Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

Тотя с л*йна ли са я мазали? Отвратителна е. Малко прилича на Лияна :D 

С тоя смешен грим е като Джокера :D

Този с тази мека ръчичка прилича повече на гинеколог, само му липсва бялата ръкавица :D

Лилави акита :D 
Тя вместо да говори за Лопедиум, заела се за насилието. Какво общо има пък тя с това? Пръцла!

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Най-недооценената чалга песен евър. Виня евтиния клип и Ковид!

Мдам, в тази песен всичко е супер добре подредено и звучи супер. Когато я въртяха по Планета винаги оставах там докато свърши песента. Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото.

преди 6 минути, DevilWish каза:

Лилави акита :D 
Тя вместо да говори за Лопедиум, заела се за насилието. Какво общо има пък тя с това? Пръцла!

Абе направо са си кафеви. Все едно са я мазали с шоколад :D Синините не изгледат така бе баси :D Като се шибнеш много здраво някъде после става едно бледникаво сиво-лилаво. А не контурено кафяво.

И тези рисувани черти по нея. Оставаш с впечатлението, че са я газили с гуми на 4x4 :D Или са я нападали ято орли :D Въжето изгежда супер дебилно намотано около ръцете й :DВсе едно са тръгнали да снимат п*рно хардкор филм :D Циците й излъскани, тоя и той с излъскани плочки, обаче нещо са се нацапали с боички :D 

• Like 1
  • Haha 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото.

Казвал съм го и преди, но аз клиповете ги гледам точно веднъж-два пъти като пуснат песента.
Вярно че клипа може да допринесе, но понякога ми е абсурдно да е на главен фокус.

Като Маракеш - клип световно ниво, но песента средно положение. Язък за хвърлените пари.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, FolkEmpire каза:

Мдам, в тази песен всичко е супер добре подредено и звучи супер. Когато я въртяха по Планета винаги оставах там докато свърши песента. Не знам защо аудиторията се научи да залага повече на клип отколкото на песента. Според мен трябва да е обратното. Дори и да няма клип, песента може да се превърне в хит. Преди години имаше много такива песни. Но сега всички разчитат на видеото.

Абе направо са си кафеви. Все едно са я мазали с шоколад :D Синините не изгледат така бе баси :D Като се шибнеш много здраво някъде после става едно бледникаво сиво-лилаво. А не контурено кафяво.

И тези рисувани черти по нея. Оставаш с впечатлението, че са я газили с гуми на 4x4 :D Или са я нападали ято орли :D Въжето изгежда супер дебилно намотано около ръцете й :DВсе едно са тръгнали да снимат п*рно хардкор филм :D Циците й излъскани, тоя и той с излъскани плочки, обаче нещо са се нацапали с боички :D 

Ами тя има фетиш към тези неща. ❤️ 
От повече от една година не е изкарвала песен... От едно време Тота си мисли, че с една песен на година се получава... Да, ама не.... МИНИМУМ 3! Даже са малко, но айде.... за нея е нещо.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Казвал съм го и преди, но аз клиповете ги гледам точно веднъж-два пъти като пуснат песента.
Вярно че клипа може да допринесе, но понякога ми е абсурдно да е на главен фокус.

Като Маракеш - клип световно ниво, но песента средно положение. Язък за хвърлените пари.

Мда, Ла*на в кеш зарибяваше в началото, но после започна да омръзва. Има някои моменти в песента, които са добри, но до там.  

преди 10 минути, DevilWish каза:

Ами тя има фетиш към тези неща. ❤️ 
От повече от една година не е изкарвала песен... От едно време Тота си мисли, че с една песен на година се получава... Да, ама не.... МИНИМУМ 3! Даже са малко, но айде.... за нея е нещо.

И особено, ако е от Тенекия абсурд! Ако е някой хит като Окадар, можа и да стане ама с тази боза след Сървайвър - Чалга пръднянизация не!

А какви песни правеше. Даже тогава тя бе от малкото които пееха такива текстове. А сега са всички. 

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, meleto каза:

Screenshot - 2024-10-02T155816.034.png

преди 41 минути, DevilWish каза:

На мен точно вокала ми харесва. Няма ли нещо подобно и "Направо в коша"? Те са в една стилистика и даже като се замислиш и текстовете им..... разярени жени. Едната му хвърля лъжите право в очите, а другата направо в коша.

Това автоматично трябва да го сложиш към бисерите на ютюб.
Има хубав глас, но НЕ МОЖЕ да пее. :D 

Е, кво. И аз имам хубав глас, ма не пея.

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

Мда, Ла*на в кеш зарибяваше в началото, но после започна да омръзва. Има някои моменти в песента, които са добри, но до там.  

И особено, ако е от Тенекия абсурд! Ако е някой хит като Окадар, можа и да стане ама с тази боза след Сървайвър - Чалга пръднянизация не!

