Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 час, Stela каза: Не съм предполагала, че ще го кажеш някога за Глория. Кое ти е интересно при нея? 😂 Иначе съм съгласна за Анелия, че е обезличена и не вълнува особено много в последно време. Дано се стегне. Защо да не харесваме Гюрултията? Коя друга като нея е караща трактор шЪмаро-раздавателка с втори номер копита? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Честит рожден ден на Лидерката на Републиканската партия, Чалгата и Клетвите Честит рожден ден! Пожелаваме й много хитове като този 💝 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 5 минути, Lelqtian каза: Защо да не харесваме Гюрултията? Коя друга като нея е караща трактор шЪмаро-раздавателка с втори номер копита? Еее не съм казала, че не е уникална и неповторима. Просто ми стана интересно с какво привлича неговото внимание. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 35 минути, Gerganafen каза: Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪 да, спал е у нас и в мен. По едно време често ми излизаше пиян на лайв в тикток и го гледаха 5-6 човека. а ти,скъпи, @Gerganafen не ми се дърпай още,защото съм зажадняла яко🤪 добави ме в някоя социална мрежа да ти се пратя без бельо в легло 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , Lelqtian каза: Истинска звезда! Рашия не връща фенките с джапанки и пантофи, желаещи да се снимат с нея! Като Ивана Лесбито! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 6 години, искам пак да се повтори такъв брутален хит 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Дали и в космоса има тоалетни? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 час , Gerganafen каза: Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪 Да,коте,същия е. Нали съм лесна,принудих се да изслушам поредната боза на Преса само заради мъжа Иначе Галин участва и тук и тук Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е? СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?! Камелия след 20 години преди 7 часа , Jouey каза: Десислава с рокля и джапанки 💀 И сако! преди 6 часа , meleto каза: Дали не е забравила за първата? Накрая да издаде албум с вещици. Преди пееше само за пиене и бой, ся си е харесала нова тема. Проблем!? 🤣🤣 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Честит рожден ден на Лидерката на Републиканската партия, Чалгата и Клетвите Манол дей! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е? СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?! Камеля на 60 г. Лидия на 40 г. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 8 часа , Gerganafen каза: Май участваше и в някаква реклама. Участва в реклама на Parusan (шампоан против пърхот). 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 10 часа , Stela каза: И аз ама от време на време. Не е лоша, просто е слаба като за Преслава. Бързо омръзва. В последните години при мен се наблюдава тенденцията в масово слушане на песни на Преслава, които са подценени от генералната публика и хладна реакция към тоталните й мегахитове. Например за мен много по-любима и слушана е "Обратно в играта" от " Не се изтриваш"; "Изтрезняваш ли" от "Пиян"; "От утре" от "Сладкото зло"; Единствените й масови хитове, които и аз обожавам, и генералната публика са: "Да гори в любов"; "Беден в сърцето"; "В твоето легло"; и "Улицата". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 10 часа , Stela каза: Не съм предполагала, че ще го кажеш някога за Глория. Кое ти е интересно при нея? 😂 Иначе съм съгласна за Анелия, че е обезличена и не вълнува особено много в последно време. Дано се стегне. Хейтът към Гюрулту генерално се провокира от това, че тя може много повече, отколкото прави. Все пак това е певицата, която първа започна да прави качествена за стандартите на 90-те музика в един некултивиран към онзи момент жанр. Да не говорим, че през 20-те години на този век тя някакси, за мое огромно очудване, успя да извади хит от дуета с Кеба. (Тук знаете мнението ми, че песента не е баш хита, за който е правена, защото се цели в аудиторията на юго републиките, а за тях 10 млн. са нищо, но ще приемем, че е хит. Отделно не знаем процентно колко от гледанията са от България и колко от чужбина). Ремиксът на "Скъпи, купи ми нещо" и дуетът с Тони са доста успешни за нейното ниво. Последните 2 години скъсвам от слушане втората, може би така не съм слушал песен на Гюрулту от повече от 10 години. Харесвам също и "Вълк" и "Его". Но лично и категорично "Най-добрите" й е най-лошата песен в кариерата и силно се надявам да не повтаря подобен ход скоро. Освен малоумния текст и оркестрацията е много слаба и бозава. При Гюрулту се наблюдава някакъв прогрес, може би най-сетне думите на @adorable са хванали дикиш и тя малко от малко е осъзнала силните си страни и е започнала да залага на тях. При Анелия нещата са трагични, откакто се отдели в собствен канал - още повече се обезличи. Има една-единствена песен, която й слушам в последните години - "Наранихме се", останалото е пълен бошлаф. Особено тая година - пусна 100 песни и всичките са кошмарно слаби. Няма никакво ниво при нея и буквално публиката не я е*ава за жива. От 2018-та насам пропадна много стремглаво и в момента не вълнува абсолютно никого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 9 часа , Gerganafen каза: Мъжът не е ли нацистът от този култов хит? Всички копират Лиди! Реакцията на Хитлер на този култов хит! Вие сами може да си измислите какво казва: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 9 часа , Stela каза: Честит рожден ден! Пожелаваме й много хитове като този 💝 Това й е една от най-добрите песни в Пайнер, ако не и най-добрата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 #1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 5 минути, Гальо каза: #1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. Ще размаже на концерта, ако Галена се появи изненадващо и изпеят "Хайде, откажи ме" или Елена - "Пия за тебе". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 12 минути, Гальо каза: #1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. Още със ставането ми кънтеше в главата, последно с "Улицата" беше така. Можело и с по-лирични песни, според мен на хората взе да им писва от песни за кучки, бивши, набиване и т.н. Малко се заля пазара с подобни и сега е време да се върне малко романтичния период в чалгата, разбира се с нов прочит. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 31 минути, Гальо каза: #1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. Сашка и Преслава са стари дружки (Фокси беше разправял тук). Явно пак са стоплили отношенията си Баш когато Сашка е bff с Галена - хитрушка е Пресис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Току що, Just_Me каза: Сашка и Преслава са стари дружки (Фокси беше разправял тук). Явно пак са стоплили отношенията си Баш когато Сашка е bff с Галена - хитрушка е Пресис Сашка май е била фенка на Пресис, поне за такава мълва си спомням. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Emanuela day! ЧРД на жената, закопаваща всички бивши само с думи! ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Че Ре Де на жената с изпепеляващи очи и още по-изпепеляващ език - Манол Цветкова! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Единствените й масови хитове, които и аз обожавам, и генералната публика са: "Да гори в любов"; "Беден в сърцето"; "В твоето легло"; и "Улицата". Ко? Не! Кога!? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Да е жива и здрава Емануела и да пуска ей такива неща по-често ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 хитов хит. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари