Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

@asylum

Как така според теб гледанията на Фики са купени, а песента е с такава голяма устойчивост? Все още около топ 30 с по около 30К гледания дневно? Нима се съмняваш в силата на циганите и тяхната способност да държат над 100К на свои фаворитни песни?

За мен тая песен не е с купени гледания, твърде игрива и зарибяваща е. Овен това, тя никога нямаше дни с над 200К, за да твърдим, че фамилия Стораро се е изсилвала.

image.png.74388603a1a380941ccb90eceeb1490e.png

Алгоритъмът понякога фаворитизира дадени песни.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Нищо под Да й приседне 💀
Не мога да си обясня онези клипчета, в които цялата дискотека я пее, а не може да прескочи 3 милиона за 3 месеца. :( 

Нормално. Това са клипове от нейни участия. Това показва, че наистина са отишли в дискотеката заради нея. Но ако пуснат същите песни в регулярен ден, без изпълнител, ще лъсне истината, а тя е красноречива.  

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Другият попфолк изпълнител, който тази година имаше концерт в Арена - Тони Стораро изкара един от най-големите хитове на годината, който беше особено популярен около концерта - Топ, топ, топ. Песента излезе пролетта и вече има над 16 млн. Един от следващите големи хитове на попфолка с таргет около 25 млн. Голям успех за Стораро, който е над 45 годишен.

Стораро констистентно вади мегахитове с подобен таргет, например:
image.png.812d5f22949094ec36046e7d20f464b6.pngimage.png.bd243ec1e8fba4a28485d1747b750507.pngimage.png.a848b5256c4b22d8f56a0c54c90a7918.png

но си остава единственият, награден за Певец на 2001-ва, актуален и до днес. Ivana Can only wish. ❤️ 

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Стораро и Азис все още мачкат за поколението, стартирали през 2000-2001. И двамата още правят мега хитове. При жените били, известни през 2000-2001 няма такова гръмогласно задържане освен може би Емилия на моменти.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Balkandji1 каза:

Преслава е подгонила 250К за втори ден, страшно задържане. Голям хит се очертава за Преслава. Точно преди концерта й. Представете си какво ще е на тази песен около концерта... Със сигурност ще задържи гледанията, което прави Преслава с претендент за хит на годината.

Много по-успешно от всичко на Галена в последната година.

Да, Стораро тази година има един от Топ хитовете на годината! ❤️ 
Преслава отново мачка в края на годината..... 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Така е, бебе. Прогнозите ми за 20 милионен хит стават все по-осъществими. На ниво "Жалко", ама друг път. :3fdb8960598fa63e:

Имала е 590К с 25К лайкове за 2 дни. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Невъзможно. Тя дебютира на първо място, но бързо след това падна. Дебютът й беше някъде около 240К. Няма как за два дни да е имала 590К. Тя втория ден направи по-малко от първия. Срина се на някъде около 200К.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Balkandji1 каза:

Стораро и Азис все още мачкат за поколението, стартирали през 2000-2001. И двамата още правят мега хитове. При жените били, известни през 2000-2001 няма такова гръмогласно задържане освен може би Емилия на моменти.

И Кокаин е оттогава

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Невъзможно. Тя дебютира на първо място, но бързо след това падна. Дебютът й беше някъде около 240К. Няма как за два дни да е имала 590К. Тя втория ден направи по-малко от първия. Срина се на някъде около 200К.

Първи ден бяха около 350К, втория около 240К

IMG_1555.jpeg

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Danger. каза:

Вкарва ме в темата на последна страница, не ме отвежда до конкретния пост. Дай скрийн. Не мога да повярвам, че Жалко е направила 350К първия ден, изобщо не помня такова нещо.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Вкарва ме в темата на последна страница, не ме отвежда до конкретния пост. Дай скрийн. Не мога да повярвам, че Жалко е направила 350К първия ден, изобщо не помня такова нещо.

IMG-1560.jpg 

IMG-1561.jpg 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

IMG-1560.jpg 

IMG-1561.jpg 

Ясно. Забравил съм. Благодаря ти, че постна. В моята памет песните бяха направили някъде около 220-250К, но никоя не беше минала 300К, а то се оказва, че жалко дори е с по-силен дебют от песента на Преслава. Но е ясно, че в дългосрочен план песента на Преслава ще я мине. Жалко угасна бързо.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Стораро поне не пазарува гледания 😘 

Но Коце си е с по-голем хит, по който имаше истерия

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Но е ясно, че в дългосрочен план песента на Преслава ще я мине. Жалко угасна бързо.

Нищо не се знае. Може и след седмица да писне. А и още песни нали щяла да пуска. 

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не знам защо сте се вкопчили в чалга несретничките. Истинският чалга хит на годината е:

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Нищо не се знае. Може и след седмица да писне. А и още песни нали щяла да пуска. 

Никога не съм чувал тази песен с Томас и мога само да се радвам. 😘 

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Според мен тя сега се двоуми дали да пуска, като гледа какъв успех има песента. Знае се, че като пускаш повече нови песни гледанията се делят между песните.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Най-надуваната песен в Пловдив за 2024 година. 4 пъти съм чул да я надуват из града тая година. Нещо като Шефката през 2018.

• Thanks 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

Ясно. Забравил съм. Благодаря ти, че постна. В моята памет песните бяха направили някъде около 220-250К, но никоя не беше минала 300К, а то се оказва, че жалко дори е с по-силен дебют от песента на Преслава. Но е ясно, че в дългосрочен план песента на Преслава ще я мине. Жалко угасна бързо.

Не нацели сезона и беше в конкуренция с 9-те други песни, ако беше излезнала сега сама есента щеше да е много по-голям хит. 

Написал си, че новата на Преслава била успешна от всичко на Галена в последната година - как го определи на втория ден? Абсурд тази песен да е по-голям хит от Делта форс, която ще е с над 16 милиона за 5 месеца и още гърми. Зиг-заг гърмя доста лятото, а Неговата жена има стабилно задържане.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Just_Me каза:

Какво се е случило с гласът на Симона 😳 Такъв потенциал имаше това момиче 😬

Какъв аутфит - като магистрална труженичка от 90-те. А те пеят далеч по-добре.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Danger. каза:

Като имаме предвид, че всички нови песни ги пусна в същия ден си е повече от успешно. Ако беше само "Жалко" щеше да има повече. В началото вървеше добре, после я изместиха други песни. 

И мен ме кефи на Преслава. Много емоционално изпълнение, а клипа е супер като за нея. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Купуваха гледания, но въпреки това беше голям хит. Може би заради малкия Томас, нещо различно. Не се повтори обаче после с Робов и Ванеса. На мен втората ми харесва повече.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

Най-яката песен в албума не се оцени, но на мен ми остана фаворит.

Според мен е по-умно да пробват да направят тик ток трендове с недооценените нови песни - тази, Запалката, Играй, отколкото да пуска нова продукция. Спокойно може да изчака до пролетта на 2025 и да налага тези песни. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...