DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 7 минути, FolkEmpire каза: Тотя с л*йна ли са я мазали? Отвратителна е. Малко прилича на Лияна С тоя смешен грим е като Джокера Този с тази мека ръчичка прилича повече на гинеколог, само му липсва бялата ръкавица Лилави акита Тя вместо да говори за Лопедиум, заела се за насилието. Какво общо има пък тя с това? Пръцла! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Най-недооценената чалга песен евър. Виня евтиния клип и Ковид! Мдам, в тази песен всичко е супер добре подредено и звучи супер. Когато я въртяха по Планета винаги оставах там докато свърши песента. Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото. преди 6 минути, DevilWish каза: Лилави акита Тя вместо да говори за Лопедиум, заела се за насилието. Какво общо има пък тя с това? Пръцла! Абе направо са си кафеви. Все едно са я мазали с шоколад Синините не изгледат така бе баси Като се шибнеш много здраво някъде после става едно бледникаво сиво-лилаво. А не контурено кафяво. И тези рисувани черти по нея. Оставаш с впечатлението, че са я газили с гуми на 4x4 Или са я нападали ято орли Въжето изгежда супер дебилно намотано около ръцете й Все едно са тръгнали да снимат п*рно хардкор филм Циците й излъскани, тоя и той с излъскани плочки, обаче нещо са се нацапали с боички 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото. Казвал съм го и преди, но аз клиповете ги гледам точно веднъж-два пъти като пуснат песента. Вярно че клипа може да допринесе, но понякога ми е абсурдно да е на главен фокус. Като Маракеш - клип световно ниво, но песента средно положение. Язък за хвърлените пари. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 10 минути, FolkEmpire каза: Мдам, в тази песен всичко е супер добре подредено и звучи супер. Когато я въртяха по Планета винаги оставах там докато свърши песента. Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото. Абе направо са си кафеви. Все едно са я мазали с шоколад Синините не изгледат така бе баси Като се шибнеш много здраво някъде после става едно бледникаво сиво-лилаво. А не контурено кафяво. И тези рисувани черти по нея. Оставаш с впечатлението, че са я газили с гуми на 4x4 Или са я нападали ято орли Въжето изгежда супер дебилно намотано около ръцете й Все едно са тръгнали да снимат п*рно хардкор филм Циците й излъскани, тоя и той с излъскани плочки, обаче нещо са се нацапали с боички Ами тя има фетиш към тези неща. ❤️ От повече от една година не е изкарвала песен... От едно време Тота си мисли, че с една песен на година се получава... Да, ама не.... МИНИМУМ 3! Даже са малко, но айде.... за нея е нещо. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Казвал съм го и преди, но аз клиповете ги гледам точно веднъж-два пъти като пуснат песента. Вярно че клипа може да допринесе, но понякога ми е абсурдно да е на главен фокус. Като Маракеш - клип световно ниво, но песента средно положение. Язък за хвърлените пари. Мда, Ла*на в кеш зарибяваше в началото, но после започна да омръзва. Има някои моменти в песента, които са добри, но до там. преди 10 минути, DevilWish каза: Ами тя има фетиш към тези неща. ❤️ От повече от една година не е изкарвала песен... От едно време Тота си мисли, че с една песен на година се получава... Да, ама не.... МИНИМУМ 3! Даже са малко, но айде.... за нея е нещо. И особено, ако е от Тенекия абсурд! Ако е някой хит като Окадар, можа и да стане ама с тази боза след Сървайвър - Чалга пръднянизация не! А какви песни правеше. Даже тогава тя бе от малкото които пееха такива текстове. А сега са всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 41 минути, meleto каза: преди 41 минути, DevilWish каза: На мен точно вокала ми харесва. Няма ли нещо подобно и "Направо в коша"? Те са в една стилистика и даже като се замислиш и текстовете им..... разярени жени. Едната му хвърля лъжите право в очите, а другата направо в коша. Това автоматично трябва да го сложиш към бисерите на ютюб. Има хубав глас, но НЕ МОЖЕ да пее. Е, кво. И аз имам хубав глас, ма не пея. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Мда, Ла*на в кеш зарибяваше в началото, но после започна да омръзва. Има някои моменти в песента, които са добри, но до там. И особено, ако е от Тенекия абсурд! Ако е някой хит като Окадар, можа и да стане ама с тази боза след Сървайвър - Чалга пръднянизация не! А какви песни правеше Тая ми е любимата песен на Тоти Ако ❤️ преди 1 минута, asylum каза: Е, кво. И аз имам хубав глас, ма не пея. А как са преценили какъв е гласът й, като тя не говори - а се ОПИТВА да пее? