Jump to content

ТВ скандали - ТВ рейтинги, Предавания и Новости

Препоръчани коментари

Току що, THE IIconic каза:

@Emanuela.Carey

Неее

Screenshot_2024-10-16-20-32-34-585_com.facebook.katana.jpg

Видях го, но не вярвам да е истина. Имаше женски кастинг тази година.

Освен ако не е имало само една читава кандидатка и да са решили да я направят мома.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Видях го, но не вярвам да е истина. Имаше женски кастинг тази година.

Освен ако не е имало само една читава кандидатка и да са решили да я направят мома.

Имаше кастинг и за двата пола. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, lucellent каза:

Имаше кастинг и за двата пола. 

Да, имаше кастинг за един ерген. Не са обявявали никъде, че ще е Момата. Дори в сайта си пише.

Мъжете които са се пуснали да бъдат Ергена може да се откажат ако сменят формата. И в същото време ще изпуснат доста кандидати, които биха се пуснали само за Момата, но не и да бъдат Ергена.

Сподели в други сайтове

Има инфо, че пазят формата за есента срещу “Игри на волята” заради доминацията на “Хелс Китчън”. Но няма голямо значение от кое от двете предавания ще бъде доминирано. Ще имат пореден пролетен/есенен провал.

Сподели в други сайтове

БТВ само Фермата ги спасяваше последните години. Иначе от доста време са абсолютен провал в сравнение с Нова.

Дано са измислили нещо за пролетта, иначе Хелс Китчън ще ги доминира.

Може да се спасят ако в следващия сезон на Dancing with the Stars намерят интересен каст.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

БТВ само Фермата ги спасяваше последните години. Иначе от доста време са абсолютен провал в сравнение с Нова.

Дано са измислили нещо за пролетта, иначе Хелс Китчън ще ги доминира.

Може да се спасят ако в следващия сезон на Dancing with the Stars намерят интересен каст.

Това май им се оказа провал. Едва ли ще го повторят. 

Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. 

В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица.  Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх

46a2c92e0f65bb6c966fc4a6850aa598.png

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, meleto каза:

Ще е яко да направят Ергенът в двете версии + Момата наведнъж и да излъчват по час и половина всяко. Сигурен съм, че това ще е по-интересно за зрителите. 

В седмицата преди ББ да почне... Реално ИВ не е чак толкова по-предпочитан от Гласът. Интересното е, че при участието на Тони Димитрова рейтингът на Пееш или лъжеш се е свалил. А бяха на първо място предната седмица.  Стоте гривни е пълен провал - двойно по-нисък рейтинг от ИВ. БУквално предаването на Седем Хосми е с почти същия рейтинг хахх

Dancing stars спрямо предаванията на NOVA беше провал, но за самата bTV беше добре плюс “Бригада нов дом”. Не падаха толкова в класацията, както пада “Островът на стоте гривни”, така че може да го има за още един сезон. 

А рейтингът на “Пееш или лъжеш” много зависи от това кой разпознава. В 18-59 Тони Димитрова не е нещо уау. Галена си е актуална, а Веселин Маринов и Рачков за доказана комбинация.

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, meleto каза:

В Америка мисля че Ергенът е почти целогодишно като лавират между Ерген/Мома/All Stars/Възрастни над 50

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Bunn каза:

Dancing stars спрямо предаванията на NOVA беше провал, но за самата bTV беше добре плюс “Бригада нов дом”. Не падаха толкова в класацията, както пада “Островът на стоте гривни”, така че може да го има за още един сезон. 

А рейтингът на “Пееш или лъжеш” много зависи от това кой разпознава. В 18-59 Тони Димитрова не е нещо уау. Галена си е актуална, а Веселин Маринов и Рачков за доказана комбинация.

Интересно с Коцио как е било. И ББ как се представя в първата си седмица. А това Колко ми даваш защо е с такъв рейтинг? :D А Керана е ок.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, meleto каза:

Интересно с Коцио как е било. И ББ как се представя в първата си седмица. А това Колко ми даваш защо е с такъв рейтинг? :D А Керана е ок.

На мен само “Колко ми даваш?” ми харесва от всичко на bTV за този сезон, но пак - зависи кой познава.

Но пак, доста евтинджос ми идва, както и това с Керана. И както ще са останалите два куиз формата, които придобиха.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bunn каза:

На мен само “Колко ми даваш?” ми харесва от всичко на bTV за този сезон, но пак - зависи кой познава.

Но пак, доста евтинджос ми идва, както и това с Керана. И както ще са останалите два куиз формата, които придобиха.

Явно където е Куку бенд там е по-добрият рейтинг. Това на Керана не е крайно зле, но веднъж ми стига да го гледам. Иначе тя е супер водеща.

Другите 2 куиза не са триумфирали в ефира още, нали?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Явно където е Куку бенд там е по-добрият рейтинг. Това на Керана не е крайно зле, но веднъж ми стига да го гледам. Иначе тя е супер водеща.

Другите 2 куиза не са триумфирали в ефира още, нали?

Не са, ама от сега предполагам, че ще са евтиния като сегашните два куиза. 

“Помниш ли текста?” отново ще се продуцира от Маестрото.

Какво мислиш за “Бягство към победата”? Половин епизод съм изгледал, но не ме грабна.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bunn каза:

Не са, ама от сега предполагам, че ще са евтиния като сегашните два куиза. 

