Emanuela.Carey Публикувано на Октомври 16 Report Share Публикувано на Октомври 16 Музика: Dragan Brajovic - Braja Аранжимент: Деян Асенов Текст: Dragan Brajovic - Braja, Александър Попов, Петър Петров, Анастасия Мавродиева, Емануела 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Много ми харесва изпяването и в клипа е мега яка (освен с късата перука). Кой е оригинала? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 О, да.... Звучи ми много познато. Слушал съм я. Мелодията е яка, но ми е незапеваема в куплетите.... и като припев. Не го виждам като хит. Дано да греша.... Добре изглежда с дългата коса, но аз си я харесвам с черна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Ема го пее много по-хубаво от тая сръбска безлична мисирка между другото! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Пак флоп 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не песен на Прийович деее 😭🤦♀️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 минута, Just_Me каза: Не песен на Прийович деее 😭🤦♀️ Подобрила я е! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Ема го пее много по-хубаво от тая сръбска безлична мисирка между другото! Тя сръбкинята звучи като всички други. Ако затворя очи все едно слушам Anreana cekic Но песента звучи по-добре в нейно изпълнение. Просто бг текстът е незапеваем. Ще се изненадам ако не флопне Маноля и тоя път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Подобрила я е! Йок 😬 Че и текста попреведен, направо почти копи-пейст..поне са писали автора на сръбския текст. Харесвам Емануела, ама очаквах гърмеж, не това 🥲 Искам пак песен от Ганев с текст от Анастасия (без намеса на Супер Саш). 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Толкова са я опропастили, само и само да е подходяща за чалготеките. Това ни е проблемът на музиката, ползват се едни и същи бийтове, за да влезе по-лесно... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не бих казал, че е зле, но виждам, че тук очакват флоп. Да видим... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 55 минути, pacho каза: Толкова са я опропастили, само и само да е подходяща за чалготеките. Това ни е проблемът на музиката, ползват се едни и същи бийтове, за да влезе по-лесно... Наистина е жалко, тук-таме само някой по-различен аранжимент за баладите (разбира се от Ганев) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Щом сърбите я хвалят, при положение че почти винаги са недоволни от нашите кавъри. Ако вашите любимки го бяха кавърдисали щяхте да ни надуете главите с хвалби. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Странен ми е целият проект ... някак не ми е в стил Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Щом сърбите я хвалят, при положение че почти винаги са недоволни от нашите кавъри. Ако вашите любимки го бяха кавърдисали щяхте да ни надуете главите с хвалби. В коментарите под кое видео на личен канал има негативни коментари? А сиса това ли е, което си мисля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 преди 3 минути, meleto каза: В коментарите под кое видео на личен канал има негативни коментари? А сиса това ли е, което си мисля Какъв личен канал те гони сега? На Яница като е личен канал защо имаше хейт за Сипвай от сърбите още преди кпоп феновете да го намерят? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Какъв личен канал те гони сега? На Яница като е личен канал защо имаше хейт за Сипвай от сърбите още преди кпоп феновете да го намерят? Сега отиди и виж дали има хейт. 100% е почистено всичко. Да не мислиш, че който управлява канала, не трие негативните коментари? И другото: това че двама души са писали положителен коментар не гарантира, че МНОГО сърби я харесват. Дано Маноля не флопне като последната песен на Яница, която за месец е отчела 176 хиляди гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Току що, meleto каза: Сега отиди и виж дали има хейт. 100% е почистено всичко. Да не мислиш, че който управлява канала, не трие негативните коментари? И другото: това че двама души са писали положителен коментар не гарантира, че МНОГО сърби я харесват. Дано Маноля не флопне като последната песен на Яница, която за месец е отчела 176 хиляди гледания. Сега отиди в клипа на Емануела и виж дали са трити негативни коментари или си стоят. Също така много ясно, че за няколко часа са се събрали само няколко сръбски коментара. Ако искаш 6 милиона сърби да коментират едновременно, за да направиш проучване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Браво, харесва ми. Хит ще е. И гърдите и са много симпатични. 🤣🤣🤣 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Маноля май не е имала кавър от поне десет години. Шок олдум! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Сега отиди в клипа на Емануела и виж дали са трити негативни коментари или си стоят. Също така много ясно, че за няколко часа са се събрали само няколко сръбски коментара. Ако искаш 6 милиона сърби да коментират едновременно, за да направиш проучване. Достатъчно са 1000 души, за да направим социологическо проучване А и какво значение имат сърбите в цялото нещо. Реално тази песен е за бг пазара. Важно е тук как се възприема. За мен това е една от най-слабите й песни въобще. Нека видим чий хитометър ще се окаже правилен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Много ми харесва. Изпяването е топ. Дано се наложи и стане хит. Емануелка извади топ песен! ❤️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Много чаках нов проект от кралица Емануела, хората тук го знаят. Това не е, което очаквах, за жалост. Изобщо не ми харесва. Няма мощ и енергичност/ударност. Няма хъс/тяга. Поне аз не долавям. Звучи ми като старческа песен. А 5 души за миниатюрния текст..... Радвам се поне, че има други хора, на които им харесва. Аз мисля да си чакам следващия проект. Тук може да греша, понеже съм нов в жанра, ама ми звучи като Ивана на места. AutoTune-ът и ефектите пък на доста места не ми идват като хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Визиите и фоновете са топ, ама Люси сякаш го е заснел статично... Сакън да я снимат от високо... Сръбската песен не е нищо особено, ама там поне има музика. При Емануела звучи изкуствено и ниско бюджетно с изключение на интрото. При текста сякаш се смесват няколко сюжетни линии. Та, лирическата героиня пее за мъж, който хем й изневерява, хем я иска. Нимфоман? Този мъж също така е и богат, което явно е толкова важно за героинята, колкото и нагона му. И разбира се няма да е песен на Ема, ако не прокълне някого. Ако толкова често кълне в музиката си дали го прави и в реалния живот - ходжи, врачки, манифестаторки... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 4 часа , Mr. Greshen каза: Пак флоп Пореден флоп (като изключим песента с Дамян) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.