Jump to content

Препоръчани коментари

"Имаш потенциал" е поп фолк хит от Popnable  

Харесайте, споделете и коментирайте видеото, ако ви е харесало! Останете свързани за още българска музика и нови песни!

Абонирай се за канала

(натисни линка)

@Stela @asylum @borisslav1 @meleto @Gerganafen @xroflx9  @fengergana @Fast @DevilWish @Willy @Blueberry @DarkChild

@GSA @milesto @THE IIconic @pacho @ribaton @FikLena @DanielPiliov

@presi_fen! @SG @adorable @-A. @Just_Me @Thecranfan @Danger. @Karma93 @Сцената обичам лудо @stereoto_ @Balkandji1

За всички с потенциал :) 
Поздравени сте! ❤️ 

Сподели в други сайтове

• meleto featured and pinned this Тема

Еми, харесва ми 🙂 - и мелодията и микса. Продължавай да правиш песни

Интересно ми е какво ще се получи ако Токичовите песни от 2000-те се използват за първообраз. 

Сподели в други сайтове

Аааа, това изкефи здравоо! Като почва песента в началото иии си викам това ее добро! От сега ти казвам, че ще размествам топ 5! Мелодията е много добра. Наистина в изпълнение на Галин би звучало супер! Направо му го пращай! 🫠

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Stela каза:

Аааа, това изкефи здравоо! Като почва песента в началото иии си викам това ее добро! От сега ти казвам, че ще размествам топ 5! Мелодията е много добра. Наистина в изпълнение на Галин би звучало супер! Направо му го пращай! 🫠

Аз си представям Адам по-скооро. А Крум би паснал 1 към 1 с вокала. 

преди 17 минути, Karma93 каза:

Еми, харесва ми 🙂 - и мелодията и микса. Продължавай да правиш песни

Интересно ми е какво ще се получи ако Токичовите песни от 2000-те се използват за първообраз. 

Отдавна си мисля да направя нещо като Губя те бавно с китарка и кулминация. 

преди 15 минути, Сцената обичам лудо каза:

Имаш и моите адмирации. 

❤️

Днес песента ще стане видима и в Спотифай.  Save на плейлистите в Спотифай и YT Music.

YouTube Music: 

Спотифай плейлист:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

А защо си тагнал и себе си? 😁

Така става като копи-пействам. Ако някой желае да влезе или излезе от тагнати - да си каже. Вече махнах 3-4ма. Не искам да досаждам, ако нямат любопитство. 

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Така става като копи-пействам. Ако някой желае да влезе или излезе от тагнати - да си каже. Вече махнах 3-4ма. Не искам да досаждам, ако нямат любопитство. 

Аз искам да ме тагваш първа 😁 

Иначе на Крум колкото и да би паснала, не би се забелязала от него. При Галин примерно би било с потенциал. 😁

Сподели в други сайтове

Аз искам да ме тагваш първа 😁 

Иначе на Крум колкото и да би паснала, не би се забелязала от него. При Галин примерно би било с потенциал. 😁

Вашето желание е заповед. 

Иначе как е топ 5 или топ 10 сега? 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, meleto каза:

Вашето желание е заповед. 

Иначе как е топ 5 или топ 10 сега? 

Ще ти го напиша, но нека послушам малко новата да видя къде да я бодна. По-скоро топ 10 направо, че иначе за топ 5 трябва да махна нещо от предния. 

Текста зарибява много! 

Сподели в други сайтове

Ще ти го напиша, но нека послушам малко новата да видя къде да я бодна. По-скоро топ 10 направо, че иначе за топ 5 трябва да махна нещо от предния. 

Текста зарибява много! 

Ти сигурно си пропуснала Шарлатаани и последните 2-3... не съм пускал теми за тях. 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, meleto каза:

Ти сигурно си пропуснала Шарлатаани и последните 2-3... не съм пускал теми за тях. 

Излезе ми известие в ютуб, мернах ги и после се отплеснах. Даже щях да те питам защо няма тема. Сега ще ги чуя. 

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Излезе ми известие в ютуб, мернах ги и после се отплеснах. Даже щях да те питам защо няма тема. Сега ще ги чуя. 

Домързя ме да пускам теми :D А и исках да видя дали ще чуете сами. Е, много тъжно се получи :( 

Сподели в други сайтове

😮 😮 😮 
Човек, тази музика трябва да бъде предложена наистина на поп-фолк изпълнител. Казвам го за пореден път. Това също е хит. 😮 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

😮 😮 😮 
Човек, тази музика трябва да бъде предложена наистина на поп-фолк изпълнител. Казвам го за пореден път. Това също е хит. 😮 

Накрая ще почна като цветарка да се самопредлагам :D 

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Balkandji1 каза:

Ми почни, какво чакаш?

Така е. Тия мастии имат нужда от хитове! Няма да слушаме само копи-пейстове!
Дано Счетоводителката попадне и на тези песни и да поведе хорото както с песента от Тик-ток. Не знам как така Таня Тик-тока не е набарала някой хит, тя сигурно спи в Тик-ток!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

Така е. Тия мастии имат нужда от хитове! Няма да слушаме само копи-пейстове!
Дано Счетоводителката попадне и на тези песни и да поведе хорото както с песента от Тик-ток. Не знам как така Таня Тик-тока не е набарала някой хит, тя сигурно спи в Тик-ток!

Чух, че е на пазар Счети. Новата й песен ще е с ИИ. Сама си каза, че е безпредметно да се спами по Инстаграм и тн, защото никой не чете :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...