SantaCloud Публикувано на Октомври 11 Report Share Публикувано на Октомври 11 Тук коментираме всичко за телевизиите. @Bunn 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Току що, THE IIconic каза: @Emanuela.Carey Неее Видях го, но не вярвам да е истина. Имаше женски кастинг тази година. Освен ако не е имало само една читава кандидатка и да са решили да я направят мома. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Видях го, но не вярвам да е истина. Имаше женски кастинг тази година. Освен ако не е имало само една читава кандидатка и да са решили да я направят мома. Имаше кастинг и за двата пола. Кастинг - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 11 минути, lucellent каза: Имаше кастинг и за двата пола. Кастинг - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG Да, имаше кастинг за един ерген. Не са обявявали никъде, че ще е Момата. Дори в сайта си пише. Мъжете които са се пуснали да бъдат Ергена може да се откажат ако сменят формата. И в същото време ще изпуснат доста кандидати, които биха се пуснали само за Момата, но не и да бъдат Ергена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Има инфо, че пазят формата за есента срещу “Игри на волята” заради доминацията на “Хелс Китчън”. Но няма голямо значение от кое от двете предавания ще бъде доминирано. Ще имат пореден пролетен/есенен провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 БТВ само Фермата ги спасяваше последните години. Иначе от доста време са абсолютен провал в сравнение с Нова. Дано са измислили нещо за пролетта, иначе Хелс Китчън ще ги доминира. Може да се спасят ако в следващия сезон на Dancing with the Stars намерят интересен каст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: БТВ само Фермата ги спасяваше последните години. Иначе от доста време са абсолютен провал в сравнение с Нова. Дано са измислили нещо за пролетта, иначе Хелс Китчън ще ги доминира. Може да се спасят ако в следващия сезон на Dancing with the Stars намерят интересен каст. Това май им се оказа провал. Едва ли ще го повторят. Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица. Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 27 минути, meleto каза: Това май им се оказа провал. Едва ли ще го повторят. Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица. Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх Dancing stars спрямо предаванията на NOVA беше провал, но за самата bTV беше добре плюс “Бригада нов дом”. Не падаха толкова в класацията, както пада “Островът на стоте гривни”, така че може да го има за още един сезон. А рейтингът на “Пееш или лъжеш” много зависи от това кой разпознава. В 18-59 Тони Димитрова не е нещо уау. Галена си е актуална, а Веселин Маринов и Рачков за доказана комбинация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 39 минути, meleto каза: Това май им се оказа провал. Едва ли ще го повторят. Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица. Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх В Америка мисля че Ергенът е почти целогодишно като лавират между Ерген/Мома/All Stars/Възрастни над 50 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 22 минути, Bunn каза: Dancing stars спрямо предаванията на NOVA беше провал, но за самата bTV беше добре плюс “Бригада нов дом”. Не падаха толкова в класацията, както пада “Островът на стоте гривни”, така че може да го има за още един сезон. А рейтингът на “Пееш или лъжеш” много зависи от това кой разпознава. В 18-59 Тони Димитрова не е нещо уау. Галена си е актуална, а Веселин Маринов и Рачков за доказана комбинация. Интересно с Коцио как е било. И ББ как се представя в първата си седмица. А това Колко ми даваш защо е с такъв рейтинг? А Керана е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 12 минути, meleto каза: Интересно с Коцио как е било. И ББ как се представя в първата си седмица. А това Колко ми даваш защо е с такъв рейтинг? А Керана е ок. На мен само “Колко ми даваш?” ми харесва от всичко на bTV за този сезон, но пак - зависи кой познава. Но пак, доста евтинджос ми идва, както и това с Керана. И както ще са останалите два куиз формата, които придобиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 4 минути, Bunn каза: На мен само “Колко ми даваш?” ми харесва от всичко на bTV за този сезон, но пак - зависи кой познава. Но пак, доста евтинджос ми идва, както и това с Керана. И както ще са останалите два куиз формата, които придобиха. Явно където е Куку бенд там е по-добрият рейтинг. Това на Керана не е крайно зле, но веднъж ми стига да го гледам. Иначе тя е супер водеща. Другите 2 куиза не са триумфирали в ефира още, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, meleto каза: Явно където е Куку бенд там е по-добрият рейтинг. Това на Керана не е крайно зле, но веднъж ми стига да го гледам. Иначе тя е супер водеща. Другите 2 куиза не са триумфирали в ефира още, нали? Не са, ама от сега предполагам, че ще са евтиния като сегашните два куиза. “Помниш ли текста?” отново ще се продуцира от Маестрото. Какво мислиш за “Бягство към победата”? Половин епизод съм изгледал, но не ме грабна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, Bunn каза: Не са, ама от сега предполагам, че ще са евтиния като сегашните два куиза. “Помниш ли текста?” отново ще се продуцира от Маестрото. Какво мислиш за “Бягство към победата”? Половин епизод съм изгледал, но не ме грабна. Това не съм го гледал, само ми разказваха за него. По-възрастният таргет го харесва Разбрах, че доят козички и някакви подобни премеждия и не се въодушевих да го пусна. Може би от любопитство. Аз и Керана не бях гледал, но онзи ден ИВ като продължи до 22 и 30+ и чакайки ББ реших да дам едно око на БТВ. Но честно казано и ББ не ми е интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 23 минути, meleto каза: Това не съм го гледал, само ми разказваха за него. По-възрастният таргет го харесва Разбрах, че доят козички и някакви подобни премеждия и не се въодушевих да го пусна. Може би от любопитство. Аз и Керана не бях гледал, но онзи ден ИВ като продължи до 22 и 30+ и чакайки ББ реших да дам едно око на БТВ. Но честно казано и ББ не ми е интересно. Искаш да кажеш, че есенния тв сезон на двете телевизии не ти е интересен 😄 И аз веднъж съм гледал “Коя е тази песен?”, но ми беше достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Кога в България? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, Bunn каза: Искаш да кажеш, че есенния тв сезон на двете телевизии не ти е интересен 😄 И аз веднъж съм гледал “Коя е тази песен?”, но ми беше достатъчно. Изобщо. Нищо не гледам. Но определено интернет форматите са назад от тв все още. Чувствам ги като формати или за 50+ или за под 18. Леко наивни или твърде скучни. Макар че съм претенциозен зрител и не съм фактор. Щом си правят рейтингите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 43 минути, meleto каза: Изобщо. Нищо не гледам. Но определено интернет форматите са назад от тв все още. Чувствам ги като формати или за 50+ или за под 18. Леко наивни или твърде скучни. Макар че съм претенциозен зрител и не съм фактор. Щом си правят рейтингите... От интернет форматите съм гледал един епизод от първият сезон на “Къщата на инфлуенсърите” и това лято гледах първи епизод на “Диви и красиви”. И двата формата не ми допаднаха. От телевизията не ми харесва това, че епизодите на реалити форматите станаха прекалено дълги… До 2020-2021 беше идеално, когато бяха по един час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 преди 42 минути, Bunn каза: От интернет форматите съм гледал един епизод от първият сезон на “Къщата на инфлуенсърите” и това лято гледах първи епизод на “Диви и красиви”. И двата формата не ми допаднаха. От телевизията не ми харесва това, че епизодите на реалити форматите станаха прекалено дълги… До 2020-2021 беше идеално, когато бяха по един час. Именно. И мен ме отказват тия разточителни епизоди. С по 15 минути реклами. И това го направиха по тертип на турските сериали, дето излъчват по 2 и 30 минути един епизод. Разбраха че така ще правят по-малко продукции, но ще разточителстват и пак ще вземат същите пари. Е, Ергенът 1 и 2 бяха много сбити, но 3 сезон беше скандално дълъг. С много досадни срещи и тн. Аз спрях да го гледам сигурно на 5тата серия. Но, не е толкова учудващо. Нека да вземем предвид намаляващата аудитория пред екрана. Искат да я задържат максимално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 6 часа , meleto каза: Това май им се оказа провал. Едва ли ще го повторят. Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица. Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх Реално най-интересно би било да разкарат и Ергена и Момата и да минат направо на следващото ниво - Снахата, като не е задължително свекървата да е само една за сезон ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 4 часа , meleto каза: Именно. И мен ме отказват тия разточителни епизоди. С по 15 минути реклами. И това го направиха по тертип на турските сериали, дето излъчват по 2 и 30 минути един епизод. Разбраха че така ще правят по-малко продукции, но ще разточителстват и пак ще вземат същите пари. Е, Ергенът 1 и 2 бяха много сбити, но 3 сезон беше скандално дълъг. С много досадни срещи и тн. Аз спрях да го гледам сигурно на 5тата серия. Но, не е толкова учудващо. Нека да вземем предвид намаляващата аудитория пред екрана. Искат да я задържат максимално. Прав си. Аз следях 1 и 2 сезон на “Ергенът”, но последният сезон ме отказа на 3 серия. В “Хелс Китчън” поне се случваше нещо. Не само, че видяха от турските сериали, а и самите рекламодатели започнаха да ги натискат за дълги серии, това го знам от познати, които работят в NOVA. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 Докога Пееш или лъжеш ще пускат известни изпълнители в участниците и гост-изпълнителят ще се прави, че не ги познава. Ако Надя Казакова не знаят... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Биг Брадър е практическият номер едно. Въпреки долните номера с късното започване е буквално изравнен с ИВ. Да не говорим, че е извън основния праймтайм. Участието на Галена в Пееш или лъжеш е било много рейтингово. Реално и трите продукции на НОВА са с близки резултати. Гласът на БГ е единственото успешно предаване на БТВ. Островът продължава да потъва, а предаването на Керана изпада от ТОП-а хахахах заради Биг Брадър, вероятно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни”. bTV се прецакаха много 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 34 минути, Bunn каза: Рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни”. bTV се прецакаха много 😂 И двете са bullshit, само Брадъра прави най-много рейтинг и ПеD@Lгенът Но май другата година ще правят Момата вместо него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.