Jump to content

ТВ скандали - ТВ рейтинги, Предавания и Новости

Препоръчани коментари

преди 8 часа , SantaCloud каза:

Значи епизодът с Деса ще гръмне още повече. Според мен се натрупва лоялна аудитория. Като падне ББ - очаквам куизовете на БТВ пак да се появят в топа. А по НОВА щял да почва нов комедиен сериал на мястото на ББ. Хубава засилка, но не знам колко е последователно от реалити да хвърлят сериал. Очаквам НОВА да падне до 6-7  в тоя часови пояс.

Не е нов! Давали са го

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, SantaCloud каза:

Няма начин оттеглянето на турските сериали изведнъж да се случи. Дори не завършиха текущия, дето въртяха. Също така забеляза ли как 2 години Ергенът снимаха пак в южната ни съседка, а като махнаха сериалите и го снимаха в Гърция. То е очебийно. Просто не знам дали е било политическа поръчка или национална стратегия. 

Има логика, за национална стратегия - не знам, по-скоро е нещо на политическо ниво. 

Сподели в други сайтове

NOVA.BG

Медията подобри отличните си резултати от предходния месец и увеличи преднината си пред конкуренцията

Сподели в други сайтове

От 2.12.2024 г. от 16:48, SantaCloud каза:

О, ако пуснат по БТВ пак ще си гледкат. Но проблемът там е, че 1. БТВ явно вече нямат договор за налагане на турска продукция. 2. Аудиторията на тези сериали е 60+. И да, в 18-59 ще изкарат 8-9, дори 10, но няма да е повече. Но като гледам сегашните им резултати, дори 9 е много хх.

Това е интересно.

сериала е с религиозни обичаи и повечето жени са покрити.

NOVA.BG

Новият турски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:

Това е интересно.

сериала е с религиозни обичаи и повечето жени са покрити.

NOVA.BG

Новият турски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч.

Не е лош сериал, гледал съм му първите серии онлайн, ама всичките им сериали са с много дълги епизоди и не смогвам. За момента онлайн гледам само “Златно момче”/“Рибарче”.

Сподели в други сайтове

REDLINK.BG

Средноседмичните нива на гледаемост на телевизия за зрителите 18-64 години се задържат на едно ниво от три седмици насам. Това е под миналогодишните с...

Биг Брадър си задържа не лош рейтинг, но финалът не е предизвикал особен интерес над очакваното. Определено БТВ започна да се показва от дъното. Вече почти половината продукции в рейтингите са техни.

От 4.12.2024 г. от 15:47, Bunn каза:

Не е лош сериал, гледал съм му първите серии онлайн, ама всичките им сериали са с много дълги епизоди и не смогвам. За момента онлайн гледам само “Златно момче”/“Рибарче”.

Гледай ги на темпо х2. Аз гледам всичко два пъти по-бързо. От тв продукции, през сериали, подкасти и тн. :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...