Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 @asylum Как така според теб гледанията на Фики са купени, а песента е с такава голяма устойчивост? Все още около топ 30 с по около 30К гледания дневно? Нима се съмняваш в силата на циганите и тяхната способност да държат над 100К на свои фаворитни песни? За мен тая песен не е с купени гледания, твърде игрива и зарибяваща е. Овен това, тя никога нямаше дни с над 200К, за да твърдим, че фамилия Стораро се е изсилвала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 3 минути, Balkandji1 каза: @asylum Как така според теб гледанията на Фики са купени, а песента е с такава голяма устойчивост? Все още около топ 30 с по около 30К гледания дневно? Нима се съмняваш в силата на циганите и тяхната способност да държат над 100К на свои фаворитни песни? За мен тая песен не е с купени гледания, твърде игрива и зарибяваща е. Овен това, тя никога нямаше дни с над 200К, за да твърдим, че фамилия Стораро се е изсилвала. Не гръмна като другите му хитове, че да има такива гледания. Знаеш, че съм Фен на Фики и се радвам на успехите му, но точно този ми е съмнителен 💔 Дано си прав. хит Фики! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 18 минути, Balkandji1 каза: Преслава слага край на почти едномесечното царуване на Азис в българската класация за песни. Песента е вече номер 1 и в Трендинг. "Мръсница" остава втора със 189К. В топ 5 все още се задържа хита на Теди Александрова и Силвър "AMG истерия" със 75К на №5. Песента е на път към осмия си милион. Александрова отново с голям хит! Галена демонстрира завидна устойчивост с "Делта форс". Хитът все още е топ 10 с нови 53К вчера. Емилия и Слави продължават с нови над 50К към четвъртия си милион. Констатин и Софи Маринова с показан червен картон за топ 10, вече на №13. "Прощавам ти" на Емилия регистрира нов ден в топ 50 с 20К гледания, една от песните с най-дълъг живот в класацията. Колко има "Улицата"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Не сте отразили новото интервю на Рени @Runevski Мейните! Стил и грамотнос! Но както би се посмяла Рени - ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!!!!!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Преслава слага край на почти едномесечното царуване на Азис в българската класация за песни. Песента е вече номер 1 и в Трендинг. "Мръсница" остава втора със 189К. В топ 5 все още се задържа хита на Теди Александрова и Силвър "AMG истерия" със 75К на №5. Песента е на път към осмия си милион. Александрова отново с голям хит! Галена демонстрира завидна устойчивост с "Делта форс". Хитът все още е топ 10 с нови 53К вчера. Емилия и Слави продължават с нови над 50К към четвъртия си милион. Констатин и Софи Маринова с показан червен картон за топ 10, вече на №13. "Прощавам ти" на Емилия регистрира нов ден в топ 50 с 20К гледания, една от песните с най-дълъг живот в класацията. Преслава слага край на царуването на Азия. Нормално. Очаквано. Заслужено! Браво! Както някога сложи край и с царуването на обонянието на поп-фолка - Ивана. Остави я ей с такива хитове: 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 13 минути, asylum каза: Не гръмна като другите му хитове, че да има такива гледания. Знаеш, че съм Фен на Фики и се радвам на успехите му, но точно този ми е съмнителен 💔 Дано си прав. хит Фики! Най-сексуалната песен с най-добрия английски - шаДап, шаДап!!! ХИТ! ФИКИ!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Щом на втория ден не ми е омръзнала, значи наистина е добра 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 8 минути, Danger. каза: Щом на втория ден не ми е омръзнала, значи наистина е добра Гони 200К за ден 2, което е супер. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 8 минути, Danger. каза: Щом на втория ден не ми е омръзнала, значи наистина е добра И при мен е така, дори днес ми харесва повече. Тия извивки в припева са 10/10 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 2 години от премиерата на този чаен хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Колко има "Улицата"? Всичките й песни са с покачвания заради новия хит: №36 "Улицата" 25К №43 "Да й приседне" 21К №74 "Нищо" 13К 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 15 минути, Danger. каза: Щом на втория ден не ми е омръзнала, значи наистина е добра Така е, бебе. Прогнозите ми за 20 милионен хит стават все по-осъществими. На ниво "Жалко", ама друг път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 11 минути, Balkandji1 каза: Всичките й песни са с покачвания заради новия хит: №36 "Улицата" 25К №43 "Да й приседне" 21К №74 "Нищо" 13К Нищо под Да й приседне 💀 Не мога да си обясня онези клипчета, в които цялата дискотека я пее, а не може да прескочи 3 милиона за 3 месеца. