THE IIconic Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 8 часа , SantaCloud каза: Значи епизодът с Деса ще гръмне още повече. Според мен се натрупва лоялна аудитория. Като падне ББ - очаквам куизовете на БТВ пак да се появят в топа. А по НОВА щял да почва нов комедиен сериал на мястото на ББ. Хубава засилка, но не знам колко е последователно от реалити да хвърлят сериал. Очаквам НОВА да падне до 6-7 в тоя часови пояс. Не е нов! Давали са го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 47 минути, SantaCloud каза: Няма начин оттеглянето на турските сериали изведнъж да се случи. Дори не завършиха текущия, дето въртяха. Също така забеляза ли как 2 години Ергенът снимаха пак в южната ни съседка, а като махнаха сериалите и го снимаха в Гърция. То е очебийно. Просто не знам дали е било политическа поръчка или национална стратегия. Има логика, за национална стратегия - не знам, по-скоро е нещо на политическо ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 NOVA продължава да бележи рекорди и през ноември - Предавания - Акценти - Още продукции NOVA.BG Медията подобри отличните си резултати от предходния месец и увеличи преднината си пред конкуренцията 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 От 2.12.2024 г. от 16:48, SantaCloud каза: О, ако пуснат по БТВ пак ще си гледкат. Но проблемът там е, че 1. БТВ явно вече нямат договор за налагане на турска продукция. 2. Аудиторията на тези сериали е 60+. И да, в 18-59 ще изкарат 8-9, дори 10, но няма да е повече. Но като гледам сегашните им резултати, дори 9 е много хх. Това е интересно. сериала е с религиозни обичаи и повечето жени са покрити. „Шербет от боровинки“ с премиера по DIEMA FAMILY - Филми - Акценти - Новините на NOVA NOVA.BG Новият турски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , FikLena каза: Това е интересно. сериала е с религиозни обичаи и повечето жени са покрити. „Шербет от боровинки“ с премиера по DIEMA FAMILY - Филми - Акценти - Новините на NOVA NOVA.BG Новият турски сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч. Не е лош сериал, гледал съм му първите серии онлайн, ама всичките им сериали са с много дълги епизоди и не смогвам. За момента онлайн гледам само “Златно момче”/“Рибарче”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Седмица 48 – финалът на Биг брадър - Redlink REDLINK.BG Средноседмичните нива на гледаемост на телевизия за зрителите 18-64 години се задържат на едно ниво от три седмици насам. Това е под миналогодишните с... Биг Брадър си задържа не лош рейтинг, но финалът не е предизвикал особен интерес над очакваното. Определено БТВ започна да се показва от дъното. Вече почти половината продукции в рейтингите са техни. От 4.12.2024 г. от 15:47, Bunn каза: Не е лош сериал, гледал съм му първите серии онлайн, ама всичките им сериали са с много дълги епизоди и не смогвам. За момента онлайн гледам само “Златно момче”/“Рибарче”. Гледай ги на темпо х2. Аз гледам всичко два пъти по-бързо. От тв продукции, през сериали, подкасти и тн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.