Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 16 минути, GSA каза:

А това “Писмо” също реже на месо:

Тук сме се събрали само потребители-естете, фенове на Мира!

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тук сме се събрали само потребители-естете, фенове на Мира!

Нека поговорим колко айконик и легендарна е идеята на Люси - режисьор на тоя клип по-горе, Мира да носи змия на врата, като огърлица. И как нагло бе изкопирана от някаква плеймейтка в Черешката на тортата, 17 години по-късно:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нека поговорим колко айконик и легендарна е идеята на Люси - режисьор на тоя клип по-горе, Мира да носи змия на врата, като огърлица. И как нагло бе изкопирана от някаква плеймейтка в Черешката на тортата, 17 години по-късно:

Кажи и плеймейтка и не я обиждай повече! 

Хит за изтъркване на пендари! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Дано покрай новите песни Преслава забие и нещо с малко по-рок звучене или някакъв мелез между чалга и рок, ала:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Хейтът към Гюрулту генерално се провокира от това, че тя може много повече, отколкото прави. Все пак това е певицата, която първа започна да прави качествена за стандартите на 90-те музика в един некултивиран към онзи момент жанр.

Да не говорим, че през 20-те години на този век тя някакси, за мое огромно очудване, успя да извади хит от дуета с Кеба. (Тук знаете мнението ми, че песента не е баш хита, за който е правена, защото се цели в аудиторията на юго републиките, а за тях 10 млн. са нищо, но ще приемем, че е хит. Отделно не знаем процентно колко от гледанията са от България и колко от чужбина). Ремиксът на "Скъпи, купи ми нещо" и дуетът с Тони са доста успешни за нейното ниво. Последните 2 години скъсвам от слушане втората, може би така не съм слушал песен на Гюрулту от повече от 10 години. Харесвам също и "Вълк" и "Его". 

Но лично и категорично "Най-добрите" й е най-лошата песен в кариерата и силно се надявам да не повтаря подобен ход скоро. Освен малоумния текст и оркестрацията е много слаба и бозава. 

При Гюрулту се наблюдава някакъв прогрес, може би най-сетне думите на @adorable са хванали дикиш и тя малко от малко е осъзнала силните си страни и е започнала да залага на тях

При Анелия нещата са трагични, откакто се отдели в собствен канал - още повече се обезличи. Има една-единствена песен, която й слушам в последните години - "Наранихме се", останалото е пълен бошлаф. Особено тая година - пусна 100 песни и всичките са кошмарно слаби. Няма никакво ниво при нея и буквално публиката не я е*ава за жива. От 2018-та насам пропадна много стремглаво и в момента не вълнува абсолютно никого. 

И затова последва Звезда на вечерта и Музиката е лек 🤣 Тотално си скапа и без това слабата инерция. 

Яче-то беше една от малкото български песни, които въртяха преди концерта на Цеца, та сигурно е някакъв хит. Другата беше Луда по тебе. 

На Наранихме се текста ме дразни, единственото, което ме кефи на Анелия (а и от чалгата като цяло) за последната година е Буря, друга чалга май не съм си пускал доброволно.. Евентуално и Вълк. Его ми е тотал щета.

• Like 3
Сподели в други сайтове

1h  · 
🎅💌 Веселин Маринов / Veselin Marinov подарява на своите почитатели новия си, трети самостоятелен коледен албум - "Писмо до Дядо Коледа"! Албумът може да откриете на CD и USB носители в търговската мрежа в страната! 💿 Слушайте "Писмо до Дядо Коледа" и във всички стрийминг платформи! 🎅 https://orcd.co/vmpismododyadokoleda

А на 3, 4 и 5 декември Веселин Маринов ще представи албума си и в Зала 1 на НДК. Началото е 19:00 часа, а билети може да закупите от сайта kupibileti.bg

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, GSA каза:

Честит имен ден на кралицата. Да презаписва това парче самостоятелно!

Знаеш ли що Димитричка презаписа дуета с Райние самостоятелно?

• Wow 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Знаеш ли що Димитричка презаписа дуета с Райние самостоятелно?

Ами тя песента на Дима си е била самостоятелно записана, до колкото знам и след това я правят дует, но реално дуетната версия излиза първа. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Ами тя песента на Дима си е била самостоятелно записана, до колкото знам и след това я правят дует, но реално дуетната версия излиза първа. 

И аз тъй помислих. Странно, че Дима я пееше самостоятелно после.

Язък - не са се изпокарали 🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Emilia 

Никога не се извинявай,че казваш това,което чувстваш.Все едно да кажеш,че съжаляваш,че си истински! 💎

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, DevilWish каза:

Emilia 

Никога не се извинявай,че казваш това,което чувстваш.Все едно да кажеш,че съжаляваш,че си истински! 💎

Снимка от счетоводната къща

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди!

ZABULGARIA.EU

Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води […]
  • Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DevilWish каза:

Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди!

ZABULGARIA.EU

Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води […]

Защо някой би се изненадал? Типично е.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SG каза:

Кралица МИЛАНА е издала хит с нов псевдоним, а Рамания не казва нищо. Никога не е късно за ново дъно...<_<

Хот е? Нот е? Wtf?

преди 2 минути, asylum каза:

Защо някой би се изненадал? Типично е.

Аз мислех, че са само брат и сестра.

• Like 1
  • Thanks 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...