Jump to content

Дара Екимова - Тази стая | Албум 2024

Препоръчани коментари

Нищо не ме грабна както Дишам или поне да ми прикове вниманието. Като цяло приятни пълнежи. Бих си пускал този албум като фон, докато работя нещо.

Не ми хареса, че постановката на пеене и самото звучене е еднотипно. Но навсякъде по света издават албуми с 1-2-3 сингъла, които бутат продажбите. Останалите парчета са за бройка.

Сподели в други сайтове

Нямам мнение за Дара Екимова по принцип.... Преди не я харесвах особено. Ще чуя албума.
Слушал съм само "Дишам" и "Тази стая", те са ми познати. "Дишам" ми е прекалено депресираща и такива песни винаги съм избягвал. Прекалено е тежка за моя вкус. Ще чуя другите песни, надявам се да има нещо добро. Първата песен би звучала добре, ако е по-дълга? Това е някакъв семпъл само нали?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, meleto каза:

Нищо не ме грабна както Дишам или поне да ми прикове вниманието. Като цяло приятни пълнежи. Бих си пускал този албум като фон, докато работя нещо.

Не ми хареса, че постановката на пеене и самото звучене е еднотипно. Но навсякъде по света издават албуми с 1-2-3 сингъла, които бутат продажбите. Останалите парчета са за бройка.

Не следя много попа, онази която не харесвам Михаела нещо си там пуснала албум също..... Но грам няма да го чуя и да дам шанс на някой който не ми харесва. Тази "Дишам" беше хит, нали? 
Ние недоволстваме за някои простотии в поп-фолка, но такива депресивни песни определено не са по-добрия вариант! 

Сподели в други сайтове

Чух албума. Харесвам когато някой пуска нов албум. На мен стилът на пеене на Дара Екимова също не ми харесва като пеене. Много съм против използването на НЕкнижовния български език като - КВО и ТВА. Има го в няколко песни. Изключително много ме дразни! Модерно...... или не, не го одобрявам!
За мен най-добрата песен е "Тази стая". Най-много я усетих като емоция и музика. Това е най-смислената песен от тези, които чух.
Другите интересни песни които ако слушах такава музика щях да слушам повече от веднъж са: Всичко ти давам,По-добър. Като текстове ми харесаха много. И тази която е трак номер 5 на френски - Села ви. Дуета също като текст и емоция го възприех. От 15 песни - 5 ми допаднаха, което пак си е нещо. И първия семпъл, който си заслужава да го направи като цяла песен.
Другите текстове като цяло са ми клише, има тук-там някоя музика която ми харесва.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, DevilWish каза:

Не следя много попа, онази която не харесвам Михаела нещо си там пуснала албум също..... Но грам няма да го чуя и да дам шанс на някой който не ми харесва. Тази "Дишам" беше хит, нали? 
Ние недоволстваме за някои простотии в поп-фолка, но такива депресивни песни определено не са по-добрия вариант! 

Дишам е най-големият поп хит след "7 дни" на Молец. Брутален прием имаше на турнето на Кока-кола, а е песен на година някъде.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Дишам е най-големият поп хит след "7 дни" на Молец. Брутален прием имаше на турнето на Кока-кола, а е песен на година някъде.

Знам, че е печелила. Чувал съм я много често, за това и попитах. Щом и аз я знам... От попа харесвах само Тита, Дара оригинал, Михаела Филева, Мария Илиева и Гери-Никол (когато пееше поп) така, че само с тях съм запознат. Песента на Молец я знам, но нито те ми допадат, нито слушам мъже изпълнители от попа, то и от поп-фолка по-малко ги харесвам, но браво все пак и на Дара Екимова. Постарало се е момичето, просто не е моето. Това са песните които на първо слушане са ми нещо по-интересно, които изброих. Дано повече не използва кво и тва, защото ми става супер досадно, даже някой като ми го напише това - отговора спира. Нека се научим на КНИЖОВЕН език.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...