Stela Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 минути, meleto каза: Не, просто не съм фен на Графиньо и сега се сетих да проверя кога пусна песен последно. Преди да удари половин милион - няма да си я пусна haha Значи при теб нещата са обратно когато кажеш нещо, поне така излиза. 😁 Профилна с Графа, хвалиш го тук, набутваш ни го, а не си му бил фен. И обратното на това, че плюеш Галена, означава, че я харесваш. Знаех си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 14 минути, meleto каза: Не, просто не съм фен на Графиньо и сега се сетих да проверя кога пусна песен последно. Преди да удари половин милион - няма да си я пусна haha Имаме новина! meleto: Просто не съм фен на Графа След десетки нападки и подигравки, които мелето понесе заради така нареченото си "фенство" на Графа, тази вечер той отсича, че дори не е чул последната му песен от преди месец и не му е фен. А тук дълго време се държеше така сякаш е негов фен, дори щеше да ме банва за една моя шега със сексуален подтекст по техен адрес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Аа ясно, след моята шега, мелето е решил да го играе "ни лук ял, ни лук мирисал". Сега вече не му е фен, ама иначе е с негова профилна тук. Ти си му най-големия фен, върти-опашке! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ани Хоанг заплашва, че ще пусне нова песен. Ani Hoang (@anihoang) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM anihoang on October 29, 2024: "Coming 🦁 😉 @michelemickeey @vilian333 @magama_hair_extensions @jordan_petkov_petkov #hair #new #2024 #foryou #anihoang". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Ани Хоанг заплашва, че ще пусне нова песен. Ani Hoang (@anihoang) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM anihoang on October 29, 2024: "Coming 🦁 😉 @michelemickeey @vilian333 @magama_hair_extensions @jordan_petkov_petkov #hair #new #2024 #foryou #anihoang". Ани, спри се, моето момиче, видя се, че не става при теб. Мина 30 и пак нищо. Остани си една виетнамка, която яде кучета и не ни занимавай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Тая особа колко билета е продала? И кога ще пусне концерта? Сега е момента, защото той ще й е най -добрата реклама. На хората ще им се прииска да идат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Защото Теа е изрод, тя е рептил. Такива трябва да бъдат подтискани в обществото, а не да им се позволява да отъркват неприятните се бедра по клипове. Каквоо 😳 а кой от нашите известни е такъв? 😬 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, Just_Me каза: Каквоо 😳 а кой от нашите известни е такъв? 😬 Не знам за българи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Ани Хоанг заплашва, че ще пусне нова песен. Ani Hoang (@anihoang) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM anihoang on October 29, 2024: "Coming 🦁 😉 @michelemickeey @vilian333 @magama_hair_extensions @jordan_petkov_petkov #hair #new #2024 #foryou #anihoang". Не го приемам като заплаха. И без това няма да я отразя. Перуката и сивите вежди са топ 😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Тая особа колко билета е продала? И кога ще пусне концерта? Сега е момента, защото той ще й е най -добрата реклама. На хората ще им се прииска да идат. Но защо там? Това е малък град, трябваше да е във Варна или Бургас. Няма как 130К население да изкарат пет хиляди, за да напълнят и без това голямата зала за този град. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Тая особа колко билета е продала? И кога ще пусне концерта? Сега е момента, защото той ще й е най -добрата реклама. На хората ще им се прииска да идат. Не знам. В НДК си беше пълно и концерта беше страхотен. На мен много ми хареса. Не знам в Пловдив дали е било пълно. Може би 3 концерта за 1 година са много за нея при положение, че редовно си има и участия. Има някаква доза пренасищане. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Но защо там? Това е малък град, трябваше да е във Варна или Бургас. Няма как 130К население да изкарат пет хиляди, за да напълнят и без това голямата зала за този град. E защото й е родния град, като цяло едно време като я бяха завряли в дупка само там пълнеше клубовете. Залага на това според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: E защото й е родния град, като цяло едно време като я бяха завряли в дупка само там пълнеше клубовете. Залага на това според мен. Разбирам, но градът е малък за големия концерт, който тя иска. Затова й е наполовина продаден, АйшеЯнева каза, че имало много свободни места одеве, но не й се пътува 5 часа за този концерт. Явно залагат на родния й край доста, но той по принцип е слабо населен. Зависи от къде гледаш, има и други по-големи градове около Русе, но все пак, Варна е подобен на Пловдив и тук имаше успех. Такъв град й трябва на Глория - голям и богат, за да напълни по-голяма зала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 15 минути, Just_Me каза: Каквоо 😳 а кой от нашите известни е такъв? 😬 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Разбирам, но градът е малък за големия концерт, който тя иска. Затова й е наполовина продаден, АйшеЯнева каза, че имало много свободни места одеве, но не й се пътува 5 часа за този концерт. Явно залагат на родния й край доста, но той по принцип е слабо населен. Зависи от къде гледаш, има и други по-големи градове около Русе, но все пак, Варна е подобен на Пловдив и тук имаше успех. Такъв град й трябва на Глория - голям и богат, за да напълни по-голяма зала. Така е, много точно го каза - на ГЛОРИЯ й трябва това. Ако беше със по - голям статут какъвто има една Цеца в Сърбия или Лили в България, това нямаше да й е проблем. И това не го казвам за да я омаловажа, а защото според мен една Преслава ще й е по - лесно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Така е, много точно го каза - на ГЛОРИЯ й трябва това. Ако беше със по - голям статут какъвто има една Цеца в Сърбия или Лили в България, това нямаше да й е проблем. И това не го казвам за да я омаловажа, а защото според мен една Преслава ще й е по - лесно. 6300 седящи места има залата при концерти. Представяш ли си? Повече от НДК! С 1/3 повече. София милион и триста хиляди, Русе - 130К. Глория, ако изнамери 6300 човека в русенско, ще е някаква интернационална звезда. АБсурд да я продаде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Balkandji1 каза: 6300 седящи места има залата при концерти. Представяш ли си? Повече от НДК! С 1/3 повече. София милион и триста хиляди, Русе - 130К. Глория, ако изнамери 6300 човека в русенско, ще е някаква интернационална звезда. АБсурд да я продаде. E тя и 5 да продаде ще си е голям успех. Арената събира за концерт 8. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 часа , AysheYaneva каза: Някой знае ли нещо за концерта на Теа Таирович? Ще го отменят ли, ще го отлагат ли? Понеже датата наближава, а г/д половината зала е празна. Ако ще раздават безплатни покани, да не се прецаквам да давам пари поне. За Глория в Русе също има много свободни места, но 5 часа до провинцията не съм сигурен дали ми се шофира. Не съм коментирал, ама бях на концерта на Цеца - за пореден път се убедих, че Арена-та не става за концерти - звука беше потрес през цялото време. На клипчетата от концерта звучи по-добре, отколкото беше на място. След Стинг се бях зарекъл, че няма да стъпя в тая зала и сега си спомних защо. Подгряването от V-band също беше тотал щета - близо час се мъчиха, основно с гръцко, малко сръбско, че и румънско... Бе миш маш. Направо ми мина мерака за Цеца. Ясно, че организаторите са ги избрали като евтинджос вариант и тя няма пръст, ама.. Подборът на песни от Цеца също не беше много ок, доколкото се разбираше коя песен е. Иначе беше супер красива поне. Още една камара забележки имам, ама ме мързи да пиша. Та ако и на Преса озвучаването е същото ще е голям автогол за нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Жалко че Маман не дава по-често песни от Ганев на Алфите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Галена записва нова песен при Ганев 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, Balkandji1 каза: Имаме новина! meleto: Просто не съм фен на Графа След десетки нападки и подигравки, които мелето понесе заради така нареченото си "фенство" на Графа, тази вечер той отсича, че дори не е чул последната му песен от преди месец и не му е фен. А тук дълго време се държеше така сякаш е негов фен, дори щеше да ме банва за една моя шега със сексуален подтекст по техен адрес. На Графа му признавам успехите. И концерта на стадиона, и Арените. Това е всичко. Знам му най-големите хитове и дотам. Дори не помня кога съм си пускал негова песен последно. НО! Със сигурност е едно от големите имена в попа. След Криско, Лилиту и може би Миро. Но Миро и Графа нямат хитове от десетилетие... факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час , Stela каза: Значи при теб нещата са обратно когато кажеш нещо, поне така излиза. 😁 Профилна с Графа, хвалиш го тук, набутваш ни го, а не си му бил фен. И обратното на това, че плюеш Галена, означава, че я харесваш. Знаех си! Не, Стейси! И Жалена не я гледам. Следя какво пуска, но не ми е на сърце. Защитавах Графиньо, защото не признавахте стадиона му и хитовете, които е трупал с времето. Както и статута му на топ поп име. На страната на истината съм. Това е всичко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 преди 7 минути, meleto каза: Не, Стейси! И Жалена не я гледам. Следя какво пуска, но не ми е на сърце. Защитавах Графиньо, защото не признавахте стадиона му и хитовете, които е трупал с времето. Както и статута му на топ поп име. На страната на истината съм. Това е всичко. Ааа не ме слагай в общата група. 😄 Аз харесвам Графа, макар да не съм му чак фенка и да не го слушам често. Харесвам старите му песни, няколко от тях. Харесвам го като глас. Не съм отричала, че направи сравнително успешен концерт на стадиона. Просто беше твърде голямо като капацитет за него и не го напълни. Бройката обаче беше прилична. Иначе ме кефи да те закачам по темата за него и за Галена също. И стига й вика така, беше обещал, че повече няма да я наричаш така, аз помня! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Галена записва нова песен при Ганев @meleto Наща е в студиото и записва нова песен. 3 месеца, след като изсипа 9 песни. С толкова живот време бяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 Колко е смешно като го пее на български кукувица 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари