Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 38 минути, SG каза:

Когато и Лидия, и Преслава решат да издадат песен в най-слабия ден за гледания, вторник, и този път няма да имам оправдание като някоя от любимките ми флопне докато по същото време едната от дразнещите баби забие с хит.:crybaby:

Ох, все се вайкаш. Лятото било най-слабо време за премиери, па после зимата, па сетне вторник, па недайсоже да е в 16ч примерно… Истинския хит нищо не може да го спре да се прояви

• Like 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 45 минути, asylum каза:

Ох, все се вайкаш. Лятото било най-слабо време за премиери, па после зимата, па сетне вторник, па недайсоже да е в 16ч примерно… Истинския хит нищо не може да го спре да се прояви

Като хората не му обърнат достатъчно внимание, защото не е издаден в правилния момент, може и да не стане хит. Неслучайно в САЩ примерно обявиха петък за стандартен ден за премиери и масата издава баш тогава - защото има най-силен интерес.

И за да сме съвсем точни - във времето многократно се е видяло, че най-слаб е интереса в ден вторник, в месец август и в дните около Коледа, поне в България.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Като хората не му обърнат достатъчно внимание, защото не е издаден в правилния момент, може и да не стане хит. Неслучайно в САЩ примерно обявиха петък за стандартен ден за премиери и масата издава баш тогава - защото има най-силен интерес.

И за да сме съвсем точни - във времето многократно се е видяло, че най-слаб е интереса в ден вторник, в месец август и в дните около Коледа, поне в България.

Всичко е проект на МОСАД, МИ6, ЦРУ, КГБ и ФБР, за да саботират Лиди и Преси. :( 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, asylum каза:

Трябва да е на пълнолуние в нечетен месец след 7 вечерта , за да е хит... 

• Haha 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Кои концерти на Глория? Не виждам доказателства за никой от тях в официалния й YouTube канал, така че за сега си остават само митове и недовършени проекти, които тя до ден днешен, 5 месеца по-късно все още усърдно и некадърно фалшифицира в домашното студио. На бас, че концертът на Преса ако не се излъчва на живо, то няма да се бави половин година.

Ако Глория се беше отчела с прилични и хитови песни - ОК, но тя обаче пусна ТВ версия на "Най-добрите", "Музиката Елек" и подобни.

Е ти се изказа все едно не са били тия концерти и тя си измисля. 😂

Иначе и аз се чудя защо бави излъчването на концерта в НДК. Може би се е договорила да го излъчат по празниците през декември и затова още го няма. 🤷‍♀️

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Тук съм съгласен. Банна всички, които й писахме, че я харесваме 😳🥹🤷🏻‍♂️

Оле, това го бях забравила. 😃 Може би трябваше да пробвате с хейт? Може да си пада по такива неща. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

@asylum Песента на Клеа я слагахте като истинската шефска песен вместо на Галена и Тони. Беше част от споровете тук. Като побъркани я поствахте по 1000 пъти на ден 😁😁😁

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, meleto каза:

@Stela За теб, грешнице! И за всички изневеряващи пловдивчани, които на следващия ден подсмърчат :P  

И аз скоро се размотавах по Капана, позна! :3fdb8960598fa63e:

Мъжкият вокал е топ, много добре влиза. Много ми хареса това "като подарък ли се занесе". И това настинал си е много яко 😁 Песен за всички нерваци! 

• Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

И аз скоро се размотавах по Капана, позна! :3fdb8960598fa63e:

Мъжкият вокал е топ, много добре влиза. Много ми хареса това "като подарък ли се занесе". И това настинал си е много яко 😁 Песен за всички нерваци! 

Между другото това с подсмърчането щеше да влезе във Вещица, но реших, че ще се смеси много. Щото нали Вещицата гони голата лейди. Но си казах - това си е цяла тема за нова песен.

Песничката май ще влезе в БГ Топ 100 утре. Мина 10к топика, а видеото гони хилядарка.

А тук е поздрав за всички, които си искат върнатите подаръци и броят отчетното :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Всичко е проект на МОСАД, МИ6, ЦРУ, КГБ и ФБР, за да саботират Лиди и Преси. :( 

Преси поне ще има концерт в най-голямата зала след броени дни, а Лиди клетата зависи от този сезонен комерс, който коварният й шеф, дискотечния фен, й е втълпил, че й гради кариера на истинска звезда.:girl_cry2:

• Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, meleto каза:

Между другото това с подсмърчането щеше да влезе във Вещица, но реших, че ще се смеси много. Щото нали Вещицата гони голата лейди. Но си казах - това си е цяла тема за нова песен.

Песничката май ще влезе в БГ Топ 100 утре. Мина 10к топика, а видеото гони хилядарка.

А тук е поздрав за всички, които си искат върнатите подаръци и броят отчетното :D 

Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”.

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 3
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, meleto каза:

Правилно си решил, така в отделна песен е по-добре. 

Ммм "Оставаш сам" не е мойта песен. Предната е ми харесва много повече като звучене. Иначе тази ще се хареса на броячите на подаръци. 😁

• Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, GSA каза:

Прати някои от песните ти на Райна. Все пак, именно тя стяга нов албум до края на годината с работно заглавие “Тупурдия”.

Сериозно ли е това? Оххх да сменя името докато още има време 😂 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, GSA каза:

Като гледам как отговаря на фенове, съм сериозно стресиран да я тревожа :D 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , SG каза:

Голям праз. Ще видят в сряда

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Karma93 каза:

Трябва да е на пълнолуние в нечетен месец след 7 вечерта , за да е хит... 

и да се завърти певицата три пъти в кръг, преди да го публикува

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Stela каза:

Е ти се изказа все едно не са били тия концерти и тя си измисля. 😂

Иначе и аз се чудя защо бави излъчването на концерта в НДК. Може би се е договорила да го излъчат по празниците през декември и затова още го няма. 🤷‍♀️

Представяш ли си никоя тв да не е проявила интерес 🤣🤣

преди 5 часа , Stela каза:

@asylum Песента на Клеа я слагахте като истинската шефска песен вместо на Галена и Тони. Беше част от споровете тук. Като побъркани я поствахте по 1000 пъти на ден 😁😁😁

Ми тя и до днес е по-големият хит ❤️

сега се сетих, покрай горното, че в коментари пишеха, че прилича на Глория 🤣🤣

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , GSA каза:

Ако готви албум до края на годината, вероятно песните отдавна са готови. Пайнер са супер бавни в регистрациите

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Stela каза:

И кой гледа тв Планета? 😂

Ютуб е вариант след излъчване по някоя телевизия.

Ако е обявено, че концерт на Преслава ще се излъчва на живо, всички, които не са в залата, ще гледат - ако ще и по "Тянков ТВ" да е. Така че не е като да няма къде.

Както и да е, да не се разсейваме от броенето на минутите до 16:00 ч. и ЛИДИ! :heart:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Gerganafen каза:

Ако е обявено, че концерт на Преслава ще се излъчва на живо, всички, които не са в залата, ще гледат - ако ще и по "Тянков ТВ" да е. Така че не е като да няма къде.

Както и да е, да не се разсейваме от броенето на минутите до 16:00 ч. и ЛИДИ! :heart:

Тянков й отива всъщност

• Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...