Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 2 минути, SG каза:

Хм чудя се дали тази свръх активност не е заради наградите на Веселина, но при всяко положение е добре, дано да дадат пример и на други заблеяни.

Заради годишнините им е. Надали е само заради наградите.

Сподели в други сайтове

Догодина Башурица и Мара и Ивана правят 25 години. Интересно ще е дали ще се опитат да надцакат Петето и Жалка. Според мен Счетоводителката със сигурност ще се опита. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Догодина Башурица и Мара и Ивана правят 25 години. Интересно ще е дали ще се опитат да надцакат Петето и Жалка. Според мен Счетоводителката със сигурност ще се опита. 

Не съществува вариант Ивана и Мария по някакъв начин да прецакат някой. 
Едната е в дълбока пенсия, а другата в  дълбока делюзия.

Емилия със сигурност ще опита да направи нещо грандиозно, но да видим. Албум със сигурност няма да пусне толкова скоро.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Stela каза:

Заради годишнините им е. Надали е само заради наградите.

Аз донякъде се надявам да е и заради наградите. Ако някакви там статуетки ще амбицират изпълнителите отново да започнат да се стараят и да издигнат жанра от дъното - така да е. Оттам нататък нещата си зависят и от машината, добре е освен познатите имена да бъдат наложени и някои нови. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Karma93 каза:

1. Мария ще направи клубно участие с пълен плейбек и ще го нарече концерт. Ще има някакви балони и табела на която пише "25 години на сцена"

2. Ивана ще направи Ивана лайв парти 2 в Пловдив тъкмо да си се прибере пешачката след концерна

3. След като откри флашките, счетоводителката разба, че има и КюАр кодове - Ще пусне пластмасови календарчета с Кю Ар кодове за сваляне на албума.

Помнете ми думите! 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Balkandji1 каза:

От тази медия няма ли да направят някакъв коментар? Какво ги пускат тия клипчета, Аз вярвам на Диона.

WWW.NEWS24SOFIA.EU

Екипът на Информационна агенция News24sofia.eu пусна официална жалба до Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) и Софийска градска прокуратура...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Новата на Преслава е кавър, ето го оригинала:

Ако аранжимента е на Ганев и се е постарал,то това ще е хит на 100%!

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, GSA каза:

Емилия не прави ли 25 години тази година? Нали стартира през 1999. 

Май първият и клип е от 2000.

Оле. Технически  Емануела има клип от 2004. И тя може да се каже прави 20 години

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

ХИТ! ХИТ! ХИТ! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

ХИТ! ХИТ! ХИТ! ❤️ 

Чух тийзъра. Харесва ми повече от баладата. Сега и с концерта ще размаже. Явно есен-зима си е нейния сезон.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Чух тийзъра. Харесва ми повече от баладата. Сега и с концерта ще размаже. Явно есен-зима си е нейния сезон.

И на мен ми харесва повече. Да, определено през есен-зима й се получават най-яките песни. Доста примери има. Въпреки, че е имала и доста попадения през пролет-лято, но в последните няколко години Да гори в любов, Не се изтриваш и Улицата са пуснати точно през есента. Като споменатите две последно са през ноември. Също и "Режим неприлична" я представя в края на ноември.... "Финални думи", "Заклевам те".... А на мен това ми е любимия период. Есен-зима ❤️ 
На 11-11-2011 излезе албумът й "Как ти стои". Може би до Коледа ще пусне новия албум. Не мисля, че ще смогне до концерта? Едва ли... скептичен съм.

Сподели в други сайтове

Набързо чух оригинала, звучи доста готино. Напълно непознат е в БГ, което е плюс и Преса ще гръмне с хит, а и тематиката звучи по-лежерна и забавна и ще се хареса на хората.

Жалко, че “Цак-цак” не си остана за Галена, и тя щеше да е подобна предполагам 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

И на мен ми харесва повече. Да, определено през есен-зима й се получават най-яките песни. Доста примери има. Въпреки, че е имала и доста попадения през пролет-лято, но в последните няколко години Да гори в любов, Не се изтриваш и Улицата са пуснати точно през есента. Като споменатите две последно са през ноември. Също и "Режим неприлична" я представя в края на ноември.... "Финални думи", "Заклевам те".... А на мен това ми е любимия период. Есен-зима ❤️ 
На 11-11-2011 излезе албумът й "Как ти стои". Може би до Коледа ще пусне новия албум. Не мисля, че ще смогне до концерта? Едва ли... скептичен съм.

Потвърдено ли е за албума? Само да не на флашка че..

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

Потвърдено ли е за албума? Само да не на флашка че..

Не. Не е обявявала официално, но се подразбира.... Предполагам, че тоя или другия месец. За да има толкова песни, които ще пуска.... Тя албум искаше да пуска още през 2023 или за юбилея, в "На кафе" го беше казала, но там Софка "Ама кой прави вече албуми, те са отживелица". Въпреки това потвърди, че ще има, но явно е чакала точните песни и подходящия момент.
След албума има издадени - Беден в сърцето, В твоето легло, Горчиви истини, От утре, Сладкото зло, Мангава тут, Мълчете си, Балканско за разкош, Спомени, Улицата, Ако ти върна, Да й приседне, Старата ни песен, Нищо и Писмо - което означава 15 познати песни.... То ако включи всичко това..... не знам как ще стане... Да не се окажат още 5 нови песни, но мисля че "Ако ти върна" няма да я включва... или някоя от тези песни ще отпаднат.... Първи претендент за това е Мълчете си :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FikLena каза:

Тя полицията хич не се е заела щом още си на свобода смешно цигле, па и нагло на всичкотоо отгоре....

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Като гледам в Албания тази песен е флоп,да видим дали на български ще се забележи.

А на този Bes Kallaku това май му е третата песен,на която правят български кавър. Хот е,така че обмислям емигриране към Албания:girl_witch:

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, FolkEmpire каза:

Тя полицията хич не се е заела щом още си на свобода смешно цигле, па и нагло на всичкотоо отгоре....

В следващия епизод на тази никого незаинтересувала сапунка - Дион вади ... договор за реклама, била тя и черна, на въпросния сайт, но си иска 50те лева обратно защото продължават да бъркат пола, в който презентира. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , SG каза:

Аз донякъде се надявам да е и заради наградите. Ако някакви там статуетки ще амбицират изпълнителите отново да започнат да се стараят и да издигнат жанра от дъното - така да е. Оттам нататък нещата си зависят и от машината, добре е освен познатите имена да бъдат наложени и някои нови. 

Само ти се вълнуваш от тия награди. Потвърдени ли са изобщо? Нищо не се говори.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...