“Помниш ли текста?” отново ще се продуцира от Маестрото.

Какво мислиш за “Бягство към победата”? Половин епизод съм изгледал, но не ме грабна.

Това не съм го гледал, само ми разказваха за него. По-възрастният таргет го харесва :D  Разбрах, че доят козички и някакви подобни премеждия и не се въодушевих да го пусна. Може би от любопитство. Аз  и Керана не бях гледал, но онзи ден ИВ като продължи до 22 и 30+ и чакайки ББ реших да дам едно око на БТВ.  Но честно казано и ББ не ми е интересно. 

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, meleto каза:

Това не съм го гледал, само ми разказваха за него. По-възрастният таргет го харесва :D  Разбрах, че доят козички и някакви подобни премеждия и не се въодушевих да го пусна. Може би от любопитство. Аз  и Керана не бях гледал, но онзи ден ИВ като продължи до 22 и 30+ и чакайки ББ реших да дам едно око на БТВ.  Но честно казано и ББ не ми е интересно. 

Искаш да кажеш, че есенния тв сезон на двете телевизии не ти е интересен 😄

И аз веднъж съм гледал “Коя е тази песен?”, но ми беше достатъчно.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bunn каза:

Искаш да кажеш, че есенния тв сезон на двете телевизии не ти е интересен 😄

И аз веднъж съм гледал “Коя е тази песен?”, но ми беше достатъчно.

Изобщо. Нищо не гледам. Но определено интернет форматите са назад от тв все още. Чувствам ги като формати или за 50+ или за под 18. Леко наивни или твърде скучни. Макар че съм претенциозен зрител и не съм фактор. Щом си правят рейтингите...

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, meleto каза:

Изобщо. Нищо не гледам. Но определено интернет форматите са назад от тв все още. Чувствам ги като формати или за 50+ или за под 18. Леко наивни или твърде скучни. Макар че съм претенциозен зрител и не съм фактор. Щом си правят рейтингите...

От интернет форматите съм гледал един епизод от първият сезон на “Къщата на инфлуенсърите” и това лято гледах първи епизод на “Диви и красиви”. И двата формата не ми допаднаха. 

От телевизията не ми харесва това, че епизодите на реалити форматите станаха прекалено дълги… До 2020-2021 беше идеално, когато бяха по един час.

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Bunn каза:

От интернет форматите съм гледал един епизод от първият сезон на “Къщата на инфлуенсърите” и това лято гледах първи епизод на “Диви и красиви”. И двата формата не ми допаднаха. 

От телевизията не ми харесва това, че епизодите на реалити форматите станаха прекалено дълги… До 2020-2021 беше идеално, когато бяха по един час.

Именно. И мен ме отказват тия разточителни епизоди. С по 15 минути реклами. И това го направиха по тертип на турските сериали, дето излъчват по 2 и 30 минути един епизод. Разбраха че така ще правят по-малко продукции, но ще разточителстват и пак ще вземат същите пари. Е, Ергенът 1 и 2 бяха много сбити, но 3 сезон беше скандално дълъг. С много досадни срещи и тн. Аз спрях да го гледам сигурно на 5тата серия. Но, не е толкова учудващо. Нека да вземем предвид намаляващата аудитория пред екрана. Искат да я задържат максимално. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , meleto каза:

Реално най-интересно би било да разкарат и Ергена и Момата и да минат направо на следващото ниво - Снахата, като не е задължително свекървата да е само една за сезон ... 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , meleto каза:

Именно. И мен ме отказват тия разточителни епизоди. С по 15 минути реклами. И това го направиха по тертип на турските сериали, дето излъчват по 2 и 30 минути един епизод. Разбраха че така ще правят по-малко продукции, но ще разточителстват и пак ще вземат същите пари. Е, Ергенът 1 и 2 бяха много сбити, но 3 сезон беше скандално дълъг. С много досадни срещи и тн. Аз спрях да го гледам сигурно на 5тата серия. Но, не е толкова учудващо. Нека да вземем предвид намаляващата аудитория пред екрана. Искат да я задържат максимално. 

Прав си. Аз следях 1 и 2 сезон на “Ергенът”, но последният сезон ме отказа на 3 серия. В “Хелс Китчън” поне се случваше нещо. 

Не само, че видяха от турските сериали, а и самите рекламодатели започнаха да ги натискат за дълги серии, това го знам от познати, които работят в NOVA. 

Сподели в други сайтове

Докога Пееш или лъжеш ще пускат известни изпълнители в участниците и гост-изпълнителят ще се прави, че не ги познава. Ако Надя Казакова не знаят...

Сподели в други сайтове

Биг Брадър е практическият номер едно. Въпреки долните номера с късното започване е буквално изравнен с ИВ.  Да не говорим, че е извън основния праймтайм. Участието на Галена в Пееш или лъжеш е било много рейтингово. Реално и трите продукции на НОВА са с близки резултати. 

Гласът на БГ е единственото успешно предаване на БТВ. Островът продължава да потъва, а предаването на Керана изпада от ТОП-а хахахах заради Биг Брадър, вероятно. 

865affcdbe7f456a2e0f1a580816d32a (1).png

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Bunn каза:

Рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни”. bTV се прецакаха много 😂

IMG_6556.jpeg

И двете са bullshit, само Брадъра прави най-много рейтинг и ПеD@Lгенът :D Но май другата година ще правят Момата вместо него :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...