Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 час, Stela каза:

Не съм предполагала, че ще го кажеш някога за Глория. Кое ти е интересно при нея? 😂 Иначе съм съгласна за Анелия, че е обезличена и не вълнува особено много в последно време. Дано се стегне. 

Защо да не харесваме Гюрултията? Коя друга като нея е караща трактор шЪмаро-раздавателка с втори номер копита?  

• Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Честит рожден ден на Лидерката на Републиканската партия, Чалгата и Клетвите

Честит рожден ден! Пожелаваме й много хитове като този 💝

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Защо да не харесваме Гюрултията? Коя друга като нея е караща трактор шЪмаро-раздавателка с втори номер копита?  

Еее не съм казала, че не е уникална и неповторима. Просто ми стана интересно с какво привлича неговото внимание. 😁

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Gerganafen каза:

Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪

да, спал е у нас и в мен. По едно време често ми излизаше пиян на лайв в тикток и го гледаха 5-6 човека.

а ти,скъпи, @Gerganafen не ми се дърпай още,защото съм зажадняла яко🤪 добави ме в някоя социална мрежа да ти се пратя без бельо в легло

• Haha 1
  • Wow 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Истинска звезда! Рашия не връща фенките с джапанки и пантофи, желаещи да се снимат с нея! 

Като Ивана Лесбито! 

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪

Да,коте,същия е. Нали съм лесна,принудих се да изслушам поредната боза на Преса само заради мъжа :( 

Иначе Галин участва и тук 

и тук

Spoiler

• Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е?
image.png.97ed5893069f9d9835b99b4903f0eb80.png
СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?!

Камелия след 20 години

преди 7 часа , Jouey каза:

Десислава с рокля и джапанки 💀

IMG_7590.png.011efacd8852716ffe6d6a62f110c16f.png

И сако!

преди 6 часа , meleto каза:

Дали не е забравила за първата? :D Накрая да издаде албум с вещици.

Преди пееше само за пиене и бой, ся си е харесала нова тема. Проблем!? 🤣🤣

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Честит рожден ден на Лидерката на Републиканската партия, Чалгата и Клетвите

Манол дей!

• Haha 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е?
image.png.97ed5893069f9d9835b99b4903f0eb80.png
СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?!

Камеля на 60 г.

Лидия на 40 г.

• Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Stela каза:

И аз ама от време на време. Не е лоша, просто е слаба като за Преслава. Бързо омръзва.

В последните години при мен се наблюдава тенденцията в масово слушане на песни на Преслава, които са подценени от генералната публика и хладна реакция към тоталните й мегахитове. Например за мен много по-любима и слушана е "Обратно в играта" от " Не се изтриваш"; "Изтрезняваш ли" от "Пиян"; "От утре" от "Сладкото зло";

Единствените й масови хитове, които и аз обожавам, и генералната публика са: "Да гори в любов"; "Беден в сърцето"; "В твоето легло"; и "Улицата".

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Stela каза:

Не съм предполагала, че ще го кажеш някога за Глория. Кое ти е интересно при нея? 😂 Иначе съм съгласна за Анелия, че е обезличена и не вълнува особено много в последно време. Дано се стегне. 

Хейтът към Гюрулту генерално се провокира от това, че тя може много повече, отколкото прави. Все пак това е певицата, която първа започна да прави качествена за стандартите на 90-те музика в един некултивиран към онзи момент жанр.

Да не говорим, че през 20-те години на този век тя някакси, за мое огромно очудване, успя да извади хит от дуета с Кеба. (Тук знаете мнението ми, че песента не е баш хита, за който е правена, защото се цели в аудиторията на юго републиките, а за тях 10 млн. са нищо, но ще приемем, че е хит. Отделно не знаем процентно колко от гледанията са от България и колко от чужбина). Ремиксът на "Скъпи, купи ми нещо" и дуетът с Тони са доста успешни за нейното ниво. Последните 2 години скъсвам от слушане втората, може би така не съм слушал песен на Гюрулту от повече от 10 години. Харесвам също и "Вълк" и "Его". 

Но лично и категорично "Най-добрите" й е най-лошата песен в кариерата и силно се надявам да не повтаря подобен ход скоро. Освен малоумния текст и оркестрацията е много слаба и бозава. 

При Гюрулту се наблюдава някакъв прогрес, може би най-сетне думите на @adorable са хванали дикиш и тя малко от малко е осъзнала силните си страни и е започнала да залага на тях. :(

При Анелия нещата са трагични, откакто се отдели в собствен канал - още повече се обезличи. Има една-единствена песен, която й слушам в последните години - "Наранихме се", останалото е пълен бошлаф. Особено тая година - пусна 100 песни и всичките са кошмарно слаби. Няма никакво ниво при нея и буквално публиката не я е*ава за жива. От 2018-та насам пропадна много стремглаво и в момента не вълнува абсолютно никого. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Gerganafen каза:

Мъжът не е ли нацистът от този култов хит?

Всички копират Лиди!

Реакцията на Хитлер на този култов хит! Вие сами може да си измислите какво казва:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Stela каза:

Честит рожден ден! Пожелаваме й много хитове като този 💝

Това й е една от най-добрите песни в Пайнер, ако не и най-добрата. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Гальо каза:

#1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. 

Ще размаже на концерта, ако Галена се появи изненадващо и изпеят "Хайде, откажи ме" или Елена - "Пия за тебе".

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Гальо каза:

#1 Трендинг ❤️ Иначе май Преслава е минала тийм мегастар - всичките са шернали песента и - Селина, Меди, Габриела, Сашка, Саби. 

Още със ставането ми кънтеше в главата, последно с "Улицата" беше така.

Можело и с по-лирични песни, според мен на хората взе да им писва от песни за кучки, бивши, набиване и т.н. Малко се заля пазара с подобни и сега е време да се върне малко романтичния период в чалгата, разбира се с нов прочит.

• Like 6
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Гальо каза:

Сашка и Преслава са стари дружки (Фокси беше разправял тук). Явно пак са стоплили отношенията си :) Баш когато Сашка е bff с Галена - хитрушка е Пресис :D 

Сподели в други сайтове

Току що, Just_Me каза:

Сашка и Преслава са стари дружки (Фокси беше разправял тук). Явно пак са стоплили отношенията си :) Баш когато Сашка е bff с Галена - хитрушка е Пресис :D 

Сашка май е била фенка на Пресис, поне за такава мълва си спомням.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Единствените й масови хитове, които и аз обожавам, и генералната публика са: "Да гори в любов"; "Беден в сърцето"; "В твоето легло"; и "Улицата".

Ко? Не! Кога!?

• Like 1
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...