DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Да, реката е много тъпа песен, на нивото на "Приличам ли на вятъра". Неслучайно и двете като текст са й предложени по едно и също време. С такива песни няма как да уловиш масите. Считам че голямата пауза след "Намери си майстора" й се отрази много зле. Можеше спокойно да пусне "Изповед" през есента-зимата на 2004 и да се бори за Певица на годината, защото годината й беше много - много силна. 2005-та си я съсипа сама с грешни решения, нищили сме го 1000 пъти. Можеше да бъде конкуретноспособна с други сингли, с участия на концерти и турне, но тя реши да се прави на обидена и сърдита. 2007-ма си съсипа албума отново. Това да си зае*беш потенциалните мегахитове в лицето на "Мъжете, които не обичах", "На чисто" и "За първи път" с ТВ версии, за да лижеш г*ъза на Азо с втори дует, който не беше и на 1/10 хит, колкото първия, го може само Глория. Да не говорим, че цяла България й се подиграваше на представянето в Айдъла и хората се убедиха, че не е много интелигентна. На мен "Приличам ли на вятъра" ми е много любима песен..... 2004 когато аз прослушах - есента не пусна ли "Присъда"? Според мен добре започна с "Изповед", "Влюбена в живота"...... ама след това бяха само обещания. За 2007 е направо луда, че не снима "За първи път". Вместо "Опиат" трябваше като заглавна песен с клип да пусне "Ако те няма", след това да снима "За първи път", след нея "На мъжете, които не обичах" през есента и накрая "На чисто". Много грешна стратегия! Хубавия албум отиде някъде където Емилия обича много да споменава... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 vania velikova (@vaniavelikova8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 19 likes, 0 comments - vaniavelikova8686 on November 9, 2024 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 11 минути, DevilWish каза: След албумът "Празник всеки ден" в който е и любимата ми "Това е парчето" наистина секнаха поредицата хитове. Иначе там се получиха "Това е парчето", "Празник всеки ден", новите песни се харесаха "Последна чаша"..... "Резерве" даже я гласяха като някакво продължение на "Нещо неТипично", но беше просто диско комерс. "Най-добрата" надценявана песньовка..... и така..... до периода на този албум беше повече от супер.... Но ако сравним голямата инерция от "Няма спиране" - тотални хитове 2003, 2004 и 2005 година.... даже не е най, най-силното. 2002 не знам, защото не съм слушал, но "Грешна нощ", "Вик" и на времето "100 патрона".... ами брутални хитове. А днес си яде мезетата по панаирите... Защо така затъна тая жена? Защото я изцедиха до последно, докато беше на върха, докато окончателно не писне на всички. Нямаше друг такъв overexposure като при Ивана. Свръхпродукция и тотално царуване и бутане в прожекторите като за световно, докато на хората не почне да им се гади от нея. След първия срив дойде пък напълняването и проблема с щитовидната жлеза, Ивана вече беше дърта, за да владее тийн поколението. Сега в последните години оздравя и отслабна, но отдавна е загубила връзката с масовия слушател. Няма голям хит не знам от кога. Глория е много по-добре от Ивана с нейните успехи към днешна дата. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Защото я изцедиха до последно, докато беше на върха, докато окончателно не писне на всички. Нямаше друг такъв overexposure като при Ивана. Свръхпродукция и тотално царуване и бутане в прожекторите като за световно, докато на хората не почне да им се гади от нея. След първия срив дойде пък напълняването и проблема с щитовидната жлеза, Ивана вече беше дърта, за да владее тийн поколението. Сега в последните години оздравя и отслабна, но отдавна е загубила връзката с масовия слушател. Няма голям хит не знам от кога. Глория е много по-добре от Ивана с нейните успехи към днешна дата. Как ще коментираш третата леля, която пуска песен след 3 минути, и също нейния еквивалент от Гълъбово? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Balkandji1 каза: Защото я изцедиха до последно, докато беше на върха, докато окончателно не писне на всички. Нямаше друг такъв overexposure като при Ивана. Свръхпродукция и тотално царуване и бутане в прожекторите като за световно, докато на хората не почне да им се гади от нея. След първия срив дойде пък напълняването и проблема с щитовидната жлеза, Ивана вече беше дърта, за да владее тийн поколението. Сега в последните години оздравя и отслабна, но отдавна е загубила връзката с масовия слушател. Няма голям хит не знам от кога. Глория е много по-добре от Ивана с нейните успехи към днешна дата. И за мен Глория е много по-добре. Не го казвам, защото ми е една от любимите певици. След Преслава са ми точно Глория и Анелия, имат песни които слушам до днес и нямат омръзване. Сега изглежда добре, но не може да нацели хит. За мен лично Ивана хит не е имала от този период 2007 някъде... Въпреки, че 2008 й се получи с "Аз съм с теб" и потенциален хит като "Не искам да знаеш" го остави без реализация. Ами за мен няма хит от 16 години...... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 минути, DevilWish каза: На мен "Приличам ли на вятъра" ми е много любима песен..... 2004 когато аз прослушах - есента не пусна ли "Присъда"? Според мен добре започна с "Изповед", "Влюбена в живота"...... ама след това бяха само обещания. За 2007 е направо луда, че не снима "За първи път". Вместо "Опиат" трябваше като заглавна песен с клип да пусне "Ако те няма", след това да снима "За първи път", след нея "На мъжете, които не обичах" през есента и накрая "На чисто". Много грешна стратегия! Хубавия албум отиде някъде където Емилия обича много да споменава... Март 2004 пускат "Не сме безгрешни", на наградите на НФ. Юни пуска "Присъда" + юбилейния двоен албум "10 години", Юли пуска "Намери си майстора" и след това чак през март следващата година "Изповед". 7 месеца без нова песен - пагубно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 най-добрата й самостоятелна песен от 100 години. Много добър текст от Радева! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Как ще коментираш третата леля, която пуска песен след 3 минути, и също нейния еквивалент от Гълъбово? Камелия започна да прави все по-невпечатляващи песни. След мастодонтите до 2003 хората очакваха само най-яките песни от Камелия и когато тя спря да ги дава се отдръпнаха от подкрепата си към нея. И въпреки това успя да се задържи силна чак до онзи троен албум през 2010 или коя година беше. После с дуета с Гъмзата "Дразни" и "Името ти" имаше някакъв пик при нея. От тогава насетене публиката я праща на боклука. Да видим какъв пореден флоп ще издаде днес. Деси Слава последва съдбата на Ивана и напълня. Загуби от визията и артистичния си плам и нюх. Иначе и тя като Емилия успяваше да изкара номер 1 сингли. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Balkandji1 каза: Камелия започна да прави все по-невпечатляващи песни. След мастодонтите до 2003 хората очакваха само най-яките песни от Камелия и когато тя спря да ги дава се отдръпнаха от подкрепата си към нея. И въпреки това успя да се задържи силна чак до онзи троен албум през 2010 или коя година беше. После с дуета с Гъмзата "Дразни" и "Името ти" имаше някакъв пик при нея. От тогава насетене публиката я праща на боклука. Да видим какъв пореден флоп ще издаде днес. Деси Слава последва съдбата на Ивана и напълня. Загуби от визията и артистичния си плам и нюх. Иначе и тя като Емилия успяваше да изкара номер 1 сингли. Мисля, че ще ти харесва новата песен на вещицата от Чипровци. Отделно "План Б" с Торино и Пашата й беше хит, както и дуетът с Галин-"Само за минута" и този с Алекс Робов през 2021-ва. А нейната версия на "Иди си" гони 7 милиона гледания - нито Глория, нито Иваня имат толкова на самостоятелна песен. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Март 2004 пускат "Не сме безгрешни", на наградите на НФ. Юни пуска "Присъда" + юбилейния двоен албум "10 години", Юли пуска "Намери си майстора" и след това чак през март следващата година "Изповед". 7 месеца без нова песен - пагубно. Малко лоша стратегия да набута две от най-добрите си песни през един месец? "Намери си майстора" е точно за лятото, но "Присъда" мислех, че е от септември-октомври.... Отделно "Не сме безгрешни" заслужаваше клип, за разлика от втория им меко казано скучен дует. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 час, Balkandji1 каза: Направи фурор първите две седмици, като излезе. Директно стана номер 1 в страната. Излезна около денят на жената и беше някаква лудница по телевизиите с тая песен. Но тогава Глория все още беше безапелационен лидер. Почти всяка песен й ставаше номер 1. преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: И все пак не може да се мери с мастодонти като "Сбогом адиос", "Радост-тревога" и "Златна клетка" от онзи период... и до днес се върти по ретро, особено осмомартенски партита и всякакви женски поздрави по принцип 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: най-добрата й самостоятелна песен от 100 години. Много добър текст от Радева! Хит 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!!!!!! Така ВИСОКО! АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!! Татяна 6h · Благодаря ви,за интереса приятели!Безкрайно съм щастлива,че оценявате толкова високо тази велика песен с този нов вариант,който направих с DJ Dian SoloСподеляйте и разпространявайте българското https://youtu.be/Ul-7KdXZ4Tk?si=PZrqcHgt9laVgZGL Това ако е ВИСОКО "Писмо" е вече в космаса!!! Недей завижда ти на колежките си!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 час, DevilWish каза: Това и Албена Вулева го коментираше в Сигнално жълто. Погледа на фенове на Глория докато те четат в момента! Гюрулту първо трябва да има фенове, преди да си нарисуват веждите гадно с флумастер като това страшилище. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Lelqtian каза: Гюрулту първо трябва да има фенове, преди да си нарисуват веждите гадно с флумастер като това страшилище. Това чучало твърди, че половин България го иска и няма кой да му стъпи на малкия пръст! Много чалга интервюта е гледало, но няма лошо. Все още има какво да научи. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Гюрулту беше набрала инерция през 2022-ра - и чисто медийно покрай скандала с Тото и Кали, и като популрност на проектите и като брой участия, но за пореден път доказа, че неслучайно върха в поп-фолка ѝ се е изплъзнал и неслучайно е отпаднала от редиците на топ имената. Толкова е закостеняла и няма грам развитие по отношение на идейност и концепция в кариерата си, че е като едно магаре, запъващо се на въжен мост. Едно баба си знае, едно баба си бае. Покрай успеха на Яче-то имаше и някакъв интерес от страна на сърбите към нея, който тя може да акумулира в трайно фенство с още някой по-силен дори дует - можеше да се колаборира я с Цаца, я с Драгойка, я с Лепа Брена. Но тя просто е стисната откъм финанси и времеви ресурси. Много по-лесно й е Калинчо да й стъкми песен за 2 часа в нейното студийце и да я изпльоска с Тв версия, където размята коси в бални рокли за 3 минути и половина. А сега е в най-благодатното време в кариерата си за експерименти и създаване на музиката, която лежи на душата най-много, защото си има твърдата маса фенове и никой не очаква от нея хитове. А и тя отдавна нищо не гони. Хората очакват само качество, но нима "Най-добрите", "Музиката е запек" и там другите бози са някаква квалитетна продукция, отиваща на името и статута на Глория?! Твърдо не! Нищо не й пречеше да започне да прави по-оркестрални и музикални неща, както прави Лили Иванова, да работи с поети за текстовете си, а не тя да дава "жокери" на Мариета, осиращи целия текст и банални до болка, а дори и да пробва в различни за нея жанрове - алтернативен, рок, поп... Но Глория си е Глория. Тя сама реши да върви по пътя на изтърканите песни на женска тематика, грабващи само гейките около нея. И все пак е похвално, че се реши да пусне 2 кавъра. "Вълк" е много добра песен и жалко, че остана в сянката на ремикса на "Скъпи, купи ми нещо". "Его" бива и е една идея свеж въздух в тандема Калин-Мариета. Тея бабечешко-стринчески песни ала "Звезда на вечерта" не знам кой ѝ ги слуша изобщо. Нито са в състоние да те трогнат, нито да ги запееш или затанцуваш. Посредствена работа. Още първият й дует с Тони Дачева - "Жените са цветя" ми се струва доста инфантилен и бозав. Не знам какъв хит е бил на времето, но определено хората няма да я запомнят с точно тази песен. Анелия е тотал щета и в момента дори Глория е по-добре от нея: 1) има твърда фенска маса, дето ще изяде всичко що пусне; 2) прави концерти, дето й носят престиж и тежест на името; 3) Ячето ще остане като по-голям хит от всичко на Аня (до момента) това десетилетие; 4) напълни зала 1 без масирана реклама, а Аня не можа зала 3 в комерсиален пик и с покани. Обикновено ме дразниш, ама като си прав, си прав 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 3 минути, DevilWish каза: АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!!!!!! Така ВИСОКО! АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!! Татяна 6h · Благодаря ви,за интереса приятели!Безкрайно съм щастлива,че оценявате толкова високо тази велика песен с този нов вариант,който направих с DJ Dian SoloСподеляйте и разпространявайте българското https://youtu.be/Ul-7KdXZ4Tk?si=PZrqcHgt9laVgZGL Това ако е ВИСОКО "Писмо" е вече в космаса!!! Недей завижда ти на колежките си!!! Сас сигурност оценяваме високо НАПЪНИТЕ ... Дано е имало клозетник изкопан наблизо, докато са снимали, и не е оцапала белия сукман в кафево ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 преди 1 минута, Lelqtian каза: Сас сигурност оценяваме високо НАПЪНИТЕ ... Дано е имало клозетник изкопан наблизо, докато са снимали, и не е оцапала белия сукман в кафево ... АХАХАХАХА Новата й песен трябва да се казва "Белия сукман" Тоти Фитнеса - "Белия сукман". Оценяваме високо и това, че се опитва да е иновативна и е открила топлата вода с чайовете в бранша си. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 3 минути, DevilWish каза: Това чучало твърди, че половин България го иска и няма кой да му стъпи на малкия пръст! Много чалга интервюта е гледало, но няма лошо. Все още има какво да научи. А скоро и цяла България ... все някой трябва да вземе ролята на Таласъм, плашещ малки деца и други лековерни душици ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Току що, Lelqtian каза: А скоро и цяла България ... все някой трябва да вземе ролята на Таласъм, плашещ малки деца и други лековерни душици ... И с нарисувани вежди които отдавна са демоде. А чехльото пристанал на Галин, сега върви след Тодора и пръска чалга агресия в къщата. Лика-прилика са си, да се взимат: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Кралицата на всяка таргет група, дори 50+ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Не и ултра забравената Камелия след серия флопове да има само с 800 гледания по-малко на новата си песен от А-листърката и терминаторка Джен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Не и ултра забравената Камелия след серия флопове да има само с 800 гледания по-малко на новата си песен от А-листърката и терминаторка Джен. Тоя пък от колко време не е А-листър, тоя урунгел Джена. Отдавна има масов отлив от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Тоя пък от колко време не е А-листър, тоя урунгел Джена. Отдавна има масов отлив от нея. уцелва чат-пат Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Тоя пък от колко време не е А-листър, тоя урунгел Джена. Отдавна има масов отлив от нея. Другата ти леобимка 🤣🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари