asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 38 минути, SG каза: Когато и Лидия, и Преслава решат да издадат песен в най-слабия ден за гледания, вторник, и този път няма да имам оправдание като някоя от любимките ми флопне докато по същото време едната от дразнещите баби забие с хит. Ох, все се вайкаш. Лятото било най-слабо време за премиери, па после зимата, па сетне вторник, па недайсоже да е в 16ч примерно… Истинския хит нищо не може да го спре да се прояви 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 45 минути, asylum каза: Ох, все се вайкаш. Лятото било най-слабо време за премиери, па после зимата, па сетне вторник, па недайсоже да е в 16ч примерно… Истинския хит нищо не може да го спре да се прояви Като хората не му обърнат достатъчно внимание, защото не е издаден в правилния момент, може и да не стане хит. Неслучайно в САЩ примерно обявиха петък за стандартен ден за премиери и масата издава баш тогава - защото има най-силен интерес. И за да сме съвсем точни - във времето многократно се е видяло, че най-слаб е интереса в ден вторник, в месец август и в дните около Коледа, поне в България. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 6 минути, SG каза: Като хората не му обърнат достатъчно внимание, защото не е издаден в правилния момент, може и да не стане хит. Неслучайно в САЩ примерно обявиха петък за стандартен ден за премиери и масата издава баш тогава - защото има най-силен интерес. И за да сме съвсем точни - във времето многократно се е видяло, че най-слаб е интереса в ден вторник, в месец август и в дните около Коледа, поне в България. Всичко е проект на МОСАД, МИ6, ЦРУ, КГБ и ФБР, за да саботират Лиди и Преси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 54 минути, asylum каза: Ох, все се вайкаш. Лятото било най-слабо време за премиери, па после зимата, па сетне вторник, па недайсоже да е в 16ч примерно… Истинския хит нищо не може да го спре да се прояви Трябва да е на пълнолуние в нечетен месец след 7 вечерта , за да е хит... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 часа , Gerganafen каза: Кои концерти на Глория? Не виждам доказателства за никой от тях в официалния й YouTube канал, така че за сега си остават само митове и недовършени проекти, които тя до ден днешен, 5 месеца по-късно все още усърдно и некадърно фалшифицира в домашното студио. На бас, че концертът на Преса ако не се излъчва на живо, то няма да се бави половин година. Ако Глория се беше отчела с прилични и хитови песни - ОК, но тя обаче пусна ТВ версия на "Най-добрите", "Музиката Елек" и подобни. Е ти се изказа все едно не са били тия концерти и тя си измисля. 😂 Иначе и аз се чудя защо бави излъчването на концерта в НДК. Може би се е договорила да го излъчат по празниците през декември и затова още го няма. 🤷♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 часа , Gerganafen каза: "Планета", YouTube? Не е като да няма варианти. И кой гледа тв Планета? 😂 Ютуб е вариант след излъчване по някоя телевизия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 3 часа , asylum каза: Тук съм съгласен. Банна всички, които й писахме, че я харесваме 😳🥹🤷🏻♂️ Оле, това го бях забравила. 😃 Може би трябваше да пробвате с хейт? Може да си пада по такива неща. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 @asylum Песента на Клеа я слагахте като истинската шефска песен вместо на Галена и Тони. Беше част от споровете тук. Като побъркани я поствахте по 1000 пъти на ден 😁😁😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 @Stela За теб, грешнице! И за всички изневеряващи пловдивчани, които на следващия ден подсмърчат 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 минути, meleto каза: @Stela За теб, грешнице! И за всички изневеряващи пловдивчани, които на следващия ден подсмърчат И аз скоро се размотавах по Капана, позна! Мъжкият вокал е топ, много добре влиза. Много ми хареса това "като подарък ли се занесе". И това настинал си е много яко 😁 Песен за всички нерваци! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 4 минути, Stela каза: И аз скоро се размотавах по Капана, позна! Мъжкият вокал е топ, много добре влиза. Много ми хареса това "като подарък ли се занесе". И това настинал си е много яко 😁 Песен за всички нерваци! Между другото това с подсмърчането щеше да влезе във Вещица, но реших, че ще се смеси много. Щото нали Вещицата гони голата лейди. Но си казах - това си е цяла тема за нова песен. Песничката май ще влезе в БГ Топ 100 утре. Мина 10к топика, а видеото гони хилядарка. А тук е поздрав за всички, които си искат върнатите подаръци и броят отчетното 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Всичко е проект на МОСАД, МИ6, ЦРУ, КГБ и ФБР, за да саботират Лиди и Преси. Преси поне ще има концерт в най-голямата зала след броени дни, а Лиди клетата зависи от този сезонен комерс, който коварният й шеф, дискотечния фен, й е втълпил, че й гради кариера на истинска звезда. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 9 минути, meleto каза: Между другото това с подсмърчането щеше да влезе във Вещица, но реших, че ще се смеси много. Щото нали Вещицата гони голата лейди. Но си казах - това си е цяла тема за нова песен. Песничката май ще влезе в БГ Топ 100 утре. Мина 10к топика, а видеото гони хилядарка. А тук е поздрав за всички, които си искат върнатите подаръци и броят отчетното Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”. 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 22 минути, meleto каза: Между другото това с подсмърчането щеше да влезе във Вещица, но реших, че ще се смеси много. Щото нали Вещицата гони голата лейди. Но си казах - това си е цяла тема за нова песен. Песничката май ще влезе в БГ Топ 100 утре. Мина 10к топика, а видеото гони хилядарка. А тук е поздрав за всички, които си искат върнатите подаръци и броят отчетното Правилно си решил, така в отделна песен е по-добре. Ммм "Оставаш сам" не е мойта песен. Предната е ми харесва много повече като звучене. Иначе тази ще се хареса на броячите на подаръци. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 13 минути, GSA каза: Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”. Сериозно ли е това? Оххх да сменя името докато още има време 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 17 минути, GSA каза: Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”. Като гледам как отговаря на фенове, съм сериозно стресиран да я тревожа 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 50К за топика 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Кога ще обяви албума? Наистина ще е голям удар, ако съвпадне с концерта… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Кучката звъни ли ти, дето всички знаят ѝ адреса Айде вдигай ѝ!!! Ами вдигни ми де! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 часа , SG каза: Като хората не му обърнат достатъчно внимание, защото не е издаден в правилния момент, може и да не стане хит. Неслучайно в САЩ примерно обявиха петък за стандартен ден за премиери и масата издава баш тогава - защото има най-силен интерес. И за да сме съвсем точни - във времето многократно се е видяло, че най-слаб е интереса в ден вторник, в месец август и в дните около Коледа, поне в България. Голям праз. Ще видят в сряда Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 часа , Karma93 каза: Трябва да е на пълнолуние в нечетен месец след 7 вечерта , за да е хит... и да се завърти певицата три пъти в кръг, преди да го публикува 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 5 часа , Stela каза: Е ти се изказа все едно не са били тия концерти и тя си измисля. 😂 Иначе и аз се чудя защо бави излъчването на концерта в НДК. Може би се е договорила да го излъчат по празниците през декември и затова още го няма. 🤷♀️ Представяш ли си никоя тв да не е проявила интерес 🤣🤣 преди 5 часа , Stela каза: @asylum Песента на Клеа я слагахте като истинската шефска песен вместо на Галена и Тони. Беше част от споровете тук. Като побъркани я поствахте по 1000 пъти на ден 😁😁😁 Ми тя и до днес е по-големият хит ❤️ сега се сетих, покрай горното, че в коментари пишеха, че прилича на Глория 🤣🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 4 часа , GSA каза: Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”. Ако готви албум до края на годината, вероятно песните отдавна са готови. Пайнер са супер бавни в регистрациите 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 7 часа , Stela каза: И кой гледа тв Планета? 😂 Ютуб е вариант след излъчване по някоя телевизия. Ако е обявено, че концерт на Преслава ще се излъчва на живо, всички, които не са в залата, ще гледат - ако ще и по "Тянков ТВ" да е. Така че не е като да няма къде. Както и да е, да не се разсейваме от броенето на минутите до 16:00 ч. и ЛИДИ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 14 минути, Gerganafen каза: Ако е обявено, че концерт на Преслава ще се излъчва на живо, всички, които не са в залата, ще гледат - ако ще и по "Тянков ТВ" да е. Така че не е като да няма къде. Както и да е, да не се разсейваме от броенето на минутите до 16:00 ч. и ЛИДИ! Тянков й отива всъщност 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари