Emanuela.Carey Публикувано на Октомври 31 Report Share Публикувано на Октомври 31 музика: Георги Георгиев – Гого Желев текст: Петя Радева аранжимент: Георги Георгиев – Гого Желев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 Не знам дали е заради текста на Петя Радева, но това много ми бие на песен правена за Преслава. Иначе за самата песен - тази разваля всичко с пеенето си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 00 💩 Нее и пак нее защо пайнер пускат такива грешки като тази Кака...😀 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Колко много глави в една - Галена, Биляниш..... @Lelqtian как ще коментираш този бездарен шимейл ? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преси-Фенка? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Не знам дали е заради текста на Петя Радева, но това много ми бие на песен правена за Преслава. Иначе за самата песен - тази разваля всичко с пеенето си. По-добре пее от Преса 2 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Защо си губят времето да дебютират в Планета? Песента не ми харесва. Визията е ок. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Още една безличница с копие на гласа на Светла Иванова Емона ще ядеш дърмона преди 26 минути, meleto каза: Защо си губят времето да дебютират в Планета? Песента не ми харесва. Визията е ок. Разчитат на по-голяма реклама ама са се объркали. Планета отдавна не е това, което беше заради такива като тази. преди 1 час , Marin каза: 00 💩 Нее и пак нее защо пайнер пускат такива грешки като тази Кака...😀 Защото на тая тъпкача й или тати плаща една торба с пари за това. В тая чалга скоро май няма да излезе нищо читаво. Всичко е пълен боклук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Още една безличница с копие на гласа на Светла Иванова Емона ще ядеш дърмона Разчитат на по-голяма реклама ама са се объркали. Планета отдавна не е това, което беше заради такива като тази. Анджи, Атижа и Лина са по-умни и не пускат в кокошарника 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 6 часа , Marin каза: 00 💩 Нее и пак нее защо пайнер пускат такива грешки като тази Кака...😀 Защо да не ги пускат? Стига да има кой да плаща ротацията, защо да не рекламират залежалата непотърсена стока? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 6 часа , DevilWish каза: Колко много глави в една - Галена, Биляниш..... @Lelqtian как ще коментираш този бездарен шимейл ? Пласмасова или восъчна имитация. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 4 часа , meleto каза: Защо си губят времето да дебютират в Планета? Песента не ми харесва. Визията е ок. Цените за платена ротация на стоката явно са харни спрямо възвращемостта или липсата на такава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 4 часа , FolkEmpire каза: Още една безличница с копие на гласа на Светла Иванова Емона ще ядеш дърмона Разчитат на по-голяма реклама ама са се объркали. Планета отдавна не е това, което беше заради такива като тази. Защото на тая тъпкача й или тати плаща една торба с пари за това. В тая чалга скоро май няма да излезе нищо читаво. Всичко е пълен боклук. Светла Иванова има някъв клип в йога канала си с 1 милион гледания - нещо, което този никому неизвестен риджект от Мадам Тюссо също ще види в ютуб, то не е трудно, но никога под собственото си заглавие 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.