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Днес нямам търпение за новата песен на Камелия! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 час, Just_Me каза: Какво се е случило с гласът на Симона 😳 Такъв потенциал имаше това момиче 😬 Сигурно и тя ходи при онзи Иван вокалния педагог на Алфите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 О майна лунна нощ е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 34 минути, Balkandji1 каза: Всичките й песни са с покачвания заради новия хит: №36 "Улицата" 25К №43 "Да й приседне" 21К №74 "Нищо" 13К Само "Старата ни песен" я няма. Иначе и трите песни са ми любими, но бих разменил местата на "Нищо" и "Да й приседне"! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 13 минути, xroflx9 каза: О майна лунна нощ е Хаха и аз за нея се сетих днес 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 "Писмо" - новата разтърсваща балада на Преслава WWW.RADIOVESELINA.BG Тия пък! Третата нова песен след Старата ни песен и Нищо! За тази година е ЧЕТВЪРТА! -Да й приседне -Старата ни песен -Нищо -Писмо Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Не сте отразили новото интервю на Рени @Runevski Ох не мога. Поредната метаморфоза - в Деса. Как обижда ср**пската пенсия - най-голямата ... Каква връзка имали - изцяло еднопосочна с**суална - по какъв друг начин да опишеш разтварянето на двете и половини, разделени от най-хубавата черта и нашта да удри шпакличка. еклеРени - певица с най-широката усмивка ... усмивка мисля е излишно. Успешните жени в България трудно намирали половинки ... с комплекси ... вероятно жилищни - значи на нея няма да и е проблем Вярно ли че си изхарчила сръбски бакшиш за два апартамента - две сладкарници. преди 1 час, DevilWish каза: Най-сексуалната песен с най-добрия английски - шаДап, шаДап!!! ХИТ! ФИКИ!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 ❤️❤️❤️ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Нищо под Да й приседне 💀 Не мога да си обясня онези клипчета, в които цялата дискотека я пее, а не може да прескочи 3 милиона за 3 месеца. Клипчетата означаваха, че участията на Преслава се посещават от нейни горещи фенове, които знаят всички песни на изуст. Затова и пееха. Клипчетата бяха повече от няколко. Ясно си личеше как Преслава иска да покаже, че песните й са хитове по участията. Така и беше. Отдавна не бяхме чували други песни, на които цялата дискотека пее песента. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Преслава е подгонила 250К за втори ден, страшно задържане. Голям хит се очертава за Преслава. Точно преди концерта й. Представете си какво ще е на тази песен около концерта... Със сигурност ще задържи гледанията, което прави Преслава с претендент за хит на годината. Много по-успешно от всичко на Галена в последната година. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 15 минути, Balkandji1 каза: Клипчетата означаваха, че участията на Преслава се посещават от нейни горещи фенове, които знаят всички песни на изуст. Затова и пееха. Клипчетата бяха повече от няколко. Ясно си личеше как Преслава иска да покаже, че песните й са хитове по участията. Така и беше. Отдавна не бяхме чували други песни, на които цялата дискотека пее песента. Трябваше да пусне клипове и на за да ни убеди, че е мегахит! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Другият попфолк изпълнител, който тази година имаше концерт в Арена - Тони Стораро изкара един от най-големите хитове на годината, който беше особено популярен около концерта - Топ, топ, топ. Песента излезе пролетта и вече има над 16 млн. Един от следващите големи хитове на попфолка с таргет около 25 млн. Голям успех за Стораро, който е над 45 годишен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари