Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 48 минути, DevilWish каза:

Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди!

ZABULGARIA.EU

Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води […]

Каква изненада, но обяснява защо боя не помага в образуването на мозъчни гънки у челядта. 

преди 19 минути, DarkChild каза:

Хот е? Нот е? Wtf?

• Like 2
  • Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, SG каза:

Кралица МИЛАНА е издала хит с нов псевдоним, а Рамания не казва нищо. Никога не е късно за ново дъно...<_<

Наистина тая Мила, не мога да й хвана жанра. Какво пее? Защо го пее? Как го пее?  Много странно. И двете й неща ги пуснах от-до... няма да си ги пусна пак, обаче ми приковаха вниманието. Даже това ако не беше прекалено разлигавено в тия насечени части - бих го слушал пак :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

Преслава за колежките си

Това е част от речта ѝ към Митю Пайнера за да й даде "Певиц" на годината за 101-ви път.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , SG каза:

Кралица МИЛАНА е издала хит с нов псевдоним, а Рамания не казва нищо. Никога не е късно за ново дъно...<_<

OMG, визията с очилата на бюрото ми напомня за
image.png.c5bd7682ebe669767edb8de87a5307ab.png

ние просто не ме готови за тази секси офис естетика.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, meleto каза:

Наистина тая Мила, не мога да й хвана жанра. Какво пее? Защо го пее? Как го пее?  Много странно. И двете й неща ги пуснах от-до... няма да си ги пусна пак, обаче ми приковаха вниманието. Даже това ако не беше прекалено разлигавено в тия насечени части - бих го слушал пак :D 

Мила е българската Bjork

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Поне да беше направила нов студиен запис за плейбека, та на него да си движи устните, а не на записа от 2004та 🤣🤣🤣

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Just_Me каза:

Поне да беше направила нов студиен запис за плейбека, та на него да си движи устните, а не на записа от 2004та 🤣🤣🤣

Щом в коментарите лелките обсъждат “живото” ѝ пеене във видеото значи няма смисъл да записва наново.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:
1h  · 
🎅💌 Веселин Маринов / Veselin Marinov подарява на своите почитатели новия си, трети самостоятелен коледен албум - "Писмо до Дядо Коледа"! Албумът може да откриете на CD и USB носители в търговската мрежа в страната! 💿 Слушайте "Писмо до Дядо Коледа" и във всички стрийминг платформи! 🎅 https://orcd.co/vmpismododyadokoleda

А на 3, 4 и 5 декември Веселин Маринов ще представи албума си и в Зала 1 на НДК. Началото е 19:00 часа, а билети може да закупите от сайта kupibileti.bg

Моляя? Веселин Маринов ще има 3 поредни концерта на 3 последователни дати в зала 1 на НДК? WTF? Той някаква интернационална звезда ли е?

• Like 3
Сподели в други сайтове

image.png.4295a381fd464d874d2485271fca3749.png

преди 40 минути, Balkandji1 каза:

Моляя? Веселин Маринов ще има 3 поредни концерта на 3 последователни дати в зала 1 на НДК? WTF? Той някаква интернационална звезда ли е?

Явно той и Лили Иванова са най-големите изпълнители в България. 
Лили също има 3 концерта в Арена-та обаче. Даже аз ще ходя на един от тях. 😘 

• Like 4
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Преслава с дебют на първо място с 314К гледания за денонощие. По-добър резултат от всички нови песни на Галена в нейния последен албум.

важно е дълголетието, не толкова дебюта. А Преси е слаба там. :( 

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Лила с три концерта в Арената? ОМГ, чутовен рекорд. Как смогва тая мумия да владее толкова хора все още? Тя е почти 90 годишна!

С хитове, глас и харизма!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Balkandji1 каза:

by the way, ако Преслава наистина е разпродала цялата Арена София/8888/Армеец, действително, е продала повече билети от колкото Веско с трите концерта сумарно! ЖЕСТОКА!
image.png.cca5cadc0cefb3db1a37c16924f060fb.png

image.png.04066c7e1f73086bc09ffad8eb5cd6a5.png

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

аз и @xroflx9 като форумът обяви награда за боклук,парцал и миндил на годината и няма как само едната да е победителка🤪

4c35e392360f027e103e19f19927d17dc51af000(1).jpg

Ние на леля Данче се смеем, пък тези динозаври?

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Нека спрем да коментираме треторазрядки и засегнем истински важните събития в тази държава.

Глори продаде ли Арена Русе и ако не , колко и остава?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

by the way, ако Преслава наистина е разпродала цялата Арена София/8888/Армеец, действително, е продала повече билети от колкото Веско с трите концерта сумарно! ЖЕСТОКА!
image.png.cca5cadc0cefb3db1a37c16924f060fb.png

image.png.04066c7e1f73086bc09ffad8eb5cd6a5.png

Седящите места зад сцената не са пускани в продажба. Сцената не е 360 градусова.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза:

В последните години при мен се наблюдава тенденцията в масово слушане на песни на Преслава, които са подценени от генералната публика и хладна реакция към тоталните й мегахитове. Например за мен много по-любима и слушана е "Обратно в играта" от " Не се изтриваш"; "Изтрезняваш ли" от "Пиян"; "От утре" от "Сладкото зло";

Единствените й масови хитове, които и аз обожавам, и генералната публика са: "Да гори в любов"; "Беден в сърцето"; "В твоето легло"; и "Улицата".

"Обратно в играта" ми е сред любимите на Преслава. Може би ми е еднакво любима с "Не се изтриваш". "Пиян" спрямо "Беден в сърцето" ми е несравнимо, първата ми е любима, втората може да се каже, че не я харесвам. "От утре" е уникална, а "Сладкото зло" никога не съм я харесвала. Имаме някакво съвпадение". 😁

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...