Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

Райна и Камен са на ръба да влязат в националния топ 10, само 100 гледания ги делят от десетото място с 51К гледания. Не очаквах от Райна да изкара песен, която да прави по петдесет хилки на ден, това е успех за нея, но дано само не са купени, че на предната й песен купуваше.

№1 остава Азис с 200К гледания. Втори са Константин и Софи Маринова с "Констнатине" със 105К. Диджей Дамян и Жасмин са вече трети с почти 100К. На четвърто място изостават Мирела и Симона с "Пиянице" - 86К. Пети са Алисия и Ванеса с 85К.

• Like 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

https://youtu.be/VM3e6NZ2gYw?si=HVsN1g4ZBG7zRKW3

Доста по добре от бълвоча на баба Гло, не оставляй ме. Само нейните кукувици се топяха по нейния хит. 

"Кръговрат" беше голям хит. И страхотна песен по всички критерии. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , gotiniq каза:

Предвид, че се продават всички възможни места (оцветените в синьо), без тези зад сцената (оцветените в червено), не знам как реши, че Гюрулту трябва да се срамува от успеха си да напълни тази зала.

image.jpeg.46334d3573c5d25fc47bb9cb4d9d871a.jpeg

Пуснати не е същото като продадени - както сам каза, 20% от капацитета на залата, най-обикновена аритметика ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , gotiniq каза:

Предвид, че се продават всички възможни места (оцветените в синьо), без тези зад сцената (оцветените в червено), не знам как реши, че Гюрулту трябва да се срамува от успеха си да напълни тази зала.

image.jpeg.46334d3573c5d25fc47bb9cb4d9d871a.jpeg

Глория може само да се гордее с това, което прави. Някои нямат толкова концерти за цялата си кариера, колкото тя направи тази година. Това е подготовка, организация, инвестиция, и не на последно място - уважение към феновете и самия теб като артист. Всеки може да иде в дискотека и да вземе 5 или 10 бона за 50 минути кълчене на плейбек. Другото е трудното.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Lelqtian каза:

Пуснати не е същото като продадени - както сам каза, 20% от капацитета на залата, най-обикновена аритметика ... 

Ок, ще видим. Има 1 месец. Факта е, че тези места в оранжево и зелено, са пуснати за продажба преди 1 седмица. Защо пък да не успее да ги продаде!?

image.jpeg.8eda18d16b28b6a6fb59e85c9bf05792.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, FikLena каза:

FB_IMG_1730288752730.jpg

Да ти имам проблемите. Много негативен човек си. Ако сме против Хелоуин, трябва да спрем да подкрепяме половината чалгарки, които целогодишно са маскирани като за него.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

Нямало как да стигнат до тях… недостижимите 🤦🏻‍♂️🤣

Счетоводителката верно няма стигане, всичките Дочновци и компания звучат по-женствено от нея ... Да не е решила вместо Певица на година, да гони Певиц? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Gerganafen каза:

Да ти имам проблемите. Много негативен човек си. Ако сме против Хелоуин, трябва да спрем да подкрепяме половината чалгарки, които целогодишно са маскирани като за него.

Аз мисля ще им се отрази добре, все пак българските традиции в тая посока изглеждат така 

%D0%BA%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8.jpg

kukeri-stranata-i-chuzhbina-se-sabirat-0

strashni-kukeri-goniat-zlite-sili-mesni-

burgaski-kukeri-2013-burgasutre-bg_.jpg

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gotiniq каза:

Ок, ще видим. Има 1 месец. Факта е, че тези места в оранжево и зелено, са пуснати за продажба преди 1 седмица. Защо пък да не успее да ги продаде!?

image.jpeg.8eda18d16b28b6a6fb59e85c9bf05792.jpeg

Факт е, че тя другите места още не е пласирала, но явно има резервен вариант - като гостуващите ср**пските пенсии явно капарирала еклерите в цяло Руси и ще примамва Рени да и запълва капацитета. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Lelqtian каза:

Аз мисля ще им се отрази добре, все пак българските традиции в тая посока изглеждат така 

%D0%BA%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8.jpg

kukeri-stranata-i-chuzhbina-se-sabirat-0

strashni-kukeri-goniat-zlite-sili-mesni-

burgaski-kukeri-2013-burgasutre-bg_.jpg

Точно. Българските дрънчащи дяволи не ни пречат, но щом е чуждо, е лошо. Абсолютно ми е все тая за Хелоуин, но и на кукерите никога не съм бил фен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Balkandji1 каза:

Значи песента от Тик Ток ще е следващата, на която Емилия ще заложи. Да я очакваме през декември. Емилия със солов хит!

Айде! Направо да я пуска за Студентския празник. 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Emanuela.Carey каза:

Значи потенциалните изпълнители с песни до края на годината ще са:

Галена, Емануела, Галин, Лидия, Мария и Стораро, Алисия, Анелия и Живко Микс, Джордан

Преслава дали ще пуска нещо или ще се фокусира само върху концерта? Уж щеше да обявява албум. 
При Меди също става 1 година от както започнаха тийзърите за “албум”, което така и не се случва.

Преслава ще пусне нещо преди концерта според мен. А за албум сигурно ще остави за догодина. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Ама как още от началото я подхваща и заяви директно как е дърта бездарница. 

Обаче ударението на аз ти "казАх" няколко пъти го повтори. :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

Преслава ще пусне нещо преди концерта според мен. А за албум сигурно ще остави за догодина. 

И аз така мисля. Ще има нова песен. Албум може и за Декември.... Защо не? Ще видим. Може да пази изненадата за след концерта.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...