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 6 часа , THE IIconic каза: Рашия Джокович 2 3 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 6 минути, DevilWish каза: Тая ми е любимата песен на Тоти Ако ❤️ А как са преценили какъв е гласът й, като тя не говори - а се ОПИТВА да пее? И това все едно не е бил Оцко. Сега никакъв шанс да ти пусне толкова качествен саунд. Ето и една яка хитачка без клип. И Биолчев не е това, което беше.. ЕквилайзерЕВ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 2 минути, FolkEmpire каза: И това все едно не е бил Оцко. Сега никакъв шанс да ти пусне толкова качествен саунд. Той абсурд като цяло да пусне нещо. За тази година май има 3 песни тотал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Той абсурд като цяло да пусне нещо. За тази година май има 3 песни тотал. Явно е отворил някой нов бизнес, едва ли ще зареже композиторството, ако няма друга работа. Тия новите песни, които пускаха за празниците в Приказките бяха яки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 14 минути, FolkEmpire каза: И това все едно не е бил Оцко. Сега никакъв шанс да ти пусне толкова качествен саунд. Ето и една яка хитачка без клип. И Биолчев не е това, което беше.. ЕквилайзерЕВ Улучи най-любимата ми песен на Женна! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Улучи най-любимата ми песен на Женна! ❤️ На мен тази. От музиката до изпяването. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 минута, FolkEmpire каза: На мен тази Тази ми е веднага след "Спри да ми досаждаш". "Да те бях ранила" също ми е много любима, като цяло Да-тата. Но "Спри да ми досаждаш" е точно в моя стил като начин на изказване и звучене.... Другата не, че не я усещам, но не ми е толкова на сърце и преживяна. Много често от малък го използвам това "Спри да ми досаждаш". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 7 минути, DevilWish каза: Тази ми е веднага след "Спри да ми досаждаш". "Да те бях ранила" също ми е много любима, като цяло Да-тата. Но "Спри да ми досаждаш" е точно в моя стил като начин на изказване и звучене.... Другата не, че не я усещам, но не ми е толкова на сърце и преживяна. Много често от малък го използвам това "Спри да ми досаждаш". Да те бях набила също е много добра. Аз не ги преживявам откъм текстове. Просто като чуя мелодията и напева и ми хареса полудявам от кеф. Много рядко се вслушвам в текстовете. Повече в изпяване и музика(на-на-на, ти-ри-ру-ри) . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Да те бях набила също е много добра. Аз не ги преживявам откъм текстове. Просто като чуя мелодията и напева и ми хареса полудявам от кеф. Много рядко се всушвам в текстовете. Повече в изпяване и музика. Музиката, изпяването, текста - всичко общо..... Има и по-простички текстове които ми харесват... Сега тази новата песен на Анелия, музиката веднага ме грабна, вокала.... всичко. Но колкото и простичко да е написан текста, сигурно всеки е "Продавал" тези номера и ще се намери в него. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 12 минути, DevilWish каза: Музиката, изпяването, текста - всичко общо..... Има и по-простички текстове които ми харесват... Сега тази новата песен на Анелия, музиката веднага ме грабна, вокала.... всичко. Но колкото и простичко да е написан текста, сигурно всеки е "Продавал" тези номера и ще се намери в него. И аз сега я преслушвам по няколко пъти. Кефи ме забързания локал който вие Ме тут бут ще ядем баааарут Патка си когато си дрогирана. Само теди кафту нищо нерудаваааа Ерикчооо Точно ААА%%+"%+аАа - А"%"%А+"азз на Коцьо му излизат 0-лите и 1-ците от гърлото Най-използвания семпъл в началото от тук в доста песни 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Нов клуб ли има в София 🤣🤣🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 5 минути, Just_Me каза: Нов клуб ли има в София 🤣🤣🤣 Джамалчо 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 час, FolkEmpire каза: И аз сега я преслушвам по няколко пъти. Кефи ме забързания локал който вие Ме тут бут ще ядем баааарут Патка си когато си дрогирана. Само теди кафту нищо нерудаваааа Ерикчооо Точно ААА%%+"%+аАа - А"%"%А+"азз на Коцьо му излизат 0-лите и 1-ците от гърлото Най-използвания семпъл в началото от тук в доста песни Тия двете песни нямат омръзване. Днес почти не се правят такива. Да не кажа ИЗОБЩО. Ощи ги слушам. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 14 хил. гледания · 106 реакции | Десита | Десита споделя интересни... WWW.FACEBOOK.COM Десита споделя интересни истории от свои участия и отговаря на любопитния въпрос, който Фики ѝ зададе. Какъв беше въпросът, как реагира Десита и... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 От 30.09.2024 г. от 23:11, Stela каза: Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. @FolkEmpire Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 час, FikLena каза: 14 хил. гледания · 106 реакции | Десита | Десита споделя интересни... WWW.FACEBOOK.COM Десита споделя интересни истории от свои участия и отговаря на любопитния въпрос, който Фики ѝ зададе. Какъв беше въпросът, как реагира Десита и... В тая кръчмотека явно взимат интервю от куцо, кьораво и сакато, но понеже са решили да прескочат, са разпитвали тоя Кон. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Тая Паола лапето какъв скъп клип й направили пак и то с Орлин Горанов по Планета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 2 часа , DevilWish каза: Тия двете песни нямат омръзване. Днес почти не се правят такива. Да не кажа ИЗОБЩО. Ощи ги слушам. Едни от малкото бройки които стават във времето за слушане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари