xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 По голям провал от мегафлопа на Счета и Слави няма да е,така че излишно се пънете. Така или иначе Окадар е хита на годината засега затова дори тази да не стане голям хит няма да е проблем. Предполагам че пази песента от Ганев за декември. Поздравления,че е решила да пусне нещо по-умерено след предишната дивотийка. Харесва ми и песента,и сисите на Емануела 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 9 часа , meleto каза: В коментарите под кое видео на личен канал има негативни коментари? А сиса това ли е, което си мисля Да, "сиса" е същото , дето при нас е с Ц така че сърбите не хвалят баш песента 😂 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Пуснах си я със ставането. Emanuela the legend you are! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 На Емануела е като ремикс на сръбската балада - пак иновативна! Така се прави, като си взимат поне да представят парчето в ново звучене. Другите като си харесат нещо за кавър, направо гепват всичко 1:1. Пореден хит от кралицата! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Отново гаден мастер на Тенекийката... Много й жужат вокалите... Все едно слушам пчеличката Мая да пее ЗЗззЖжжЖж.... Не знам каква е тая мания с тоя гаден филтър върху вокалите. И пак кавър.... Да не са я минали с валяка цялата че лъщи като боядисана Не ме грабна особено тази песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Мега тъпа песен кой би я слушал яко гребе към дъбото Емануела това нее хита а е тотал щета като песен...💩 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 15 часа , xroflx9 каза: По голям провал от мегафлопа на Счета и Слави няма да е,така че излишно се пънете. Така или иначе Окадар е хита на годината засега затова дори тази да не стане голям хит няма да е проблем. Предполагам че пази песента от Ганев за декември. Поздравления,че е решила да пусне нещо по-умерено след предишната дивотийка. Харесва ми и песента,и сисите на Емануела Мегафлоповете нямат такива дни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Мегафлоповете нямат такива дни Ами то точно това я прави мегафлоп де,даже тук провала е по-голям и от този с Шмекерия. За 24ч в ютюб имаше около и над 500к,а след 2 седмици и половина е паднала на 61к. В спотифай дебютира в топ 15,а вече е извън топ 100,в чалгарската Епъл мюзик пък вече е към топ 30. А като прибавим и че вероятно си е платила за този дует със Слави срама е още по-голям. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, xroflx9 каза: Ами то точно това я прави мегафлоп де,даже тук провала е по-голям и от този с Шмекерия. За 24ч в ютюб имаше около и над 500к,а след 2 седмици и половина е паднала на 61к. В спотифай дебютира в топ 15,а вече е извън топ 100,в чалгарската Епъл мюзик пък вече е към топ 30. А като прибавим и че вероятно си е платила за този дует със Слави срама е още по-голям. Очевадно беше, че са напазарували за първите дни, за да оставят впечетление за хит. Такива цифри дори лидерките не правят вече. И като свършиха платените гледания - по 50К💀Ето това е истински пример за ФЛОП (пропадане). Дали ще докрета и до 3 милиона за месец. Емилия отново се доказа като най-умната чалгарка (отзад-напред) - след предния провал само й липсваше да се забърква и с политическо лице. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 52 минути, Gerganafen каза: Очевадно беше, че са напазарували за първите дни, за да оставят впечетление за хит. Такива цифри дори лидерките не правят вече. И като свършиха платените гледания - по 50К💀Ето това е истински пример за ФЛОП (пропадане). Дали ще докрета и до 3 милиона за месец. Емилия отново се доказа като най-умната чалгарка (отзад-напред) - след предния провал само й липсваше да се забърква и с политическо лице. Просто млъкни! Не разбираш от шоубизнес. Неприязънта ми към Емилия ще свърши зле, count on me. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Просто млъкни! Не разбираш от шоубизнес. Неприязънта ми към Емилия ще свърши зле, count on me. Ами взимай мерки, какво да ти кажа. В този случай неприязънта ми дори не е към Емилия - дори коментирах, че песента е хубава, но да не беше с Дългия... Както и да е. Нали знаеш, че не е задължително да отвръщаш с лична нападка на всички чалга коментари несъвпадащи с твоето мнение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, Gerganafen каза: Очевадно беше, че са напазарували за първите дни, за да оставят впечетление за хит. Такива цифри дори лидерките не правят вече. И като свършиха платените гледания - по 50К💀Ето това е истински пример за ФЛОП (пропадане). Дали ще докрета и до 3 милиона за месец. Емилия отново се доказа като най-умната чалгарка (отзад-напред) - след предния провал само й липсваше да се забърква и с политическо лице. Нормално е да има първоначален интерес - отворили са по веднъж-дваж хората да чуят. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Отново гаден мастер на Тенекийката... Много й жужат вокалите... Все едно слушам пчеличката Мая да пее ЗЗззЖжжЖж.... Не знам каква е тая мания с тоя гаден филтър върху вокалите. И пак кавър.... Да не са я минали с валяка цялата че лъщи като боядисана Не ме грабна особено тази песен. Още в началото като чух тенекиения бас ми дойде да 🤮 изисква се талант толкова години да не подобриш звука си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 17 часа , Gerganafen каза: Очевадно беше, че са напазарували за първите дни, за да оставят впечетление за хит. Такива цифри дори лидерките не правят вече. И като свършиха платените гледания - по 50К💀Ето това е истински пример за ФЛОП (пропадане). Дали ще докрета и до 3 милиона за месец. Емилия отново се доказа като най-умната чалгарка (отзад-напред) - след предния провал само й липсваше да се забърква и с политическо лице. Не е вярно. Избирателите на Слави Трифонов са няколкостотин хиляди. Ако всеки от тях е кликнал по веднъж-два пъти в началото, за да види какво е направил Слави - и ето ти гледнията. После започва да прави колкото другите хитове, по 60-80К на ден. Добре е за Емилия. Имаше нужда от такъв хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час , Balkandji1 каза: Не е вярно. Избирателите на Слави Трифонов са няколкостотин хиляди. Ако всеки от тях е кликнал по веднъж-два пъти в началото, за да види какво е направил Слави - и ето ти гледнията. После започва да прави колкото другите хитове, по 60-80К на ден. Добре е за Емилия. Имаше нужда от такъв хит. Ама тя Маноля може и милион да не чукне. Струва ми се, че за денонощие направи 140к, а сега е с 40к за повече от 12ч. Тоест според мен е паднала на 60к дневно така че... Като видях предната й има 1.1 млн гледания, а беше по-силна. Тук въобще не може да сравняваме двете песни. Емилия е в пъти по-добре, за сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Беше ми странна като я чух за първи път,но след 2рото слушане ми хареса. Емануела е страшно красива в клипа,особено с чаршафа. Визията с късата коса ми прилича на Есил Дюран 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ето така се прави кавър Много от колежките и могат да се поучат. П.С. Тази песен е тотален хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.