Stela Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, DevilWish каза: И аз така мисля. Ще има нова песен. Албум може и за Декември.... Защо не? Ще видим. Може да пази изненадата за след концерта. Искам нещо като "Да гори в любов" или "Пиян". Защо пък не и на "Не се изтриваш". Мисля, че е би звучало подобаващо преди концерта. Аз се надявах на дует с Галена, но пък може догодина покрай концерта на Галка. Ще видим 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Stela каза: Искам нещо като "Да гори в любов" или "Пиян". Защо пък не и на "Не се изтриваш". Мисля, че е би звучало подобаващо преди концерта. Аз се надявах на дует с Галена, но пък може догодина покрай концерта на Галка. Ще видим 😁 И аз така. Тези трите са ми любими от последните 7-8 години при Преслава. Особено "Да гори в любов". На Емилия интервюто цялото на 3.11 ли ще го качат? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, DevilWish каза: И аз така. Тези трите са ми любими от последните 7-8 години при Преслава. Особено "Да гори в любов". На Емилия интервюто цялото на 3.11 ли ще го качат? И на мен са ми любими те, плюс Улицата ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Stela каза: И на мен са ми любими те, плюс Улицата ❤️ Последната ми любима песен беше "Режим неприлична"....... от нея чак когато пусна "Не се изтриваш" имах любима песен, но "Да гори в любов" е най-любимата ми песен от "Режим неприлична" насам. При мен са така: Да гори в любов Не се изтриваш Пиян Беден в сърцето В твоето легло Улицата Нищо 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 минути, Stela каза: Искам нещо като "Да гори в любов" или "Пиян". Защо пък не и на "Не се изтриваш". Мисля, че е би звучало подобаващо преди концерта. Аз се надявах на дует с Галена, но пък може догодина покрай концерта на Галка. Ще видим 😁 И трите Ганеви. Тя нещо напоследък го ползва само за кавъри. (Да ѝ приседне, Мангава тут, От утре) Дано пак направят хитовата си комбинация с авторска песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: И трите Ганеви. Тя нещо напоследък го ползва само за кавъри. (Да ѝ приседне, Мангава тут, От утре) Дано пак направят хитовата си комбинация с авторска песен. Стана еднообразен, но.... нека опита с различни автори. И както Емилия с песен от Тик-ток. Сега я слушам, говори за него. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: И трите Ганеви. Тя нещо напоследък го ползва само за кавъри. (Да ѝ приседне, Мангава тут, От утре) Дано пак направят хитовата си комбинация с авторска песен. Ми Ганев в момента е силен с кавърите заради хубавите аранжименти, които прави, но авторските му песни са еднакви като цяло. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Bunn каза: Ми Ганев в момента е силен с кавърите заради хубавите аранжименти, които прави, но авторските му песни са еднакви като цяло. Да. И по-добре. Ще видим.... ако смени стилът. Нека да пуска от различни автори. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Bunn каза: Ми Ганев в момента е силен с кавърите заради хубавите аранжименти, които прави, но авторските му песни са еднакви като цяло. Е те другите композитори също са така, с разликата че при тях качеството куца. Балканско за Разкош беше Ганево и доста различно за Преслава и не стана голям хит. От друга страна В Твоето Легло си беше копи пейст, но хората си харесват Преслава в този стил. Още една такава песен 3 години по-късно няма да ѝ навреди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 32 минути, DevilWish каза: Обаче ударението на аз ти "казАх" няколко пъти го повтори. А така. Ползвали са семпъл, а са прескочили да отбележат Гюрултията сред авторите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Е те другите композитори също са така, с разликата че при тях качеството куца. Балканско за Разкош беше Ганево и доста различно за Преслава и не стана голям хит. От друга страна В Твоето Легло си беше копи пейст, но хората си харесват Преслава в този стил. Още една такава песен 3 години по-късно няма да ѝ навреди. "Балканско за разкош" беше копие на "Котка" на Анелия. За Преслава беше различно, но не и за Ганев. Не го пиша като хейт, но Емануела и онези двамата май са приключили с Ра мюзик? На Киара друг й урежда участията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 38 минути, Bunn каза: Не го пиша като хейт, но Емануела и онези двамата май са приключили с Ра мюзик? На Киара друг й урежда участията. Тя има ли изобщо участия? Мисля че като цяло се е отказала от пеенето. Иначе още се води от Ра Мюзик, но подозирам че скоро ще го разпаднат. Емануела си беше просто рекламното лице. Петър и Саш се занимаваха, но се изпокараха с певиците за пореден път. Не знам дали някога са имали успешен опит за продуцентство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 47 минути, Emanuela.Carey каза: Тя има ли изобщо участия? Мисля че като цяло се е отказала от пеенето. Иначе още се води от Ра Мюзик, но подозирам че скоро ще го разпаднат. Емануела си беше просто рекламното лице. Петър и Саш се занимаваха, но се изпокараха с певиците за пореден път. Не знам дали някога са имали успешен опит за продуцентство. Язък 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Хората дадоха НЕ на проекта музиката е запек. Това се и очакваше все пак, Симона Загоровна е сложена като лийд сингър. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Тя има ли изобщо участия? Мисля че като цяло се е отказала от пеенето. Иначе още се води от Ра Мюзик, но подозирам че скоро ще го разпаднат. Емануела си беше просто рекламното лице. Петър и Саш се занимаваха, но се изпокараха с певиците за пореден път. Не знам дали някога са имали успешен опит за продуцентство. Ми, има телефон за участия. Номерът е на този, дето урежда участията на Джия, Доника и тн. А вече дали я викат за участия е друг въпрос. 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Хората дадоха НЕ на проекта музиката е запек. Това се и очакваше все пак, Симона Загоровна е сложена като лийд сингър. Според мен е хит слушам я вече за 50ти път . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: Хората дадоха НЕ на проекта музиката е запек. Това се и очакваше все пак, Симона Загоровна е сложена като лийд сингър. Тая песен пълни зали, ей! Симона в клипа се "въобразява" все едно е във VOGUE на Мадона, а всъщност парчето е като писано за Видинския панаир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Пийте едно за 100 милиона всяка минута! @asylum ХИТ!!! Анджи ХИТАЧКАТА! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 17 минути, pacho каза: Тая песен пълни зали, ей! Симона в клипа се "въобразява" все едно е във VOGUE на Мадона, а всъщност парчето е като писано за Видинския панаир. Симона прилича на Драгана Миркович, която изглежда добре като за 50+ жена. С Глория са като наборки в клипа. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Симона прилича на Драгана Миркович, която изглежда добре като за 50+ жена. С Глория са като наборки в клипа. Е по килограми още не е догонила Драгана, но по лице, грим, прическа и облекло са 1:1. 😁😁😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Омръзна ми от тези Драгана и Лепа Брена, всеки месец са тук, а сега и Цеца. Тези пенсионерки захапаха кокала в България и няма пускане. Не знам какво толкова им харесват....Цеца става, но другите две са ужасни. Камелия трябва да намали участията или пак да почне с плейбека. Отвратителен тембър и пеене. Последните седмици се напълни с клипове които я подиграват. Чак и народна песен пее.....УЖАСНО! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 42 минути, DevilWish каза: Пийте едно за 100 милиона всяка минута! @asylum ХИТ!!! Анджи ХИТАЧКАТА! Лидерката на Хит Микс отново се разписа с тотален хит! Рядко слушам песен докрай, но при Анджи ХИТАЧКАТА винаги има градация и трите й тазгодишни песни са ненадминати! Прогрес, певица и певиц на годината! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 15 минути, Jake каза: Омръзна ми от тези Драгана и Лепа Брена, всеки месец са тук, а сега и Цеца. Тези пенсионерки захапаха кокала в България и няма пускане. Не знам какво толкова им харесват....Цеца става, но другите две са ужасни. Камелия трябва да намали участията или пак да почне с плейбека. Отвратителен тембър и пеене. Последните седмици се напълни с клипове които я подиграват. Чак и народна песен пее.....УЖАСНО! преди 3 часа , DevilWish каза: И аз така. Тези трите са ми любими от последните 7-8 години при Преслава. Особено "Да гори в любов". На Емилия интервюто цялото на 3.11 ли ще го качат? Емилия постоянно споменава, че не искала да плюе по Пайнер, а това прави. Тя беше от тези които винаги целуваха задника на Пайнер, изведнъж пък била и тя недооценена. Малко им идват в повече тия неща от всяка една. Емилия винаги е била на всички турнета, коцерти, имала е албум всяка година.. Сега като Пайнер замря, всички се сетиха, че са му сърдити, едно време бяха на колене... Не искам да става като Камелия, която Пайнер направи звезда, а после не спря да бълва. Освен това е остаряла и има проблеми с гласа.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Бруталка е 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 18 минути, Jake каза: Омръзна ми от тези Драгана и Лепа Брена, всеки месец са тук, а сега и Цеца. Тези пенсионерки захапаха кокала в България и няма пускане. Не знам какво толкова им харесват....Цеца става, но другите две са ужасни. Камелия трябва да намали участията или пак да почне с плейбека. Отвратителен тембър и пеене. Последните седмици се напълни с клипове които я подиграват. Чак и народна песен пее.....УЖАСНО! Лепа Брена е най-голямата югославска попфолк звезда. Тресяла е сърбия и бивша югославия отвсякъде с безброй номер 1 сингли и колосални продажби. Все още държи рекорда за най-посещаван концерт в България с 90 000 зрители на стадион "Васил Левски". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари