект.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Уау, забележете колко колеги са поздравили Камелия за бебето й и колко топли думи са казали

WWW.FACEBOOK.COM

Честит Великден 🐣 За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ . Имаме си БЕБЕ . Благодаря на всеки помогнал за раждането ти,мило наше ВСИЧКО….❤️❤️❤️

Истинско уважение демонстрират включително нейни стари врагини като Рени. Рени и Камелия имаха конфликт през 1999. Те се познаваха от едни сръбски кафани, в които и двете работеха в Швейцария през 90-те години. Знаят си и кирливите ризи.

И Луна е била с тях там, коментирай!

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Всъщност не знам защо всички си мислят, че Емилия наистина е плащала за дуета със Слави.

След песента с Тита съм склонен да вярвам, че Слави би направил песен с почти всеки сравнително популярен, който е готов да покрие разхода за целия проект.

Слави е платил клипа към "Закъсня". Настоявал. Съгласил се и песента да се качи в канала на Емилия. Направил й подарък, както тя се изрази.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

И Луна е била с тях там, коментирай!

Еми кофти е било три български кощрамби да се борят за общ пазар по заведенията. Знаели са коя с кой се шиба и това е било основното, от което са се интересували. Луна пак е правила бройка в Швейцария, докато Рени и Камелия са по-скромни в това отношение.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Слави е платил клипа към "Закъсня". Настоявал. Съгласил се и песента да се качи в канала на Емилия. Направил й подарък, както тя се изрази.

Да но имам в предвид, че стандарта му за дуетни партньори не е някакъв недостижим както го представят в медиите.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Еми кофти е било три български кощрамби да се борят за общ пазар по заведенията. Знаели са коя с кой се шиба и това е било основното, от което са се интересували. Луна пак е правила бройка в Швейцария, докато Рени и Камелия са по-скромни в това отношение.

Икебаната ги изтипоса в шоуто на Иван и Андрей преди години. И той е бил с тях 🤣

• Haha 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

9 години минаха от този номер 1 хит. Скандално! Емилия в момента изглежда по-добре.

През последните 10 години, всяка година Емилия е изненадвала с по един или повече топ хита.

2014 - Да бях от гадните

2015 - Ето ме и Обичай ме

2016 - Калифорния и Специално за всяка (изненадващо колко се задържа!!)

2017 - Как да изтрезнея

2018 - По такива си падам

2019 - Тръгвай си и Акула

2020 - Джале, джале и Отиваш си

2021 - Турболенция

2022 - Алкохол и дуетите с Денис

2023 - Ела хабиби и Прощавам ти

2024 - Закъснях

Другите от нейната генерация (Анелия, Мария, Райна и т.н.) не може да се похвалят със същите успехи.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, -A. каза:

През последните 10 години, всяка година Емилия е изненадвала с по един или повече топ хита.

2014 - Да бях от гадните

2015 - Ето ме и Обичай ме

2016 - Калифорния и Специално за всяка (изненадващо колко се задържа!!)

2017 - Как да изтрезнея

2018 - По такива си падам

2019 - Тръгвай си и Акула

2020 - Джале, джале и Отиваш си

2021 - Турболенция

2022 - Алкохол и дуетите с Денис

2023 - Ела хабиби и Прощавам ти

2024 - Закъснях

Другите от нейната генерация (Анелия, Мария, Райна и т.н.) не може да се похвалят със същите успехи.

Неслучайно я обявих за Survivor номер 1. Най-успешната изпълнителка от началото на 00 десетилетие, когато стартират група нови топ изпълнители като Ивана, Есил Дюран, Малина, Анелия, Гергана.

Минаха 24 години от старта на кариерата й и тя все още произвежда номер 1 хитове, няма такова задържане.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Неслучайно я обявих за Survivor номер 1. Най-успешната изпълнителка от началото на 00 десетилетие, когато стартират група нови топ изпълнители като Ивана, Есил Дюран, Малина, Анелия, Гергана.

Минаха 24 години от старта на кариерата й и тя все още произвежда номер 1 хитове, няма такова задържане.

И тя е имала много слаби периоди на лутане.

Това примерно беше топ:

Но според мен след тази песен почнаха да я приемат не само като баладична певица, която от време на време и се получава с някоя бърза песен.

Голям фурор беше в рамания като leak-на преди да пусне официално видеото. Беше странно колко разчупена песен пусна Емилия.

• Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Кама им благодари като ги отследва всички в инста. 😇

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 3

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Бива,бива да си проста,ама Андреа изби рибата …. 

“Подлудяваш ме”е било дует,Антонио е качил част от песента на стори.

Готов хит!

На мен не ми харесва как вие тоя, самостоятелно си звучи по-добре. Ако Анда ще прави дуети да е с големи имена.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Бива,бива да си проста,ама Андреа изби рибата …. 

“Подлудяваш ме”е било дует,Антонио е качил част от песента на стори.

Готов хит!

О, сакън да не направи дует с поредна еднодневка-труженичка

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...