Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 23 минути, Stela каза:

Ааа не ме слагай в общата група. 😄 Аз харесвам Графа, макар да не съм му чак фенка и да не го слушам често. Харесвам старите му песни, няколко от тях. Харесвам го като глас. Не съм отричала, че направи сравнително успешен концерт на стадиона. Просто беше твърде голямо като капацитет за него и не го напълни. Бройката обаче беше прилична. Иначе ме кефи да те закачам по темата за него и за Галена също. И стига й вика така, беше обещал, че повече няма да я наричаш така, аз помня! 

Не ти ли харесва? Жалка и Жалин :P Да, но бях обявил край на хейта до концерта на Пресли. Не беше ли така? Наближава... Помня, че бях казал, ама щом скъсах с Графа, трябва да си намеря отдушник:

cos_ventilare_img_balcanic_ral3009-680x6

@xroflx9 @fengergana имате ли си такъв отдушник?

преди 20 минути, Balkandji1 каза:

@meleto Наща е в студиото и записва нова песен. 3 месеца, след като изсипа 9 песни. С толкова живот време бяха.

Е, сякаш не ви казах, че до края на годината ще се отчете с нова песен, поне. 

• Like 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 22 минути, meleto каза:

Не ти ли харесва? Жалка и Жалин :P Да, но бях обявил край на хейта до концерта на Пресли. Не беше ли така? Наближава... Помня, че бях казал, ама щом скъсах с Графа, трябва да си намеря отдушник:

cos_ventilare_img_balcanic_ral3009-680x6

@xroflx9 @fengergana имате ли си такъв отдушник?

Е, сякаш не ви казах, че до края на годината ще се отчете с нова песен, поне. 

Концерна не е минал а ти вече започна отново 😁 Не си спазваш докрай обещанията. За Графа ти е простено, защото и преди си споменавал, че го навираш тук нарочно. 😁

Не е казано, че ще пусне нова песен, но и да го направи е нормално. Песните от албума бяха пуснати лятото и в един ден. От тогава до края на годината ще е минало половин година и е нормално. Като цяло тя винаги е имала записани напред много неща и готови проекти. Не виждам нищо лошо в това. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

Концерна не е минал а ти вече започна отново 😁 Не си спазваш докрай обещанията. За Графа ти е простено, защото и преди си споменавал, че го навираш тук нарочно. 😁

Не е казано, че ще пусне нова песен, но и да го направи е нормално. Песните от албума бяха пуснати лятото и в един ден. От тогава до края на годината ще е минало половин година и е нормално. Като цяло тя винаги е имала записани напред много неща и готови проекти. Не виждам нищо лошо в това. 

Нека пуска. Време й е.  Да направи кавър на това - ша ля ля ля :D След па па па и оф оф оф...

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Нека пуска. Време й е.  Да направи кавър на това - ша ля ля ля :D 

Аз лично все още си слушам песните от албума с кеф и не ми пречи дали ще пусне скоро нещо ново. Не са ми омръзнали грам. Дори ММР си ми харесва. Даже ти призна оригинала. 

Не вярвам сериозно да се кефиш на Гърмиш. 😁

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Stela каза:

Не е особено признателна, че й направи такава реклама. Не знам на какво се дължи, но е тъпо. Джокович се моли за нейната песен, явно показва колко я харесва, качва си клипове как се кефи на песента, а тя дори не го последва. Ама използва да качи профилна с него. 😁 

Емилия си я следва все още, само Кама я е отследвала.

Сакън Джокович да не стане по-известен от нея 😆

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Stela каза:

Аз лично все още си слушам песните от албума с кеф и не ми пречи дали ще пусне скоро нещо ново. Не са ми омръзнали грам. Дори ММР си ми харесва. Даже ти призна оригинала. 

Не вярвам сериозно да се кефиш на Гърмиш. 😁

Ироничното е, че съм слушал повече пъти Гърмиш от Делта форс :D  Делта форс сигурно съм я пускал 3-4 пъти.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , AysheYaneva каза:

За Глория в Русе също има много свободни места, но 5 часа до провинцията не съм сигурен дали ми се шофира. :( 

Няма нито един афиш в града.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Balkandji1 каза:

Аа ясно, след моята шега, мелето е решил да го играе "ни лук ял, ни лук мирисал". Сега вече не му е фен, ама иначе е с негова профилна тук. Ти си му най-големия фен, върти-опашке!

преди 10 часа , Emanuela.Carey каза:

Ани Хоанг заплашва, че ще пусне нова песен.

WWW.INSTAGRAM.COM

anihoang on October 29, 2024: "Coming 🦁 😉 @michelemickeey @vilian333 @magama_hair_extensions @jordan_petkov_petkov #hair #new #2024 #foryou #anihoang".

Това е Джена!

• Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Значи потенциалните изпълнители с песни до края на годината ще са:

Галена, Емануела, Галин, Лидия, Мария и Стораро, Алисия, Анелия и Живко Микс, Джордан

Преслава дали ще пуска нещо или ще се фокусира само върху концерта? Уж щеше да обявява албум. 
При Меди също става 1 година от както започнаха тийзърите за “албум”, което така и не се случва.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

При Меди също става 1 година от както започнаха тийзърите за “албум”, което така и не се случва.

Същото се отнася и за Ариа.

видях тийзъри на Лорен оня ден

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, asylum каза:

Същото се отнася и за Ариа.

видях тийзъри на Лорен оня ден

Да Ариа беше казала че всяка седмица от октомври ще пуска нова песен от албума…

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Balkandji1 каза:

Разбирам, но градът е малък за големия концерт, който тя иска. Затова й е наполовина продаден, АйшеЯнева каза, че имало много свободни места одеве, но не й се пътува 5 часа за този концерт.

Явно залагат на родния й край доста, но той по принцип е слабо населен. Зависи от къде гледаш, има и други по-големи градове около Русе, но все пак, Варна е подобен на Пловдив и тук имаше успех. Такъв град й трябва на Глория - голям и богат, за да напълни по-голяма зала.

Не са продадени половината места, а доста повече. Към момента са продадени над 1000 билета. Всички тези свободни места в оранжево в grabo, са пуснати допълнително преди 1 седмица, но и те ще се разпродадат. 

Eventim:

eventim.jpg.850394ede60f234440bbda7582c11087.jpg

Grabo:

grabo.jpg.c279222050b4fb92b2f2ed74b415a82f.jpg

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, gotiniq каза:

Не са продадени половината места, а доста повече. Към момента са продадени над 1000 билета. Всички тези свободни места в оранжево в grabo, са пуснати допълнително преди 1 седмица, но и те ще се разпродадат. 

Eventim:

eventim.jpg.850394ede60f234440bbda7582c11087.jpg

Grabo:

grabo.jpg.c279222050b4fb92b2f2ed74b415a82f.jpg

Продаването на над 1000 билета в залата с капацитет над 5000 е повод за гордост само ако всички влизат със собствения си трактор като Гюрулту. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Lelqtian каза:

Продаването на над 1000 билета в залата с капацитет над 5000 е повод за гордост само ако всички влизат със собствения си трактор като Гюрулту. 

Предвид, че се продават всички възможни места (оцветените в синьо), без тези зад сцената (оцветените в червено), не знам как реши, че Гюрулту трябва да се срамува от успеха си да напълни тази зала.

image.jpeg.46334d3573c5d25fc47bb9cb4d9d871a.jpeg

Сподели в други сайтове

Галена предполагам ще пусне нещо през Декември, въпреки че може да изкара с албума минимум до пролетта, особено Delta Force ще е актуална поне до лятото. 

Поредния хит към колекцията песни с над 25-30 милиона ;) 

Време е да обяви датата за концерта, ако ще се състои тази пролет

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Danger. каза:

Галена предполагам ще пусне нещо през Декември, въпреки че може да изкара с албума минимум до пролетта, особено Delta Force ще е актуална поне до лятото. 

Поредния хит към колекцията песни с над 25-30 милиона ;) 

Време е да обяви датата за концерта, ако ще се състои тази пролет

Ама не смеем нещо преди Преслава да си е изкарала нейния супер успешен концерт. Продаде цялата Арена София.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Преслава да направи турне из държавата. Да направи концерти в Пловдив, Варна и Бургас. В техните арени. Щом интересът към нерекламираното събитие в София е толкова голям, ще има и интерес в страната. Преслава може да се докаже като новата Лили Иванова, с поредица от концерти в най-големите зали.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Ама не смеем нещо преди Преслава да си е изкарала нейния супер успешен концерт. Продаде цялата Арена София.

Криско пък я продаде по-бързо от нея и пусна втора дата, която и нея ще продаде, това значи ли, че е по-голяма звезда и от двете? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Криско пък я продаде по-бързо от нея и пусна втора дата, която и нея ще продаде, това значи ли, че е по-голяма звезда и от двете? 

Значи, че е рискувал и е успешен. То не се знае интересът към Галена какъв ще е още. Тя може да има интерес и за две дати. Въпросът при нея е как ще пее? Тя грачи, а след операцията е малко по-добре. Но може ли да издържи над 2 часа живо пеене на макс, тя ще преграчи на третата песен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

https://youtu.be/VM3e6NZ2gYw?si=HVsN1g4ZBG7zRKW3

Доста по добре от бълвоча на баба Гло, не оставляй ме. Само нейните кукувици се топяха по нейния хит. 

Ще имаме концерт. Русе е поразпродаден според схемите, които пусна gotiniq. Гло пак ще се отчете с почти пълна зала.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...