Jump to content

ТВ скандали - ТВ рейтинги, Предавания и Новости

Препоръчани коментари

преди 1 час, Bunn каза:

Рейтингът на “Игри на волята” срещу “Островът на стоте гривни”. bTV се прецакаха много 😂

IMG_6556.jpeg

Фермата, като познат формат, имаше по-големи шансове поне да са с 20-25%. Но ново реалити срещу топ острието на НОВА е меко казано тъпа идея. Програмният директор на БТВ не става за нищо, който и да е той.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , meleto каза:

Фермата, като познат формат, имаше по-големи шансове поне да са с 20-25%. Но ново реалити срещу топ острието на НОВА е меко казано тъпа идея. Програмният директор на БТВ не става за нищо, който и да е той.

Програмният им директор е Апостол Пенчев, който от 2017 до ноември миналата година беше в НОВА като директор “Съдържание”, а преди това пак беше в БТВ като програмен директор.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Bunn каза:

Програмният им директор е Апостол Пенчев, който от 2017 до ноември миналата година беше в НОВА като директор “Съдържание”, а преди това пак беше в БТВ като програмен директор.

Демек нова са им пратили троянски кон :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

Демек нова са им пратили троянски кон :D 

Не знам... Назад в годините човекът се справяше много добре в bTV, както и след това в NOVA, но от тази пролет не му върви. Но да пускат ново реалити срещу "Игрите" наистина беше крайно тъпо и нелогично решение.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Bunn каза:

Не знам... Назад в годините човекът се справяше много добре в bTV, както и след това в NOVA, но от тази пролет не му върви. Но да пускат ново реалити срещу "Игрите" наистина беше крайно тъпо и нелогично решение.

То не само това предаване, но и малоумщината да изтипосат 4 куизни игри от 22ч... Еднообразие.  Да не говорим, че с тях ли ще се борят с ББ???  Много зле.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, meleto каза:

То не само това предаване, но и малоумщината да изтипосат 4 куизни игри от 22ч... Еднообразие.  Да не говорим, че с тях ли ще се борят с ББ???  Много зле.

Ами, "Стани богат" и "Кой да знае?" се получиха и явно решиха да излеят куиз предавания на килограм.

Поне със "Стани богат" и "Кой да знае?" срещу "Сделка или не" и "Черешката на тортата" се получава реална конкуренция, та явно това ги надъха.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Bunn каза:

Ами, "Стани богат" и "Кой да знае?" се получиха и явно решиха да излеят куиз предавания на килограм.

Поне със "Стани богат" и "Кой да знае?" срещу "Сделка или не" и "Черешката на тортата" се получава реална конкуренция, та явно това ги надъха.

Да, но те са преди праймтайма. А сега те си пълнят програмата след 22ч. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , meleto каза:

Да, но те са преди праймтайма. А сега те си пълнят програмата след 22ч. 

“Стани богат” и “Сделка или не” са преди, но “Кой да знае?” и “Черешката” са от 20:00, което се води прайтайм? Няма значение, де. Напълно съм съгласен с теб. Четирите им куиз формати са пенсионерски, те след 22:00 си лягат. 😃

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Bunn каза:

“Стани богат” и “Сделка или не” са преди, но “Кой да знае?” и “Черешката” са от 20:00, което се води прайтайм? Няма значение, де. Напълно съм съгласен с теб. Четирите им куиз формати са пенсионерски, те след 22:00 си лягат. 😃

Черешката пък кога я дават? И тя нали си е на НОВА :D   Те не ги ли пускат извън сезоните? Преди основните предавания да почнат

Сподели в други сайтове

Рейтингът на “Биг Брадър” очаквано е паднал леко, но пак е по-добре от всичко на “Бтв” освен “Гласът”. Предаването на Керана отново е аут, а “Сделка или не” е по-гледано от “Бягство към победата”, че почти бие и “Островът”. 

@meleto коментирай 😄

IMG_6662.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bunn каза:

Рейтингът на “Биг Брадър” очаквано е паднал леко, но пак е по-добре от всичко на “Бтв” освен “Гласът”. Предаването на Керана отново е аут, а “Сделка или не” е по-гледано от “Бягство към победата”, че почти бие и “Островът”. 

@meleto коментирай 😄

IMG_6662.jpeg

Eми...слабичко. Но за часовия слот си е екстра рейтинг. Но тези данни май взимат най-високото през седмицата, а не осреднен рейтинг. Очакваше се да падне. Винаги пилотният епизод е най-най и после тенденцията е надолу.  Въпреки това ББ си има лоялна аудитория. Няма да се изравни със 100те гривни, които също се задържат с над 7 вече бая седмици. Явно това е аудиторията дето не харесва ИВ.   ИВ пък защо толкова се е вдигнало... и Гласът.. И къде изчезна предаването на Керана и защо Колко ми даваш има такъв висок рейтинг? Да не го излъчват в понеделник или неделя, когато няма ББ? Това пееш или лъжеш с Константин или с Тони Димитрова е?

Малко тъпичко, но аудиторията си тачи старите формати и това е. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , meleto каза:

Eми...слабичко. Но за часовия слот си е екстра рейтинг. Но тези данни май взимат най-високото през седмицата, а не осреднен рейтинг. Очакваше се да падне. Винаги пилотният епизод е най-най и после тенденцията е надолу.  Въпреки това ББ си има лоялна аудитория. Няма да се изравни със 100те гривни, които също се задържат с над 7 вече бая седмици. Явно това е аудиторията дето не харесва ИВ.   ИВ пък защо толкова се е вдигнало... и Гласът.. И къде изчезна предаването на Керана и защо Колко ми даваш има такъв висок рейтинг? Да не го излъчват в понеделник или неделя, когато няма ББ? Това пееш или лъжеш с Константин или с Тони Димитрова е?

Да, най-високото е, не е среден рейтинг.

Добре е “Биг Брадър” като за късно реалити. За “Пееш или лъжеш” - това е епизодът с Миро.

”Коя е тази песен?” е във вторник и сряда, “Колко ми даваш?” е в четвъртък и петък, но първото е тотален провал, а второто - среден. 😂

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Bunn каза:

@meleto коментирай 😄

IMG_6662.jpeg

Нормално, всяка вечер го забавят в порядъка от 20-30 минути до час. Много хора сигурно изобщо не дочакват да го гледат в реално време.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Нормално, всяка вечер го забавят в порядъка от 20-30 минути до час. Много хора сигурно изобщо не дочакват да го гледат в реално време.

Още ли правят тоя номер... Може би затова ИВ се вдига, просто щото тия дето чакат ББ хващат и края на ИВ. Една от причините да не гледам ББ е точно тази. Нормални ли са с по 30-40 минути закъснение. Абсурд. Не е толкова интересно, че да се занимавам.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, meleto каза:

Още ли правят тоя номер... Може би затова ИВ се вдига, просто щото тия дето чакат ББ хващат и края на ИВ. Една от причините да не гледам ББ е точно тази. Нормални ли са с по 30-40 минути закъснение. Абсурд. Не е толкова интересно, че да се занимавам.

Нормално, “Бтв” правят същото. “Коя е тази песен?” и “Колко ми даваш?” започват най-рано в 22:30. 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , meleto каза:

Колко ми даваш е приятно и неангажиращо, а за ББ трябва да следиш, точно това е и причината за рейтинга на Гласът в сравнение с Игрите.

Сподели в други сайтове

Явно и двете тв са закъсали и се опитват да пробутат повече реклами и да удължат праймтайма макс. Е, такива като мен ги губят.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Явно и двете тв са закъсали и се опитват да пробутат повече реклами и да удължат праймтайма макс. Е, такива като мен ги губят.

Странно. Не гледаш ли Графа в Гласът? Той има нужда специално от твоята безрезервна подкрепа в тези мигове на лайвове. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Balkandji1 каза:

Странно. Не гледаш ли Графа в Гласът? Той има нужда специално от твоята безрезервна подкрепа в тези мигове на лайвове. :3fdb8960598fa63e:

Разбира се, че не. :D Това дори веднъж не съм пускал тая година.

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, meleto каза:

Чак закъсали не бих казал, по-скоро нагли 😃

Сподели в други сайтове

NOVA.BG

Специалната програма на медията бе най-гледана в българския телевизионен ефир

Сподели в други сайтове

WWW.BTV.BG

Популярното риалити предаване ще се реализира за първи път в България през 2025, а медийната група продължава да разширява портфолиото си от развлекателни формати

Явно с това ще сменят "Ергенът" през пролетния сезон. :D Но форматът ми се вижда доста нелеп и много лесно може да минат от "семейно предаване" към пародия и подигравки.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Bunn каза:
WWW.BTV.BG

Популярното риалити предаване ще се реализира за първи път в България през 2025, а медийната група продължава да разширява портфолиото си от развлекателни формати

Явно с това ще сменят "Ергенът" през пролетния сезон. :D Но форматът ми се вижда доста нелеп и много лесно може да минат от "семейно предаване" към пародия и подигравки.

Звучи много тъпо. Ужас... 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...