Emanuela.Carey Публикувано на Октомври 25 Report Share Публикувано на Октомври 25 Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement: Diamond Beat Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 Въпреки че е бърза песен ми идва мудна. Отсвира изобщо не се връзва с останалото от песента, а гласовете им звучат странно. А и като цяло песните на Пашев са ми твърде еднотипни вече. Първия им дует си остава класа 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Айде пак жужащ мастер. ПАШЕЕЕЕВ! Сменяй си микс и мастъра!!! Тоя отсвир от някой задник ли е записван докато пърди? Евтина реплика на И това ще отмине... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Оф,абсурдно е през 2024 още да се копират клипове. То поне оригинала да беше някаква скъпа продукция,а то.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ахахахахахахаха...... песента обаче е крадена и пята, пята, пята...... това мани-мани.... вече сме го слушали. Не така! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 На мен ми харесва. Особено припевите са много яки. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Бесен хит! Ето на това се казва изненада! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 4 часа , xroflx9 каза: Оф,абсурдно е през 2024 още да се копират клипове. То поне оригинала да беше някаква скъпа продукция,а то.. Една от любимите ми песни на Татито Тая Live версия по ме кефи с бенда и пърфоръмнса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Жестоки. Страшен хит, много свежи, заедно звучат много добре ❤️ Надминаха очакванията ми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Готини са 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пашев колкото и да е малоумен понякога, Галин да гледа от него как се прави. Симона и Мирела да се учат и те! Бесен хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Доспа ми се, толкова мудно и дотягащо, че дори не мога да я чуя цялата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.