Danger. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Според мен е по-умно да пробват да направят тик ток трендове с недооценените нови песни - тази, Запалката, Играй, отколкото да пуска нова продукция. Спокойно може да изчака до пролетта на 2025 и да налага тези песни. Помним ли 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Джена с премиера след час DJENA (@djena_official_bulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,823 likes, 30 comments - djena_official_bulgaria on November 9, 2024: "♟️Готови ли сте за новата песен? 🤩 Ще я чуете още днес, 9 ноември в 18:00 часа в моя YouTube... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 От 8.11.2024 г. от 14:36, HIStory каза: И затова последва Звезда на вечерта и Музиката е лек 🤣 Тотално си скапа и без това слабата инерция. Яче-то беше една от малкото български песни, които въртяха преди концерта на Цеца, та сигурно е някакъв хит. Другата беше Луда по тебе. На Наранихме се текста ме дразни, единственото, което ме кефи на Анелия (а и от чалгата като цяло) за последната година е Буря, друга чалга май не съм си пускал доброволно.. Евентуално и Вълк. Его ми е тотал щета. Гюрулту беше набрала инерция през 2022-ра - и чисто медийно покрай скандала с Тото и Кали, и като популрност на проектите и като брой участия, но за пореден път доказа, че неслучайно върха в поп-фолка ѝ се е изплъзнал и неслучайно е отпаднала от редиците на топ имената. Толкова е закостеняла и няма грам развитие по отношение на идейност и концепция в кариерата си, че е като едно магаре, запъващо се на въжен мост. Едно баба си знае, едно баба си бае. Покрай успеха на Яче-то имаше и някакъв интерес от страна на сърбите към нея, който тя може да акумулира в трайно фенство с още някой по-силен дори дует - можеше да се колаборира я с Цаца, я с Драгойка, я с Лепа Брена. Но тя просто е стисната откъм финанси и времеви ресурси. Много по-лесно й е Калинчо да й стъкми песен за 2 часа в нейното студийце и да я изпльоска с Тв версия, където размята коси в бални рокли за 3 минути и половина. А сега е в най-благодатното време в кариерата си за експерименти и създаване на музиката, която лежи на душата най-много, защото си има твърдата маса фенове и никой не очаква от нея хитове. А и тя отдавна нищо не гони. Хората очакват само качество, но нима "Най-добрите", "Музиката е запек" и там другите бози са някаква квалитетна продукция, отиваща на името и статута на Глория?! Твърдо не! Нищо не й пречеше да започне да прави по-оркестрални и музикални неща, както прави Лили Иванова, да работи с поети за текстовете си, а не тя да дава "жокери" на Мариета, осиращи целия текст и банални до болка, а дори и да пробва в различни за нея жанрове - алтернативен, рок, поп... Но Глория си е Глория. Тя сама реши да върви по пътя на изтърканите песни на женска тематика, грабващи само гейките около нея. И все пак е похвално, че се реши да пусне 2 кавъра. "Вълк" е много добра песен и жалко, че остана в сянката на ремикса на "Скъпи, купи ми нещо". "Его" бива и е една идея свеж въздух в тандема Калин-Мариета. Тея бабечешко-стринчески песни ала "Звезда на вечерта" не знам кой ѝ ги слуша изобщо. Нито са в състоние да те трогнат, нито да ги запееш или затанцуваш. Посредствена работа. Още първият й дует с Тони Дачева - "Жените са цветя" ми се струва доста инфантилен и бозав. Не знам какъв хит е бил на времето, но определено хората няма да я запомнят с точно тази песен. Анелия е тотал щета и в момента дори Глория е по-добре от нея: 1) има твърда фенска маса, дето ще изяде всичко що пусне; 2) прави концерти, дето й носят престиж и тежест на името; 3) Ячето ще остане като по-голям хит от всичко на Аня (до момента) това десетилетие; 4) напълни зала 1 без масирана реклама, а Аня не можа зала 3 в комерсиален пик и с покани. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Джена с премиера след час DJENA (@djena_official_bulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,823 likes, 30 comments - djena_official_bulgaria on November 9, 2024: "♟️Готови ли сте за новата песен? 🤩 Ще я чуете още днес, 9 ноември в 18:00 часа в моя YouTube... Да мълчиш! Опитваш се да откраднеш от прожекторите за Преслава. Няма да ти се получи. Преслава остава номер 1 в страната, а ти дали и в топ 5 ще дебютираш? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 15 минути, Danger. каза: Помним ли Ти, аз и @Balkandji1 в трио с първият ни народен хит, направил фурор! а тук и в модерна версия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Да мълчиш! Опитваш се да откраднеш от прожекторите за Преслава. Няма да ти се получи. Преслава остава номер 1 в страната, а ти дали и в топ 5 ще дебютираш? По-скоро от Камелия, чиято премиера е именно днес, в същия час. Иначе Джуди, съдейки по последните й интервюта, се е самозабравила тотално и се мисли за величие в чалгата. А винаги е била посредствена най-меко казано - като започнем от гласовите й възможности, минем през визията и стигнем до популярността, продукцията и legacy-то. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Тея бабечешко-стринчески песни ала "Звезда на вечерта" не знам кой ѝ ги слуша изобщо. Нито са в състоние да те трогнат, нито да ги запееш или затанцуваш. Посредствена работа. Още първият й дует с Тони Дачева - "Жените са цветя" ми се струва доста инфантилен и бозав. Не знам какъв хит е бил на времето, но определено хората няма да я запомнят с точно тази песен. Направи фурор първите две седмици, като излезе. Директно стана номер 1 в страната. Излезна около денят на жената и беше някаква лудница по телевизиите с тая песен. Но тогава Глория все още беше безапелационен лидер. Почти всяка песен й ставаше номер 1. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Направи фурор първите две седмици, като излезе. Директно стана номер 1 в страната. Излезна около денят на жената и беше някаква лудница по телевизиите с тая песен. Но тогава Глория все още беше безапелационен лидер. Почти всяка песен й ставаше номер 1. И все пак не може да се мери с мастодонти като "Сбогом адиос", "Радост-тревога" и "Златна клетка" от онзи период... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Обаче "Илюзия" е доста по-слаб откъм хитове и продажби албум от "12 диаманта". И то неслучайно, именно тогава започва с метафоричните песни като "Ако бях се родила река", "Златен дъжд" и т.н, които не докосват народа и не се превръщат в мастодонти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: И все пак не може да се мери с мастодонти като "Сбогом адиос", "Радост-тревога" и "Дива нощ" от онзи период... Радост-тревога имай предвид, че не се е пускала по дискотеките и от това губи като хитовост, но пък имаше завиден стейинг пауър през годините. Беше и голям хит сред майките. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Andrew Cunanan. каза: Обаче "Илюзия" е доста по-слаб откъм хитове и продажби албум от "12 диаманта". И то неслучайно, именно тогава започва с метафоричните песни като "Ако бях се родила река", "Златен дъжд" и т.н, които не докосват народа и не се превръщат в мастодонти. Оф, Ако бях се родила река беше номер 1 в държавата, побъркваха ни с тая песен, аз не можех да я понасям. Да, Илюзия беше по-слабо успешен от 12 диаманта. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Радост-тревога имай предвид, че не се е пускала по дискотеките и от това губи като хитовост, но пък имаше завиден стейинг пауър през годините. Беше и голям хит сред майките. По спомени някой беше писал, че дори и тогава не била един от най-големите хитове, но ейджна супер и ще се пее и помни винаги. Тази, която забравих одеве, също е един от най-бруталните хитове от албума: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Оф, Ако бях се родила река беше номер 1 в държавата, побъркваха ни с тая песен, аз не можех да я понасям. Да, Илюзия беше по-слабо успешен от 12 диаманта. Хит по инерция. Но не достатъчно голям, за да може Гло да стане Певица на годината. Впрочем 3 на брой номер 1 хитове- дуета с Тони, Илюзия и реката, и накрая Ваня обира най-голяма награда с "Уморени и студени", "Вик", дуета с Деса и "Да падат дрехи и запръжки". 🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 @Lelqtian Твоята любима Коя34? с моята любима Невена Цонева ❤️ Julia /Джулия/ 1d · Благодаря ти за невероятно зареждащата музикална вечер! Nevena Tsoneva / Невена Цонева БЕЗ ГРАНИЦИ с Невена Цонева — в/във Varna, Област Варна. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 “ЖЕНА” - песен от новия ни албум с Баш Бенд, който ще излезе в началото на следващата година. Една песен, с която поздравявам всеки мъж, който има до себе си безценното същество, наречено - жена Nevena Tsoneva ❤️❤️❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Хит по инерция. Но не достатъчно голям, за да може Гло да стане Певица на годината. Впрочем 3 на брой номер 1 хитове- дуета с Тони, Илюзия и реката, и накрая Ваня обира най-голяма награда с "Уморени и студени", "Вик", дуета с Деса и "Да падат дрехи и запръжки". 🤭 На Ивана само Вик и Да падат дрехи и задръжки са й достатъчни. Глория нямаше фурор тип Да падат дрехи и задръжки, Ивана изкърти всичко с тая песен тогава, възприемаше се за модерна, докато на Глория вече почваше да й излиза име за демоде с тия реки. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 минути, Balkandji1 каза: на Глория вече почваше да й излиза име за демоде с тия реки. Това и Албена Вулева го коментираше в Сигнално жълто. Погледа на фенове на Глория докато те четат в момента! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 минути, Balkandji1 каза: На Ивана само Вик и Да падат дрехи и задръжки са й достатъчни. Глория нямаше фурор тип Да падат дрехи и задръжки, Ивана изкърти всичко с тая песен тогава, възприемаше се модерна, докато на Глория вече почваше да й излиза име за демоде. Ивана много умело ползваше лириката. Буквално за няколко години сцепи с песните с най-добри текстове, като добавим, че и част от тях бяха с доказани хитови мелодии и с доста богати и музикантски (за чалгата) аранжименти. Съвсем закономерно избута Глория. Само не знам защо след 2006-та нямаше толкова силни текстове, явно Мариета се изчерпа. преди 1 минута, DevilWish каза: Това и Албена Вулева го коментираше в Сигнално жълто. Погледа на фенове на Глория докато те четат в момента! Ми обективно погледнато - от хитовия й период - 1994-2004, това й е един от най-тъпите сингли. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ивана много умело ползваше лириката. Буквално за няколко години сцепи с песните с най-добри текстове, като добавим, че и част от тях бяха с доказани хитови мелодии и с доста богати и музикантски (за чалгата) аранжименти. Съвсем закономерно избута Глория. Само не знам защо след 2006-та нямаше толкова силни текстове, явно Мариета се изчерпа. След албумът "Празник всеки ден" в който е и любимата ми "Това е парчето" наистина секнаха поредицата хитове. Иначе там се получиха "Това е парчето", "Празник всеки ден", новите песни се харесаха "Последна чаша"..... "Резерве" даже я гласяха като някакво продължение на "Нещо неТипично", но беше просто диско комерс. "Най-добрата" надценявана песньовка..... и така..... до периода на този албум беше повече от супер.... Но ако сравним голямата инерция от "Няма спиране" - тотални хитове 2003, 2004 и 2005 година.... даже не е най, най-силното. 2002 не знам, защото не съм слушал, но "Грешна нощ", "Вик" и на времето "100 патрона".... ами брутални хитове. А днес си яде мезетата по панаирите... Защо така затъна тая жена? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, DevilWish каза: След албумът "Празник всеки ден" в който е и любимата ми "Това е парчето" наистина секнаха поредицата хитове. Иначе там се получиха "Това е парчето", "Празник всеки ден", новите песни се харесаха "Последна чаша"..... "Резерве" даже я гласяха като някакво продължение на "Нещо неТипично", но беше просто диско комерс. "Най-добрата" надценявана песньовка..... и така..... до периода на този албум беше повече от супер.... Но ако сравним голямата инерция от "Няма спиране" - тотални хитове 2003, 2004 и 2005 година.... даже не е най, най-силното. 2002 не знам, защото не съм слушал, но "Грешна нощ", "Вик" и на времето "100 патрона".... ами брутални хитове. А днес си яде мезетата по панаирите... Защо така затъна тая жена? "Това е кръчмето" ми е неслушаема, но действително беше доста голям хит. Но тоя албум беше съшит ейтака само да пусне нещо - 8 песни, половината слаби + някакъв никомуненижен мегамикс. По-добре нищо да не беше пускала, а да беше клипирала "Последна чаша" есента-зимата. От "Най-добрата", "Резерве", "100 живота" и там другите бози съвсем спокойно можеше да ни лиши. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Ивана много умело ползваше лириката. Буквално за няколко години сцепи с песните с най-добри текстове, като добавим, че и част от тях бяха с доказани хитови мелодии и с доста богати и музикантски (за чалгата) аранжименти. Съвсем закономерно избута Глория. Само не знам защо след 2006-та нямаше толкова силни текстове, явно Мариета се изчерпа. Ми обективно погледнато - от хитовия й период - 1994-2004, това й е един от най-тъпите сингли. За "Реката" ли? Но до "Присъда" и "Не сме безгрешни" беше бетон както казваш.... 2005 и 2007 изкара някои яки песни и хубави албуми.... Не беше крайно лошо положението... Само, че от 2008 натам.... "Еднопосочни пътища", "Дяволски любови"..... извинявай ама..... само "Усещане за мъж" от онзи период я бях чул в дискотека... Между другото тя беше най-доброто от тези двете песньовки.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Andrew Cunanan. каза: "Това е кръчмето" ми е неслушаема, но действително беше доста голям хит. Но тоя албум беше съшит ейтака само да пусне нещо - 8 песни, половината слаби + някакъв никомуненижен мегамикс. По-добре нищо да не беше пускала, а да беше клипирала "Последна чаша" есента-зимата. От "Най-добрата", "Резерве", "100 живота" и там другите бози съвсем спокойно можеше да ни лиши. Добра серия направи лятото с "Това е парчето", "Празник всеки ден" и "Дъжд от рози" и албума с няколко песни я запъти бързо вън от топа. "Последна чаша" само се слушаше, но до някъде възрастната аудитория хареса "Сто живота".... Не можем да кажем, че е хит, но и там беше опит да повтори "7 дни"... тежка, смислена песен. Тя редуваше простотиите и с такива смислени неща... Ако питаш мен, като се беше видяла на къде върви, да си беше снимала някои нереализирани хитове от стари албуми като "Влак за нещастници", "Албански валс" или "Последна чаша" вместо да се занимава с "Дерби", "Най-добрата" и подобни глупости. И непростимата грешка да не снима една от най-истинските си и тъжни песни "Не искам да знаеш".... 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, DevilWish каза: За "Реката" ли? Но до "Присъда" и "Не сме безгрешни" беше бетон както казваш.... 2005 и 2007 изкара някои яки песни и хубави албуми.... Не беше крайно лошо положението... Само, че от 2008 натам.... "Еднопосочни пътища", "Дяволски любови"..... извинявай ама..... само "Усещане за мъж" от онзи период я бях чул в дискотека... Между другото тя беше най-доброто от тези двете песньовки.... Да, реката е много тъпа песен, на нивото на "Приличам ли на вятъра". Неслучайно и двете като текст са й предложени по едно и също време. С такива песни няма как да уловиш масите. Считам че голямата пауза след "Намери си майстора" й се отрази много зле. Можеше спокойно да пусне "Изповед" през есента-зимата на 2004 и да се бори за Певица на годината, защото годината й беше много - много силна. 2005-та си я съсипа сама с грешни решения, нищили сме го 1000 пъти. Можеше да бъде конкуретноспособна с други сингли, с участия на концерти и турне, но тя реши да се прави на обидена и сърдита. 2007-ма си съсипа албума отново. Това да си зае*беш потенциалните мегахитове в лицето на "Мъжете, които не обичах", "На чисто" и "За първи път" с ТВ версии, за да лижеш г*ъза на Азо с втори дует, който не беше и на 1/10 хит, колкото първия, го може само Глория. Да не говорим, че цяла България й се подиграваше на представянето в Айдъла и хората се убедиха, че не е много интелигентна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 @Andrew Cunanan. те определях Его и Вълк като ХИТОВЕ? И ние сме на МЕГА ХИТОВЕТЕ Нищо, Писмо, Старата ни песен, Да й приседне, Мълчете си и Без теб! Глория-Folk 14m · Хубава вечер , приятели ! Коя песен на Глория слушате в момента ….. ? Ние сме на последните хитове на любимката ни , а именно : “Его”, “Вълк” и “Jace Jace “ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! От тук нататък ВСЯКА ПЕСЕН на Преслава е МЕГА ХИТ! Даже и Първа шпага !!!!!!!! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Най-големият хит на Глория: @WindWalkerMonk 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари