Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Ако наистина има награди за 2024 в някои категории ще падне голямо състезание.

Но според мен са се отказали да ги правят. Уж още лятото трябваше да започне гласуване.

Със сигурност ще има изпълнители, които ще опитат да си купят наградата или директно да откажат участие ако не им я дадат.

Азис взима певец на годината само защото е Азис. Djordan was robbed!
Преслава VS Галена за певица на годината - едната с пълен видео албум, другата с концерт - пак ще има сърдене.

Селина директен дебют на годината защото никой друг не е дебютирал.
Меди със супер непродуктивна година вероятно ще мине без награда.

Клип на годината - сигурно ще номинират някоя друга на Галена, но Запалката заслужава.

Дует на годината - Лудница VS Окадар VS Моята Принцеса VS Delta Force

Ако изобщо има награди.... Наградите на Планета раздаваха за песни и проекти които са излезли до към 30 ноември... Началото на Декември ги брояха за друга година. "Лъжа е" спечели песен на 2007 година, а излезе първоначално в албум на Преслава в началото на Декември, после в компилация и видеото беше някъде в последните няколко дни на 2006.
Годината все още не е приключила. Но според мен е редно да се броят песните които излизат от 1 януари 2024 до 31 декември 2024. А наградите в края на февруари или март.... Достатъчно време ще има да се реализират песните.
 Следват много песни от Преслава, а може би и албум.... нови от Емилия и други...
За дует по принцип "Мой си мерак" на Симона и Мирела до тук, но също можем да кажем, че и песен...
Тази година е малко трудно все още да говоря за самостоятелна песен, ако за 2023 Песента е за Улицата и Дуета за По, по, по... то тук..... по-скоро дуетите са хитови: Мой си мерак, Делта форс, Моята принцеса, Лудница, дуетите на Емануела и Дамян, Емилия и Слави... Топ, топ, топ...
За момента песен които са самостоятелни това са на Преслава - Писмо която направи фурор, също и на Джордан - Къртиш.... още 3 песни ми е трудно да определя които да заслужават песен.
По-скоро за момента Песен на 2024 - за мен е Мой си мерак, но има време.... Константин например за дует..... Абе рано е.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

За дует по принцип "Мой си мерак" на Симона и Мирела до тук, но също можем да кажем, че и песен...
Тази година е малко трудно все още да говоря за самостоятелна песен, ако за 2023 Песента е за Улицата и Дуета за По, по, по... то тук..... по-скоро дуетите са хитови: Мой си мерак, Делта форс, Моята принцеса, Лудница, дуетите на Емануела и Дамян, Емилия и Слави... Топ, топ, топ...
За момента песен които са самостоятелни това са на Преслава - Писмо която направи фурор, също и на Джордан - Къртиш.... още 3 песни ми е трудно да определя които да заслужават песен.
По-скоро за момента Песен на 2024 - за мен е Мой си мерак, но има време.... Константин например за дует..... Абе рано е.

Не вярвам да броят песни от 2023 - това си беше някаква схема на Пайнер.

Иначе не искам да отричам успеха на дуета на Емилия и Слави, но засега не мисля че се очертава да е на нивото на другите коментирани дуети.

По-скоро може да вземе баладичен хит на годината, но там ще се състезава с Писмо.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Не вярвам да броят песни от 2023 - това си беше някаква схема на Пайнер.

Иначе не искам да отричам успеха на дуета на Емилия и Слави, но засега не мисля че се очертава да е на нивото на другите коментирани дуети.

По-скоро може да вземе баладичен хит на годината, но там ще се състезава с Писмо.

Балада като гледам за момента "Писмо".... но варианта е Преслава да си вземе Песен, както си мисля, че новата песен ще е супер силна, а Емилия балада. Но пак съм против за всеки по нещо. Нека като един изпълнител се е постарал да си вземе колкото награди заслужава.
За мен тази година като видео също Преслава и Галена са най-добри. На Галена например - Неговата жена (като видео ми е фаворит), Докторе и Запалката спокойно могат да се борят както и на Преслава - Да й приседне и Писмо.... а изглежда, че и новия клип ще е брутален. Така, че в категорията клип освен Преслава и Галена не виждам кой може да влезе.... Албум също вероятно ще са те двете.
Тая пък Дебора пускала балада..... 

