Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. 

Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени.

Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст.  

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани.

2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера.

5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. 

Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. 

Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

С много блясък, ВИП гости и неустоима енергия новият хит на Фики Стораро „Ламбо, бате“ беше представен в елегантния клуб Black&White в столичния гранд хотел Millennium. Песента, продуциранa от Palms Music, грабна присъстващите с горещия си ритъм.

„Първоначално си представях по друг начин песента, но когато чух музиката, разбрах, че ще е хит. Благодаря на Фики и на целия снимачен екип. Надяваме се песента да завладее сцените и сърцата на почитателите“, отбеляза основателят на продуцентска къща Palms Music Мило Борисов. „Аз съм изключително впечатлена от професионализма и от креативността, с която екипът на Palms Music и на Фики се отнесе към този проект. С тази песен Palms Music разширява портфолиото си от жанрове, които продуцира“, каза от своя страна другият основател на продуцентска къща Palms Music, Роси МакКий.

„За мен е чест да бъда тук и да съм част от семейството на Palms Music“, заяви Фики от своя страна. Специален гост на премиерата бе и Тони Стораро, с който имаха възможност да се снимат всички гости. Продуцентската къща Palms Music, известна със своите иновации и креативност, е двигателят на „Ламбо, бате“.

Очаква се песента да бъде посрещната с огромно вълнение от феновете на Фики и да се утвърди като един от най-горещите хитове на сезона. Този проект е поредното доказателство за неоспоримия талант на Фики и визионерството на Palms Music, които успяват да създадат уникален нов проект, който скоро ще стане достъпен за всички почитатели.

Задава се поредната цигания от Кики😷

Сподели в други сайтове

Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере?

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DarkChild каза:

Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере?

Те и да са й дали, после са удържали от участия. Все счетоводни сметки при нея 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , borisslav1 каза:

Обичам когато темата започва с любимия ми хит за есента в момента! ❤️ Над 300 слушания съм навъртял през октомври. Тази песен е навсякъде с мен - на телефона, на лаптопа и къде ли още не. :D Само от чешмата ми не тече!

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, z_o_ каза:

Добро утро в първия ден на Ноември и 7 години от премиерата на този брутален трак на кралица Пресис:

Хайде, време е за нов хит! ❤️ 
След 15 дни и този хит става на 1 годинка! ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

Тогава хонорарите не бяха толкова високи, пък и Емилия не беше много голяма звезда тогава

Това е от 2009 - доста по-ниски от сегашните. Мажем да си представим какво е било през 2002

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Gentleman. каза:

Камелия с нова песен скоро. Звучи добре на сторито. 😂

Тамън вчера си мислех, че е време.

Европов хит!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Gentleman. каза:

Камелия с нова песен скоро. Звучи добре на сторито. 😂

Супер! Дай линк да чуем?

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Вместо да си оправи носа. Или най-вече поне гърбицата ... 

Сподели в други сайтове

Даже в уикипедия я пишат Гърбушкото как 2002/3 е била притурка я на Гюрултията, я на Мира и Милко по участия, ако са и давали 50на кинти да не е съвсем капо, добре. 

Да е имала самостоятелни участия ... само ако целия Пайнер са били натръшкани от някъв грип, спин или друг вируси. Или са били капарирани вече. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Тогава хонорарите не бяха толкова високи, пък и Емилия не беше много голяма звезда тогава

Това е от 2009 - доста по-ниски от сегашните. Мажем да си представим какво е било през 2002

И на 1000 да е била пак е трудно за вярване.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DarkChild каза:

В подкаста казва че хонорара ѝ е бил “10 лева”

Сподели в други сайтове

Ооофф Благо Джийзъса поканил Лайнах...

ИдРустрията вика индиеца :D "Хахахахахахаха" да ти изям мазния смях.

"Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе :D Малките циглета?! "Кариерата ми" вика :D

"Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 :D :D Защо си такъв тъпир бе маугли :D

Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи.

"Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене :D Казва се по-големите от нас да кажем цигле.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

"Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе :D Малките циглета?! "Кариерата ми" вика :D

Как постоянно са му рязали от говоренето защото запецва с “ъммм” на всяка втора дума.

Така е като у тях си говорят на турски. И на баща му също са му мъка интервютата.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Как постоянно са му рязали от говоренето защото запецва с “ъммм” на всяка втора дума.

Така е като у тях си говорят на турски. И на баща му също са му мъка интервютата.

Блажко сигурно е платил премия на монтажиста, сигурно е рязал +24 часа без да спира :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, FolkEmpire каза:

"Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 :D :D Защо си такъв тъпир бе маугли :D

Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи.

"Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене :D Казва се по-големите от нас да кажем цигле.

Кой е Благо? На стопкадъра виждам Умрях два пъти.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

Кой е Благо? На стопкадъра виждам Умрях два пъти.

Аз - две никому неизвестни дървета, осигурили тихишина и спокойствие в поне две горички. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

В подкаста казва че хонорара ѝ е бил “10 лева”

Е, тука вече се оака. Емилия има номер 1 сингъл от 2001 година - "Нежни устни". Успя да стане най-популярната песен в дискотеките и в страната. Колко да й е бил хонорара с номер 1 хит, поне 1000-2000 лв. Тя вече имаше участия 2001.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...