Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Току що, SantaCloud каза:

Тя си се справя отлично.

Каза им го! Нека! Както казва Тодора от Биг Брадър - ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!
Тези които са отписвали Преслава и чуят хит от нея: 
image.png

• skull 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, SantaCloud каза:

Много тъжно. Писмото така се засили и сега ще го затапи. Наистина няма полза от пускането на 10 песни наведнъж. Колко вече се пробваха и не стана. Дори при Галя щеше да е далеч по-добре ако беше пускала през месец по една песен. По-добре да пускат по 1 песен на месец, отколкото да избълват 5 едновременно.

Обикновено много се кефя когато се засили и пусне много нови песни... Обаче ми се искаше да я остави тази песен този месец да си изживее живота поне и да стигне до повече хора... Но аз мисля, че ако докосне хората и с нови 10 песни ако ще да изкара рано или късно ще си натрупа гледанията.
Мисля, че няма да я забие ако "Писмо" и новата песен са най-силни от другите песни..... Т.е. с 2-3 песни има шанс да се получат нещата. Ще попречи ако песните са много накуп.... Но едва ли всяка една от тези, които ще пусне ще е УАУ. Нищо чудно тази от днес и "Писмо" да се окажат фаворити. И тъй като едната е балада, другата бърза няма толкова да се сбият.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, SantaCloud каза:

Тя си се справя отлично. Някой няма ли да пусне лайв стрийм от концерта на Пепе? Въобще някой ще ходи ли от форума?

Тя Камела отдавна е бита карта. Явно без Сашка Ангелчето положението не е добро. А Марата ... пфу... колкото и да натиска - песента е скучна. 

мелето към Камелия: Ти си бита карта, ти си мач игран веднъж!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DevilWish каза:

Каза им го! Нека! Както казва Тодора от Биг Брадър - ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!
Тези които са отписвали Преслава и чуят хит от нея: 
image.png

Никой не е отписвал Преслава. Най-малкото в последната година има женския соло мегахит "Улицата", която отново й върна позициите на лидер. Песента е с рекордни гледания. Пя се и на концерти (макар и предизборни, но много големи).

• Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SantaCloud каза:

Между другото доста  кофти ще си затапи Писмо-то.

Не е вярно. Щом Галена може да има три песни с над 100К за ден, значи и Преслава го може. Галена предизвика фурор с нейния албум, оглави целия топ 10. И Преслава може да пусне няколко песни наведнъж, но не повече от 3. За да нямае флопове. Спокойно може да обяви издаването на албум. Нека се продава на коцерта. Очевидно нещата около Преслава се засилват. Концерта много може да й помогне. Другият, който имаше концерт в Арената тази година е с един от хитовете на година, цяла пролет властваше. На Преслава й се е паднала есента.

Особено и сега, когато Галена задържа новата си песен. Дава път на Преслава да издаде своето.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Никой не е отписвал Преслава. Най-малкото в последната година има женския соло мегахит "Улицата", която отново й върна позициите на лидер. Песента е с рекордни гледания. Пя се и на концерти (макар и предизборни, но много големи).

Да ти кажа отдавна я отписват... Още след "Новата ти". :D :D :D Това са 15 години. :D :D :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Да ти кажа отдавна я отписват... Още след "Новата ти". :D :D :D Това са 15 години. :D :D :D 

Да, но това не са трезвомислещи. Факт, че към днешна дата 40-годишната Преслава отново е номер 1 в страната за по-дълъг период.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, swiftiebe каза:

Преслава със 150К засега, има още близо 4 часа.. ще закове поне 170К на 5-ти ден. Уау

И утре може да вдигне гледанията заради новия сингъл. Няма да има учудени, ако е с дебют над 300К, нали така?

Преслава с шанс да е с двата най-големи хита в държавата. Отдавна не й се е случвало такова нещо. Не знам в миналото й дали го е постигала. Може би с "Дяволско желание" и "Завинаги твоя" успя пак да има двата най-големи хита в държавата. Няма да се учудя, ако и друг път го е постигала.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Balkandji1 каза:

Какъв е тоя нов никнейм @SantaCloud И нова снимка! Пак на Графа! После не му бил фен!

Или се изживяваш като Графа, някакъв млад креативен романтик? :D

Казаха ми, че не съм Дядо Коледа, затова се прекръстих в Санта Клауд.

Разбира се, че Графа! Няма как да прапусна възможността да дразня с него. :D 

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

Не е вярно. Щом Галена може да има три песни с над 100К за ден, значи и Преслава го може. Галена предизвика фурор с нейния албум, оглави целия топ 10. И Преслава може да пусне няколко песни наведнъж, но не повече от 3. За да нямае флопове. Спокойно може да обяви издаването на албум. Нека се продава на коцерта. Очевидно нещата около Преслава се засилват. Концерта много може да й помогне. Другият, който имаше концерт в Арената тази година е с един от хитовете на година, цяла пролет властваше. На Преслава й се е паднала есента.

Особено и сега, когато Галена задържа новата си песен. Дава път на Преслава да издаде своето.

Алгоритмично ще видиш как Писмо рязко губи спрямо новата песен. Тубата ще намали препоръчването на Писмо. А баладичните песни винаги губят позиции пред мейнстрийм песните. При Жаля беше друго, защото повечето песни бяха бързи и в Тикток се местеха фаворитите или ги засилваше с реклами, не знам. И да се замислим какви клипове пусна. Макар че е Пепелина се е постарала, изглежда.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

И утре може да вдигне гледанията заради новия сингъл. Няма да има учудени, ако е с дебют над 300К, нали така?

Преслава с шанс да е с двата най-големи хита в държавата. Отдавна не й се е случвало такова нещо. Не знам в миналото й дали го е постигала. Може би с "Дяволско желание" и "Завинаги твоя" успя пак да има двата най-големи хита в държавата. Няма да се учудя, ако и друг път го е постигала.

За годината общо или хитове един след друг? Толкова начесто не е пускала клипове.....
Иначе серията 2006 - Заклевам те - Уморих се - Лъжа е - Нищо друго
2007 Моят нов любовник - Водка с утеха - Не съм ангел
 2008 Последен адрес - Новата ти

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Казаха ми, че не съм Дядо Коледа, затова се прекръстих в Санта Клауд.

Разбира се, че Графа! Няма как да прапусна възможността да дразня с него. :D 

Алгоритмично ще видиш как Писмо рязко губи спрямо новата песен. Тубата ще намали препоръчването на Писмо. А баладичните песни винаги губят позиции пред мейнстрийм песните. При Жаля беше друго, защото повечето песни бяха бързи и в Тикток се местеха фаворитите или ги засилваше с реклами, не знам. И да се замислим какви клипове пусна. Макар че е Пепелина се е постарала, изглежда.

Айде, айде спокойно един изпълнител може да има две песни с много гледания. Преслава, затова пусна тази песен първа, защото явно е най-добрата и да може хората да се влюбят в нея, за да я въртят и когато пусне следващата си песен. Точно това е замисъла на "Писмо", която в петия си ден отново ще доближи 200К гледания. А утре може да има покачване заради това, че Преслава ще стане вайръл.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

За годината общо или хитове един след друг? Толкова начесто не е пускала клипове.....
Иначе серията 2006 - Заклевам те - Уморих се - Лъжа е - Нищо друго
2007 Моят нов любовник - Водка с утеха - Не съм ангел
 2008 Последен адрес - Новата ти

В един и същ момент да има двата най-големи хита в държавата. Мисля, че се случи и около "Не съм англел", "Моят нов любовник" и "Водка с утеха".

Възможно е "Лъжа е" и "Нищо друго" да са били най-големите хитове в държавата в един и същ момент, въпреки, че "Нищо друго" не излезна ли по-късно?

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

В един и същ момент да има двата най-големи хита в държавата. Мисля, че се случи и около "Не съм англел", "Моят нов любовник" и "Водка с утеха".

Възможно е "Лъжа е" и "Нищо друго" да са били най-големите хитове в държавата в един и същ момент, въпреки, че "Нищо друго" не излезна ли по-късно?

Не. "Интрига" излезе около Никулден 2006.... ако не се лъжа беше 5-12-2006.. Там за първи път чухме "Лъжа е" и "Нищо друго", както и други нови песни... Иначе есента беше пуснала "Заклевам те" и "Уморих се"... втората се хареса много, но тя така и не я снима.
"Лъжа е" с видео излезе последните дни на 2006 година.
"Нищо друго" - май месец 2007 година. "Мъж на хоризонта"....
Т.е. 2007 поредицата - Лъжа е - Нищо друго, после Мъж на хоризонта - Моят нов любовник - Водка с утеха - Не съм ангел... този албум й стана златен.... Последен адрес се беше харесала много още без видео...
И определено 2008 година с Последен адрес и Новата ти... Вече след тези двете песни на мен лично всичко ми изглеждаше слабо до към "Как ти стои" и "Мръсно и полека".... Просто тези песни бяха висока летва.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , FikLena каза:

Я я ?