Тази сряда 13.11. в 17:00 очаквайте новата ми песен “Аз без теб” изпята от сърце и душа ❤️‍🔥 Само в официалния ми канал ‪@deboraofficial13‬ ! Нямам търпение да я чуете 🥰❤️❤️

Сподели в други сайтове

Според мен най-важните награди трябва да са раздадени така

Певица-Преслава

Певец-никой от мъжете тази година не ми се отличава с нещо така че Азис/Меди/Джордан. А може и гнусния Стораро да си я купи заради концерта му или на някое от синчетата си.

Идол(?)-Галена

Песен-Окадар

Клип-Запалката/Докторе

Албум-Галена

Дует-Мой си мерак

Дебют-Селина

Балада-или тая на Преса,или да я дадат като утешителна награда на Счета

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Певица-Преслава

Певец-никой от мъжете тази година не ми се отличава с нещо така че Азис/Меди/Джордан. А може и гнусния Стораро да си я купи заради концерта му или на някое от синчетата си.

Идол(?)-Галена

Песен-Окадар

Клип-Запалката/Докторе

Албум-Галена

Дует-Мой си мерак

Дебют-Селина

Аз лично бих гласувал така.
Певица - Преслава
Певец - за никой, но по принцип Азис заслужава тая година....
Идол - не знам дали ще има? Излишна награда е било винаги. 
Песен - за момента съм за Мой си мерак
Дует - пак съм за Мой си мерак
Клип - все още не знам, но съм между Да й приседне и Неговата жена.
Албум - Преслава или Галена.... ако Преслава пусне и зависи какъв е албума.
Балада - Преслава - Писмо
ако има категория и Тик Ток трябва да е тая новата на Емилия.
А , да. Дебют - Сланина, то е ясно.
Прогрес - Татяна :D :D :D :D :D (ама във фитнеса)

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Певица-Преслава

Идол(?)-Галена

Песен-Окадар

Клип-Запалката/Докторе

Албум-Галена

Дует-Мой си мерак

Дебют-Селина

То има ли други издадени албуми през годината? 

Селина? Тази освен от клипчета дето се кълчи в Тикток, как точно е дебютирала? Въобще тук за всеки призьор би било подарък. Дори онова момче от дуета с Коцио е по-успешно.

Този пък кой е?

Screenshot - 2024-11-11T171725.996.png

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Селина? Тази освен от клипчета дето се кълчи в Тикток, как точно е дебютирала? Въобще тук за всеки призьор би било подарък. Дори онова момче от дуета с Коцио е по-успешно.

Този пък кой е?

Доста хубава песен за дебют.

Албум тази година има само Галена и вероятно Преслава......
Биляниш и Диона си останаха само на думи, но и да имат - кел файда. Кел, кел! Кел! 

Сподели в други сайтове

Въпреки, че не смятам, че в чалгата има някакви кой знае какви големи успехи тази година, наградите все пак могат да сглобят нещо, за да boost-нат жанра.

Клип - някой от албума на Галена

Песен (соло) - Мръсница

Дует - Мой си мерак (има и други заслужили, но новата генерация спешно трябва да се наложи повече, за да отиде този жанр нанякъде)

Албум - Галена

Певец - Азис

Певица - Галена

Ако има концертна награда - Преслава, но иначе тя реално не заслужава нищо друго тази година, камо ли да се бори за Певица. Евентуално Балада ако новата успее да се задържи по-добре от Мъко моя.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Доста хубава песен за дебют.

5,3 млн???? Кога е била тая песен хит... яко са пазарували тука. Или "Меди" в заглавието е дало тласък. 

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Въпреки, че не смятам, че в чалгата има някакви кой знае какви големи успехи тази година, наградите все пак могат да сглобят нещо, за да boost-нат жанра.

Клип - някой от албума на Галена

Песен (соло) - Мръсница

Дует - Мой си мерак (има и други заслужили, но новата генерация спешно трябва да се наложи повече, за да отиде този жанр нанякъде)

Албум - Галена

Певец- Азис

Певица - Галена

Ако има концертна награда - Преслава, но иначе тя реално не заслужава нищо друго тази година, камо ли да се бори за Певица. Евентуално Балада ако новата успее да се задържи по-добре от Мъко моя.

По принцип нямаше да заслужава, но до края на годината има време. Пак се отчита точно накрая. Нови песни, албум? Малко ли е? Колко още? Може би иска и тя да пусне видео албум..... Напълно си я заслужава тая награда.
Тази година точно Преслава както ще се види и Галена носят целия жанр на гърба си.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

5,3 млн???? Кога е била тая песен хит... яко са пазарували тука. Или "Меди" в заглавието е дало тласък. 

Е, не.... За дебют си беше успешна песента. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Не знам. 4млн? Оф. Съжалявам, дайте им Гранд При.  

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, meleto каза:

Този пък кой е?

Ами младо момиче е,много ясно че ще кълчи. Няма да стои като някой борсук на сцената. Трите й песни от началото на годината си бяха сезонни хитчета

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Като за дебют си е добре.... Някои и на третата година не могат да направят толкова. Никой не казва, че ще стане кой знае какво от нея, но доста добра година за дебют. 

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Ами младо момиче е,много ясно че ще кълчи. Няма да стои като някой борсук на сцената. Трите й песни от началото на годината си бяха сезонни хитчета

Не беше критика, че се кълчи. Просто като съм попадал на клипове, винаги върти на чужди песни. 

Нито една от сезонните й хитчета - не съм запомнил. Но щом казвате. Сигурно са хитове. То вече е достатъчно в клубовете да те пуснат 10 пъти. Нищо че 99% от гражданите на РБГ нямат идея за съществуването им.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Като за дебют си е добре.... Някои и на третата година не могат да направят толкова. Никой не казва, че ще стане кой знае какво от нея, но доста добра година за дебют. 

Ако махнем дуетните й половинки ще е интересно. Видях че има нова песен. И прави по 30к на ден. Слабичко. Между другото много ми напомня на някоя, но не мога да се сетя

original.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

По принцип нямаше да заслужава, но до края на годината има време. Пак се отчита точно накрая. Нови песни, албум? Малко ли е? Колко още? Може би иска и тя да пусне видео албум..... Напълно си я заслужава тая награда.
Тази година точно Преслава както ще се види и Галена носят целия жанр на гърба си.

Галена наистина отново е със силна година, колкото и да не ми е приятен този факт, но Преслава е дала страшно на заден. Ще го видим албума, но това е твърде в последния момент дори и за нея. Засега по-големи успехи от нея имат и куп други жени освен вечната й съперница, не броя концерта.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Галена наистина отново е със силна година, колкото и да не ми е приятен този факт, но Преслава е дала страшно на заден. Ще го видим албума, но това е твърде в последния момент дори и за нея. Засега по-големи успехи от нея имат и куп други жени освен вечната й съперница, не броя концерта.

Това, че е в края на годината няма значение..... Аз тази година за 3-4 самостоятелни хита се сещам, не и повече. Дуетите предимно са такива. Няма значение кога е пуснала дадения албум и песен. Днес всичко се забравя за няколко месеца.... Точно сега е момента да смаже и тепърва е започнала да го прави с "Писмо".
Други съперници с какво могат да се похвалят освен с дуети? Когато песента е дуетна, участват ДВАМА, но тук говорим за хит който е на един изпълнител. Както 2010 година се спореше, но за мен Галена беше певица тогава с "Тихо ми пази". Въпросната "Пия за тебе" е дуетна песен...... Същата история като с "Улицата" и "По, по, по".... Тези дуети с Елена и Азис .... песента е на двойка, за това има награда за дует. Има риск обаче гледанията да се размият и песни с повече потенциал да имат по-малко отколкото заслужават както е при Галя. При нея има песни, които заслужават много повече и ако бяха пуснати като сигнъл щеше да е по-различно. Просто в България не се оценяват такива неща, а трябва да се научим..... Как в Сърбия и в световен мащаб се пускат албуми с много нови песни и клипове? Така, че абсолютно от сега казвам, че Преслава си заслужава тази награда - ПАК, както е било и през минали години. Без Преслава и Галена тази година би изглеждала доста скучно.
Има пет певици които заслужават тази номинация и това са Преслава, Галена, Емилия, Емануела и Анелия..... последната е доста продуктивна.... Но категорично за дует са си Симона и Мирела. 
Песента която промотира Преслава също си звучи като хит на тази година, но да не говоря предварително преди да съм чул цялата песен.... но категорично дава заявка за голям хит още от тийзъра....

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, DevilWish каза:

Това, че е в края на годината няма значение..... Аз тази година за 3-4 самостоятелни хита се сещам, не и повече. Дуетите предимно са такива. Няма значение кога е пуснала дадения албум и песен. Днес всичко се забравя за няколко месеца.... Точно сега е момента да смаже и тепърва е започнала да го прави с "Писмо".
Други съперници с какво могат да се похвалят освен с дуети? Когато песента е дуетна, участват ДВАМА, но тук говорим за хит който е на един изпълнител. Както 2010 година се спореше, но за мен Галена беше певица тогава с "Тихо ми пази". Въпросната "Пия за тебе" е дуетна песен...... Същата история като с "Улицата" и "По, по, по".... Тези дуети с Елена и Азис .... песента е на двойка, за това има награда за дует. Има риск обаче гледанията да се размият и песни с повече потенциал да имат по-малко отколкото заслужават както е при Галя. При нея има песни, които заслужават много повече и ако бяха пуснати като сигнъл щеше да е по-различно. Просто в България не се оценяват такива неща, а трябва да се научим..... Как в Сърбия и в световен мащаб се пускат албуми с много нови песни и клипове? Така, че абсолютно от сега казвам, че Преслава си заслужава тази награда - ПАК, както е било и през минали години. Без Преслава и Галена тази година би изглеждала доста скучно.
Има пет певици които заслужават тази номинация и това са Преслава, Галена, Емилия, Емануела и Анелия..... последната е доста продуктивна.... Но категорично за дует са си Симона и Мирела. 
Песента която промотира Преслава също си звучи като хит на тази година, но да не говоря предварително преди да съм чул цялата песен.... но категорично дава заявка за голям хит още от тийзъра....

Аз поначало изпитвам трудност изобщо да ги формирам тия моите възгледи за евентуалните награди, защото наистина не мисля, че годината е дала нещо кой знае какво на жанра. Всичко минава и заминава, дори и онова, което е получавало най-голямо внимание на даден етап. Почти нищо не излиза извън границите на стандартния чалга таргет. Но дори и за такова ниво Преслава е зле. Нормално за след 20 години кариера в толкова консуматорски жанр, всъщност.

Други имат дуетни успехи, но тя и това няма. Една Емануела всъщност освен дует Окадар има и новата, която към момента върви най-малкото на ниво Да й приседне, т.е годината й на практика е по-силна. Емилия няма соло песен, но ако и на нея в края на годината й се получи с AI парчето, пак ще е криво-ляво по-успешна. Лидия също има шанс ако предстоящият сингъл й се получи, макар и нея Галин зверски да я прее*а.

Силата на Преслава тази година е концертът и евентуално албумът като цялостен продукт, ако го пласира там.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Аз поначало изпитвам трудност изобщо да ги формирам тия моите възгледи за евентуалните награди, защото наистина не мисля, че годината е дала нещо кой знае какво на жанра. Всичко минава и заминава, дори и онова, което е получавало най-голямо внимание на даден етап. Почти нищо не излиза извън границите на стандартния чалга таргет. Но дори и за такова ниво Преслава е зле. Нормално за след 20 години кариера в толкова консуматорски жанр, всъщност.

Други имат дуетни успехи, но тя и това няма. Една Емануела всъщност освен дует Окадар има и новата, която към момента върви най-малкото на ниво Да й приседне, т.е годината й на практика е по-силна. Емилия няма соло песен, но ако и на нея в края на годината й се получи с AI парчето, пак ще е криво-ляво по-успешна. Лидия също има шанс ако предстоящият сингъл й се получи, макар и нея Галин зверски да я прее*а.

Силата на Преслава тази година е концертът и евентуално албумът като цялостен продукт, ако го пласира там.

Пълни глупости. Тая година има повече хитове, отколкото последните 5 години, взети заедно. Много слушаш Лили Иванова 🌹😘

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Аз поначало изпитвам трудност изобщо да ги формирам тия моите възгледи за евентуалните награди, защото наистина не мисля, че годината е дала нещо кой знае какво на жанра. Всичко минава и заминава, дори и онова, което е получавала най-голямо внимание на даден етап. Почти нищо не излиза извън границите на стандартния чалга таргет. Но дори и за такова ниво Преслава е зле. Нормално за след 20 години кариера в толкова консуматорски жанр, всъщност.

Това казвам - концерта, но и силни песни. Дори една песен е достатъчна на Преслава да е Певица на годината, ако песента й е хит... Това искат хората. Например "Улицата". Ако "Писмо" затвърди добра позиция, ако и новата песен е на нивото на което мисля, че ще е - годината е нейна.
На Емануела новата песен върви много добре, а Емилия и аз съм сигурен, че има хит с тази песен....
Преслава - зле? Искаш да кажеш, че новата песен не върви добре? Ами "Улицата" която миналата година й беше напълно достатъчна? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...