DevilWish Публикувано на Октомври 31 Report Share Публикувано на Октомври 31 Правила: 1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 С много блясък, ВИП гости и неустоима енергия новият хит на Фики Стораро „Ламбо, бате“ беше представен в елегантния клуб Black&White в столичния гранд хотел Millennium. Песента, продуциранa от Palms Music, грабна присъстващите с горещия си ритъм. „Първоначално си представях по друг начин песента, но когато чух музиката, разбрах, че ще е хит. Благодаря на Фики и на целия снимачен екип. Надяваме се песента да завладее сцените и сърцата на почитателите“, отбеляза основателят на продуцентска къща Palms Music Мило Борисов. „Аз съм изключително впечатлена от професионализма и от креативността, с която екипът на Palms Music и на Фики се отнесе към този проект. С тази песен Palms Music разширява портфолиото си от жанрове, които продуцира“, каза от своя страна другият основател на продуцентска къща Palms Music, Роси МакКий. „За мен е чест да бъда тук и да съм част от семейството на Palms Music“, заяви Фики от своя страна. Специален гост на премиерата бе и Тони Стораро, с който имаха възможност да се снимат всички гости. Продуцентската къща Palms Music, известна със своите иновации и креативност, е двигателят на „Ламбо, бате“. Очаква се песента да бъде посрещната с огромно вълнение от феновете на Фики и да се утвърди като един от най-горещите хитове на сезона. Този проект е поредното доказателство за неоспоримия талант на Фики и визионерството на Palms Music, които успяват да създадат уникален нов проект, който скоро ще стане достъпен за всички почитатели. Задава се поредната цигания от Кики😷 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 22 минути, DarkChild каза: Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере? Те и да са й дали, после са удържали от участия. Все счетоводни сметки при нея 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Всяка минута, на всяка страница от ноемврийската тема хитът е един, ясен и прекрасен: 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Добро утро в първия ден на Ноември и 7 години от премиерата на този брутален трак на кралица Пресис: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Кирчо пак ли ще "пее"?! 🙉 Откъде изобщо се пръкна тоз 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 преди 10 часа , borisslav1 каза: Обичам когато темата започва с любимия ми хит за есента в момента! ❤️ Над 300 слушания съм навъртял през октомври. Тази песен е навсякъде с мен - на телефона, на лаптопа и къде ли още не. Само от чешмата ми не тече! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 преди 26 минути, z_o_ каза: Добро утро в първия ден на Ноември и 7 години от премиерата на този брутален трак на кралица Пресис: Хайде, време е за нов хит! ❤️ След 15 дни и този хит става на 1 годинка! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Цък, цъкаме ли хитово хитови гърмежи! Или само пръскаме с маркуча ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 4 часа , DarkChild каза: Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере? Тогава хонорарите не бяха толкова високи, пък и Емилия не беше много голяма звезда тогава Само в afera.bg: Какви хонорари взимат фолк звездите в България! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания AFERA.BG Само в afera.bg: Какви хонорари взимат фолк звездите в България! Това е от 2009 - доста по-ниски от сегашните. Мажем да си представим какво е било през 2002 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Камелия с нова песен скоро. Звучи добре на сторито. 😂 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 11 минути, Gentleman. каза: Камелия с нова песен скоро. Звучи добре на сторито. 😂 Тамън вчера си мислех, че е време. Европов хит! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 преди 35 минути, Gentleman. каза: Камелия с нова песен скоро. Звучи добре на сторито. 😂 Супер! Дай линк да чуем? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 5 часа , DarkChild каза: Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере? Вместо да си оправи носа. Или най-вече поне гърбицата ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Даже в уикипедия я пишат Гърбушкото как 2002/3 е била притурка я на Гюрултията, я на Мира и Милко по участия, ако са и давали 50на кинти да не е съвсем капо, добре. Да е имала самостоятелни участия ... само ако целия Пайнер са били натръшкани от някъв грип, спин или друг вируси. Или са били капарирани вече. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 1 час, Karma93 каза: Тогава хонорарите не бяха толкова високи, пък и Емилия не беше много голяма звезда тогава Само в afera.bg: Какви хонорари взимат фолк звездите в България! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания AFERA.BG Само в afera.bg: Какви хонорари взимат фолк звездите в България! Това е от 2009 - доста по-ниски от сегашните. Мажем да си представим какво е било през 2002 И на 1000 да е била пак е трудно за вярване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 6 часа , DarkChild каза: Ема вика 2002-3 нямала 9 хилки да си оправи зъбите, та чорбаджиите й дали. Струва ми се трудно за вярване. Тогава хонорар да е имала 2-3 на вечер, толкова ли не е могла да събере? В подкаста казва че хонорара ѝ е бил “10 лева” 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ооофф Благо Джийзъса поканил Лайнах... ИдРустрията вика индиеца "Хахахахахахаха" да ти изям мазния смях. "Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе Малките циглета?! "Кариерата ми" вика "Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 Защо си такъв тъпир бе маугли Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи. "Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене Казва се по-големите от нас да кажем цигле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 7 минути, FolkEmpire каза: Ооофф Благо Джийзъса поканил Лайнах... ИдРустрията вика индиеца "Хахахахахахаха" да ти изям мазния смях. "Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе Малките циглета?! "Кариерата ми" вика Как постоянно са му рязали от говоренето защото запецва с “ъммм” на всяка втора дума. Така е като у тях си говорят на турски. И на баща му също са му мъка интервютата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Току що, Emanuela.Carey каза: Как постоянно са му рязали от говоренето защото запецва с “ъммм” на всяка втора дума. Така е като у тях си говорят на турски. И на баща му също са му мъка интервютата. Блажко сигурно е платил премия на монтажиста, сигурно е рязал +24 часа без да спира 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 17 минути, FolkEmpire каза: Ооофф Благо Джийзъса поканил Лайнах... ИдРустрията вика индиеца "Хахахахахахаха" да ти изям мазния смях. "Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе Малките циглета?! "Кариерата ми" вика "Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 Защо си такъв тъпир бе маугли Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи. "Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене Казва се по-големите от нас да кажем цигле. Кой е Благо? На стопкадъра виждам Умрях два пъти. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 15 минути, asylum каза: Кой е Благо? На стопкадъра виждам Умрях два пъти. Аз - две никому неизвестни дървета, осигурили тихишина и спокойствие в поне две горички. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: В подкаста казва че хонорара ѝ е бил “10 лева” Е, тука вече се оака. Емилия има номер 1 сингъл от 2001 година - "Нежни устни". Успя да стане най-популярната песен в дискотеките и в страната. Колко да й е бил хонорара с номер 1 хит, поне 1000-2000 лв. Тя вече имаше участия 2001. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.