Jump to content

За коя партия/коалиция ще гласувате на предстоящите парламентарни избори 2024? Октомври

FikLena

За коя партия/коалиция ще гласувате на предстоящите парламентарни избори 2024? Октомври  

39 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Толкова са ми безинтересни, че съм леееко апатичен. Но и избор нЕма. Надявам се на дЕсна коалиция между ГЕРБ+ПП+ИТН. 

Като прогноза  - очаквам ИТН да повиши резултат и да е към 7-8%. МЕЧ може би ще влезе. Възраждане също изпъкнаха в тая кампания. Ако добавим и ниската избирателна активност, нищо чудно всички да се повишат без БСП, ГЕРБ и ДПС :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:
WWW.FACEBOOK.COM

За всички, които казват, че гласът им няма значение. Моля изгледайте!😉.

Сподели в други сайтове

Не че изборът е кой знае какъв, ДПС е ясно, че ще съберат стандартния си вот, но поне се моля Възраждане постепенно да изчезнат, защото ако те дойдат на власт емигрирам!

Сподели в други сайтове

Всички са един дол... лапачи, естествено, че няма да гласувам за никой, по-скоро бих им заложил бомба докато са всички в парламента и да се изпаряват до един :D Че освен да използват постовете за собствени цели/облаги/протекции/чистене на мръсни досиета (изпиране) за друго не ги бива.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , meleto каза:

Толкова са ми безинтересни, че съм леееко апатичен. Но и избор нЕма. Надявам се на дЕсна коалиция между ГЕРБ+ПП+ИТН. 

Като прогноза  - очаквам ИТН да повиши резултат и да е към 7-8%. МЕЧ може би ще влезе. Възраждане също изпъкнаха в тая кампания. Ако добавим и ниската избирателна активност, нищо чудно всички да се повишат без БСП, ГЕРБ и ДПС :D 

Бъркаш нещо. МЕЧ няма да влязат, защото цялата дружинка предпочитат да им го вкарват. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Вие сте за мен другари! Ще гласувам за който най-много заслужава - Българската социалистическа партия! Това е най-демократичната партия! Най-милата! 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:
WWW.FACEBOOK.COM

За всички, които казват, че гласът им няма значение. Моля изгледайте!😉.

Това Ивана ли е 😍

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ако бях горда българка като вас щях да гласувам за който и да е освен ония с тъпото име-Променяме продължението, Променената промяна, квото и да е

• Like 1
  • Thanks 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 1 час, ribaton каза:

Който и да влезне … стане  някой си Пак ще е същото

Промяна няма да има !!!

Нищо де, януари/февруари/март или когато там насрочат следващия тираж. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , ribaton каза:

Който и да влезне … стане  някой си Пак ще е същото

Промяна няма да има !!!

преди 54 минути, Lelqtian каза:

Нищо де, януари/февруари/март или когато там насрочат следващия тираж. 

Абсолютно никаква промяна няма да има от последните гласувания - резултатите ще са същите, пак ще се карат кои с кои не искат да са в коалиция и тн и пак ще отидем да предсрочни. И пак едни милиони от нашите джобове ще отидат на вятъра вместо за полезни цели.

Трябва някаква коренна промяна, но не са готови да пуснат кокала. Някой вика че президентска република е опция, ама като гледам в Турция какво е положението с Ердоган и не знам дали е добра идея.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Абсолютно никаква промяна няма да има от последните гласувания - резултатите ще са същите, пак ще се карат кои с кои не искат да са в коалиция и тн и пак ще отидем да предсрочни. И пак едни милиони от нашите джобове ще отидат на вятъра вместо за полезни цели.

Трябва някаква коренна промяна, но не са готови да пуснат кокала. Някой вика че президентска република е опция, ама като гледам в Турция какво е положението с Ердоган и не знам дали е добра идея.

Ми то сега на практика не е президентска република (почти) ма с тоя президент ... Време е за Луна Президент, Ванчето разбирасе Великова - министър председател, Котарака Румен - Кмед на България! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

NOVA.BG

"Битката за второто място е буквално на под половин процент разлика", коментира политологът Димитър Ганев

преди 23 часа , Just_Me каза:

Да  махат правилото 50%+1 !!! (121 депутата)

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:
NOVA.BG

"Битката за второто място е буквално на под половин процент разлика", коментира политологът Димитър Ганев

Да  махат правилото 50%+1 !!! (121 депутата)

Съгласих са. Поне с 50те % - да съкратят щатовете до 120 би било чудесно. Даже може и още надолу. 

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...