А какви песни правеше 

Тая ми е любимата песен на Тоти Ако ❤️ 

преди 1 минута, asylum каза:

Е, кво. И аз имам хубав глас, ма не пея.

А как са преценили какъв е гласът й, като тя не говори - а се ОПИТВА да пее? 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Тая ми е любимата песен на Тоти Ако ❤️ 

А как са преценили какъв е гласът й, като тя не говори - а се ОПИТВА да пее? 

И това все едно не е бил Оцко. Сега никакъв шанс да ти пусне толкова качествен саунд.

Ето и една яка хитачка без клип. И Биолчев не е това, което беше.. ЕквилайзерЕВ :D

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

И това все едно не е бил Оцко. Сега никакъв шанс да ти пусне толкова качествен саунд.

Той абсурд като цяло да пусне нещо. За тази година май има 3 песни тотал.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Той абсурд като цяло да пусне нещо. За тази година май има 3 песни тотал.

Явно е отворил някой нов бизнес, едва ли ще зареже композиторството, ако няма друга работа.

Тия новите песни, които пускаха за празниците в Приказките бяха яки

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, FolkEmpire каза:

Ето и една яка хитачка без клип. И Биолчев не е това, което беше.. ЕквилайзерЕВ :D

Улучи най-любимата ми песен на Женна! ❤️ 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

На мен тази

Тази ми е веднага след "Спри да ми досаждаш". "Да те бях ранила" също ми е много любима, като цяло Да-тата. Но "Спри да ми досаждаш" е точно в моя стил като начин на изказване и звучене.... Другата не, че не я усещам, но не ми е толкова на сърце и преживяна. Много често от малък го използвам това "Спри да ми досаждаш". :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Тази ми е веднага след "Спри да ми досаждаш". "Да те бях ранила" също ми е много любима, като цяло Да-тата. Но "Спри да ми досаждаш" е точно в моя стил като начин на изказване и звучене.... Другата не, че не я усещам, но не ми е толкова на сърце и преживяна. Много често от малък го използвам това "Спри да ми досаждаш". :D 

Да те бях набила също е много добра.

Аз не ги преживявам откъм текстове. Просто като чуя мелодията и напева и ми хареса полудявам от кеф. Много рядко се вслушвам в текстовете. Повече в изпяване и музика(на-на-на, ти-ри-ру-ри) :D .

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Да те бях набила също е много добра.

Аз не ги преживявам откъм текстове. Просто като чуя мелодията и напева и ми хареса полудявам от кеф. Много рядко се всушвам в текстовете. Повече в изпяване и музика.

Музиката, изпяването, текста - всичко общо..... Има и по-простички текстове които ми харесват...
Сега тази новата песен на Анелия, музиката веднага ме грабна, вокала.... всичко. Но колкото и простичко да е написан текста, сигурно всеки е "Продавал" тези номера и ще се намери в него.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DevilWish каза:

Музиката, изпяването, текста - всичко общо..... Има и по-простички текстове които ми харесват...
Сега тази новата песен на Анелия, музиката веднага ме грабна, вокала.... всичко. Но колкото и простичко да е написан текста, сигурно всеки е "Продавал" тези номера и ще се намери в него.

И аз сега я преслушвам по няколко пъти. Кефи ме забързания локал който вие :D

Ме тут бут ще ядем баааарут

Патка си когато си дрогирана.

Само теди кафту нищо нерудаваааа Ерикчооо :D

Точно ААА%%+"%+аАа - А"%"%А+"азз на Коцьо му излизат 0-лите и 1-ците от гърлото :D

Най-използвания семпъл в началото от тук в доста песни

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FolkEmpire каза:

И аз сега я преслушвам по няколко пъти. Кефи ме забързания локал който вие :D

Ме тут бут ще ядем баааарут

Патка си когато си дрогирана.

Само теди кафту нищо нерудаваааа Ерикчооо :D

Точно ААА%%+"%+аАа - А"%"%А+"азз на Коцьо му излизат 0-лите и 1-ците от гърлото :D

Най-използвания семпъл в началото от тук в доста песни

Тия двете песни нямат омръзване. Днес почти не се правят такива. Да не кажа ИЗОБЩО. Ощи ги слушам. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Десита споделя интересни истории от свои участия и отговаря на любопитния въпрос, който Фики ѝ зададе. Какъв беше въпросът, как реагира Десита и...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 30.09.2024 г. от 23:11, Stela каза:

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

@FolkEmpire

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Десита споделя интересни истории от свои участия и отговаря на любопитния въпрос, който Фики ѝ зададе. Какъв беше въпросът, как реагира Десита и...

В тая кръчмотека явно взимат интервю от куцо, кьораво и сакато, но понеже са решили да прескочат, са разпитвали тоя Кон. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Тия двете песни нямат омръзване. Днес почти не се правят такива. Да не кажа ИЗОБЩО. Ощи ги слушам. 

Едни от малкото бройки които стават във времето за слушане.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...