Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

@asylum

Как така според теб гледанията на Фики са купени, а песента е с такава голяма устойчивост? Все още около топ 30 с по около 30К гледания дневно? Нима се съмняваш в силата на циганите и тяхната способност да държат над 100К на свои фаворитни песни?

За мен тая песен не е с купени гледания, твърде игрива и зарибяваща е. Овен това, тя никога нямаше дни с над 200К, за да твърдим, че фамилия Стораро се е изсилвала.

image.png.74388603a1a380941ccb90eceeb1490e.png

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

@asylum

Как така според теб гледанията на Фики са купени, а песента е с такава голяма устойчивост? Все още около топ 30 с по около 30К гледания дневно? Нима се съмняваш в силата на циганите и тяхната способност да държат над 100К на свои фаворитни песни?

За мен тая песен не е с купени гледания, твърде игрива и зарибяваща е. Овен това, тя никога нямаше дни с над 200К, за да твърдим, че фамилия Стораро се е изсилвала.

image.png.74388603a1a380941ccb90eceeb1490e.png

Не гръмна като другите му хитове, че да има такива гледания. Знаеш, че съм Фен на Фики и се радвам на успехите му, но точно този ми е съмнителен 💔 Дано си прав.

хит Фики!

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Balkandji1 каза:

Преслава слага край на почти едномесечното царуване на Азис в българската класация за песни.

image.png.7daeb5e2312354f4cfe78d921ee200eb.png

Песента е вече номер 1 и в Трендинг.

"Мръсница" остава втора със 189К. В топ 5 все още се задържа хита на Теди Александрова и Силвър "AMG истерия" със 75К на №5. Песента е на път към осмия си милион. Александрова отново с голям хит!

Галена демонстрира завидна устойчивост с "Делта форс". Хитът все още е топ 10 с нови 53К вчера.

Емилия и Слави продължават с нови над 50К към четвъртия си милион. Констатин и Софи Маринова с показан червен картон за топ 10, вече на №13.

"Прощавам ти" на Емилия регистрира нов ден в топ 50 с 20К гледания, една от песните с най-дълъг живот в класацията.

Колко има "Улицата"?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не сте отразили новото интервю на Рени @Runevski

Мейните! Стил и грамотнос! 
Но както би се посмяла Рени - ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!!!!!!!

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Преслава слага край на почти едномесечното царуване на Азис в българската класация за песни.

image.png.7daeb5e2312354f4cfe78d921ee200eb.png

Песента е вече номер 1 и в Трендинг.

"Мръсница" остава втора със 189К. В топ 5 все още се задържа хита на Теди Александрова и Силвър "AMG истерия" със 75К на №5. Песента е на път към осмия си милион. Александрова отново с голям хит!

Галена демонстрира завидна устойчивост с "Делта форс". Хитът все още е топ 10 с нови 53К вчера.

Емилия и Слави продължават с нови над 50К към четвъртия си милион. Констатин и Софи Маринова с показан червен картон за топ 10, вече на №13.

"Прощавам ти" на Емилия регистрира нов ден в топ 50 с 20К гледания, една от песните с най-дълъг живот в класацията.

Преслава слага край на царуването на Азия. Нормално. Очаквано. Заслужено! Браво! Както някога сложи край и с царуването на обонянието на поп-фолка - Ивана. Остави я ей с такива хитове:

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, asylum каза:

Не гръмна като другите му хитове, че да има такива гледания. Знаеш, че съм Фен на Фики и се радвам на успехите му, но точно този ми е съмнителен 💔 Дано си прав.

хит Фики!

Най-сексуалната песен с най-добрия английски - шаДап, шаДап!!! ХИТ! ФИКИ!!!

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Danger. каза:

Щом на втория ден не ми е омръзнала, значи наистина е добра :sneaky2:

Гони 200К за ден 2, което е супер. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Danger. каза:

И при мен е така, дори днес ми харесва повече. Тия извивки в припева са 10/10

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Danger. каза:

Така е, бебе. Прогнозите ми за 20 милионен хит стават все по-осъществими. На ниво "Жалко", ама друг път. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Balkandji1 каза:

Всичките й песни са с покачвания заради новия хит:

№36 "Улицата" 25К

№43 "Да й приседне" 21К

№74 "Нищо" 13К

Нищо под Да й приседне 💀
Не мога да си обясня онези клипчета, в които цялата дискотека я пее, а не може да прескочи 3 милиона за 3 месеца. :( 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Какво се е случило с гласът на Симона 😳 Такъв потенциал имаше това момиче 😬

Сигурно и тя ходи при онзи Иван вокалния педагог на Алфите.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Balkandji1 каза:

Всичките й песни са с покачвания заради новия хит:

№36 "Улицата" 25К

№43 "Да й приседне" 21К

№74 "Нищо" 13К

Само "Старата ни песен" я няма. 
Иначе и трите песни са ми любими, но бих разменил местата на "Нищо" и "Да й приседне"!

Сподели в други сайтове

Тия пък! Третата нова песен след Старата ни песен и Нищо! За тази година е ЧЕТВЪРТА!
-Да й приседне
-Старата ни песен
-Нищо
-Писмо

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Не сте отразили новото интервю на Рени @Runevski

Ох не мога. 

Поредната метаморфоза - в Деса. 

Как обижда ср**пската пенсия - най-голямата ... Каква връзка имали - изцяло еднопосочна с**суална - по какъв друг начин да опишеш разтварянето на двете и половини, разделени от най-хубавата черта и нашта да удри шпакличка. 

еклеРени - певица с най-широката усмивка ... усмивка мисля е излишно. 

Успешните жени в България трудно намирали половинки ... с комплекси ... вероятно жилищни - значи на нея няма да и е проблем ;) 

Вярно ли че си изхарчила сръбски бакшиш за два апартамента - две сладкарници. 

преди 1 час, DevilWish каза:

Най-сексуалната песен с най-добрия английски - шаДап, шаДап!!! ХИТ! ФИКИ!!!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нищо под Да й приседне 💀
Не мога да си обясня онези клипчета, в които цялата дискотека я пее, а не може да прескочи 3 милиона за 3 месеца. :( 

Клипчетата означаваха, че участията на Преслава се посещават от нейни горещи фенове, които знаят всички песни на изуст. Затова и пееха. Клипчетата бяха повече от няколко. Ясно си личеше как Преслава иска да покаже, че песните й са хитове по участията. Така и беше. Отдавна не бяхме чували други песни, на които цялата дискотека пее песента.

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Преслава е подгонила 250К за втори ден, страшно задържане. Голям хит се очертава за Преслава. Точно преди концерта й. Представете си какво ще е на тази песен около концерта... Със сигурност ще задържи гледанията, което прави Преслава с претендент за хит на годината.

Много по-успешно от всичко на Галена в последната година.

• Like 2
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Balkandji1 каза:

Клипчетата означаваха, че участията на Преслава се посещават от нейни горещи фенове, които знаят всички песни на изуст. Затова и пееха. Клипчетата бяха повече от няколко. Ясно си личеше как Преслава иска да покаже, че песните й са хитове по участията. Така и беше. Отдавна не бяхме чували други песни, на които цялата дискотека пее песента.

Трябваше да пусне клипове и на

за да ни убеди, че е мегахит!

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Другият попфолк изпълнител, който тази година имаше концерт в Арена - Тони Стораро изкара един от най-големите хитове на годината, който беше особено популярен около концерта - Топ, топ, топ. Песента излезе пролетта и вече има над 16 млн. Един от следващите големи хитове на попфолка с таргет около 25 млн. Голям успех за Стораро, който е над 45 годишен.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...