Какво стана ? Нали бяхя продадени всичките билети

Screenshot_20241111_181651_Opera.jpg

За Галена и приятели са, да видят и те що е то концерт😁

Я я ?

Я я ?

Я я ?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Глупин верно "страхотна" 5-годишнина спретна на Лидия - цяла година кара само на дуета с Азис и сега я заби в дебютния ден на Преслава, за да я затапи след 2 часа.:1000(10):Дано поне песента си струва чакането. Аз не мога да разбера какво толкова се скръндзи да им издаде поне по един диск на тия неговите, малко от малко да добият тежест и престиж. Юрва ги на по 20 участия за месец, а не ще да даде 2 000 за един тираж на албум. Ани Хоанг, Милица, Биляна и т.н. имат албуми, Лидия и Десита ще си останат само с хвърчащи клипове. Дори дебютните им песни са в друг канал - не са се сетили, не са им ги изтрили. Леш.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Глупин верно "страхотна" 5-годишнина спретна на Лидия - цяла година кара само на дуета с Азис и сега я заби в дебютния ден на Преслава, за да я затапи след 2 часа.:1000(10):Дано поне песента си струва чакането. Аз не мога да разбера какво толкова се скръндзи да им издаде поне по един диск на тия неговите, малко от малко да добият тежест и престиж. Юрва ги на по 20 участия за месец, а не ще да даде 2 000 за един тираж на албум. Ани Хоанг, Милица, Биляна и т.н. имат албуми, Лидия и Десита ще си останат само с хвърчащи клипове. Дори дебютните им песни са в друг канал - не са се сетили, не са им ги изтрили. Леш.

Че Галин за 15 години има ли албум? :D 

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

И той за толкова много години албум не изкара.... 13-14 години като изпълнител и един албум даже не пусна, а уж обещаваше такъв още 2013 година след "Момче без сърце". Тогава още се пускаха албуми...... Спокойно можеше вече да има не един, ами цели пет албума! :D :D :D Какво говорим за изпълнителите му..... Явно той също като Софка твърди "Албумите са отживелица". Ми отживелица са заради вашите разсъжджения ..... прости хорица.

• Like 2
  • Thanks 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

На Лидия вселената й връща. Вселената каза така: - Лидия, дадох ти лице, а ти половината го отряза и го хвърли на боклука. В профил си като обезобразена.

Факт, че Лидия е българския Франкенщайн. Вселената я наказва за това, че си е отрязала половината лице.

• Haha 4
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Един Фики с който се състезаваха изкара даже двоен албум! Сега иска четворен..... Ами добра стратегия е да си съберат песните и този период в който наистина песните им са се получили. Галин имаше хитове които заслужаваха да бъдат в албум. Особено С мен да вървиш, Момче без сърце, Все напред, дуетите с Гергана..... до периода на МеГуста.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

На Лидия вселената й връща. Вселената каза така: - Лидия, дадох ти лице, а ти половината го отряза и го хвърли на боклука. В профил си като обезобразена.

Факт, че Лидия е българския Франкенщайн. Вселената я наказва за това, че си е отрязала половината лице.

Глория, ти имаше голямо ЕГО, за това Вселената те наказа да нямаш хит повече от 10 години! Вземи тоя шЪмар, драга!!! Без никакви АСА В РЪКАВА!!!

• Thanks 1
  • Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DanielPiliov каза:

Галена за нейния концерт допускала да изпее 3 песни на живо и после щяла да пуска свой холограмен образ от сцената как пее останалите песни. Коментирай!

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SantaCloud каза:

Няма, и за съжаление продължи с този начин на работа и след като създаде фирмата си. Като че ли не знае колко лесно "Само за минута" изчезна от пространството защото Пайнера реши, че не ще нищо Камелиено в канала си. Нищо, че проектът беше 80% на Галин. Видя се, че решат ли да трият, няма да им пука нито за него, нито за никого. Трябваше да му стане ясно, че си е друго да има нещо физическо зад гърба си.

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

Нищо, аз и така ще я взема:as:

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...