Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От почти 100% потвърден източник, Преслава има дует с Меди. Не знам дали е включен в албума обаче. 

Иначе до края на годината за друго име няма да се говори, годината отново е на Преслава и Галена.

След тоталният хит "Писмо" идва концерта, а покрай него ПРЕСЛАВА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ОГРОМНА ПОПУЛЯРНОСТ, очакват се и още две песни в най-скоро време, албума излиза до декември, просто нямам думи Преслава е ЕДНА!

В денят на концерта тази песен ще направи 1 година, общите гледания са над 26 МИЛИОНА❤️

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Balkandji1 каза:

Главница е някакво градче в силистренско с 1600 жители. Тоталния прованс...

Има и Главиница в Пазарджишко с население 2200! 🤣

• Like 1
  • Thanks 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

@Stela

WWW.FACEBOOK.COM

ПЕЕМ СИ С НИНЧЕТО ЛЮБИМИ ПЕСНИ ОТ НЕЙНИЯ НЕОБЯТЕН РЕПЕРТОАР ☺️🥰🥳

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

@Balkandji1 Пророкувай с кои 2 подготвя дуети! Аз залагам на Преса/Меди/Тирович/Константин

Вече има с:

Галена

Малина

Миле Китич

Бисер Кинг

Софка

Емануела

Азис

Стораро

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , BaGaBoNtIn каза:

Някой знае ли какво стана с Киара? Емануела и с нея ли се скара и я натири?

Не, беше ѝ честитила рождения ден и още се следват.

Просто явно ще си бъде модел и няма да се занимава с музика.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Stela каза:

Съгласна съм, но не чак до пролетта, а примерно януари-февруари. Кои са ти  фаворитите от албума?

Убий ме
Запалката
Играй
Ток по тялото
Делта Форс

от новите 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DanielPiliov каза:

Смяхме се, че има 80К за 24ч. А сега има 8М за 11 месеца😂

Аз миналия ден това написах и на @Balkandji1 - не са важни толкова цифрите в премиерния ден, а задържането и дълголетието. Ето "Делта форс" започна с около 200К, а сега е на 13 милиона. Много от синглите на Преслава са започвали супер силно и после са запецвали с гледанията. Така че на нея слабото й място в ютюб ерата е longevity-то на дадения сингъл. Дано новият има такова.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DanielPiliov каза:

От почти 100% потвърден източник, Преслава има дует с Меди. Не знам дали е включен в албума обаче. 

Иначе до края на годината за друго име няма да се говори, годината отново е на Преслава и Галена.

След тоталният хит "Писмо" идва концерта, а покрай него ПРЕСЛАВА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ОГРОМНА ПОПУЛЯРНОСТ, очакват се и още две песни в най-скоро време, албума излиза до декември, просто нямам думи Преслава е ЕДНА!

В денят на концерта тази песен ще направи 1 година, общите гледания са над 26 МИЛИОНА❤️

Не знам кому е нужно така да се пренавиваш, иначе "Писмо" върви много зле на ден 3 - засега има само около 118К, едвали ще чукне 220 К или дори 200К..

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Не знаех, че може да изпее "Плачещо сърце" на Софка, но явно е много по-гласовита и талантлива, отколкото мислим. Браво!
Иначе любим трак:

• Love 1
Сподели в други сайтове

Искам Преслава да пусне такъв сингъл 

брутален гьобек, с 2 фрази за текст, но супер силен аранжимент, дето да се върти на всеки час в чалготеките. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не знаех, че може да изпее "Плачещо сърце" на Софка, но явно е много по-гласовита и талантлива, отколкото мислим. Браво!
Иначе любим трак:

Всичко може да изпее - тя е оперна певица! Но ни прави услуга, правейки хитачки!

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза:

брутален гьобек, с 2 фрази за текст, но супер силен аранжимент, дето да се върти на всеки час в чалготеките. 

По-скоро се отива към пенсионерски естраден период. Виж че пуска по-минорни парчета. Дали след концерта ще се върне в комерса? Но то като се замисля - колко огнени песни е пуснала от 2020 насам?

Балканското не се получи. Да, фенчетата й я знаеха, но кой помни тая песен с днешна дата?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

И аз ! Но тя вече е в своята улегнала ера и палави песни тип Дишай останаха в историяъа . Сега гони интелигенцията и по- възрастната аудитория, джен зи така и така си я обичат (кое поколение вече, трето?) .

Страшен grower е тая песен.. сложила е нарк*тици в нея не мога да я спра .

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

След Писмо направих ре-визит на последните сингли на Преслава, това е тотален хит… ако беше излязла през 2010 . Звучи тоооолкова dated не знам кой и е казал че е добра идея да я издаде през 2024.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, swiftiebe каза:

След Писмо направих ре-визит на последните сингли на Преслава, това е тотален хит… ако беше излязла през 2010 . Звучи тоооолкова dated не знам кой и е казал че е добра идея да я издаде през 2024.

Това щеше да песен на годината през 2009/2010.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това щеше да песен на годината през 2009/2010.

Може да е оттогава, но да я е било срам да я пусне заради приликата със За са те забравя, която така и така се опита да присвои 🤣

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...