Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

Много е яка на Преслава. Текста е готин, звучи свежо и зарибяващо. Мисля, че ще е по-голям хит от "Писмо", но те са и много различни. Ще има минимум 300к за първия ден като гледам. От клипа и аз очаквах повече, но важното е, че песента е добра. Много добре се отчете преди концерта, браво. 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , SantaCloud каза:

Оле, песента на Симона и Мирела е флопнала, що не казвате? За 2 седмици има 1,3млн само.

Как да ти кажем че е флопнало нещо, чието съществуване не сме и подозирали? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Защо се прекръсти така? Като си отворих известията и реших, че има нов потребител, който е фен на Графа 😀

Как са нервичките? Малко коледен Санта, някой ми каза, че съм дЕдо. И реших да го докажа като турих любимеца на форума - Графиньо.

Кръгло 300 лайка на топик видеото и 150+ на оригиналното видео и 30К на двете :D Това не го очаквах.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Защо според теб тематиката да е причината? Според мен е доста позната и народна, нещо като "Неговата жена" примерно. Аз очаквах, че доста ще се наложи. 

Ами защото според мен текста не е много логически свързан. Уж целия проект е на социална тематика,а това “Пиянице,пиянице..” все едно предразполага да е част от текста на някой кючек.😀А и историята,която се разказва в клипа не ми се вярва да се преоткрие в много хора

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Като заговори селското и циганското много личи. Трябва само да пее и да върти гюбека.

Тебе циганка май не те е била,щом си позволяваш за втори път да ме коментираш?!? Да не си собственичката на форума??

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Stela каза:

Защо се прекръсти така? Като си отворих известията и реших, че има нов потребител, който е фен на Графа 😀

Аз помислих, че @Andrew Cunanan. се евава

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Без да говори - също.

Облеклото на магистрална превъзходница също я издава.

Сподели в други сайтове

Баби се изкачва до №18 в генералния и до същата позиция в музикалния тренд

@Balkandji1 за проект след няколко последователни слаби, е голямо постижение.

Сподели в други сайтове

Липсвах ли? 💋

И евентуално по-важния въпрос - ше бъде ли Преслава българската Сабрина Карпендър да смачка с два хита едновременно? 

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Willy каза:

Лидъл май е здраво стъпила на нервите на гнома от Добрич, щом този път я остави без купени гледания, лайкове, реклами и я пусна в един ден с Преслава.

Песента е слаба и без друго. Но има друго. Последните песни на Алфа замръзват на 1.5 млн.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Willy каза:

Те и тия са купени.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Песента е слаба и без друго. Но има друго. Последните песни на Алфа замръзват на 1.5 млн.

Галин си е напазарувал на неговата.😀

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Willy каза:

Галин си е напазарувал на неговата.😀

E тч е мадам, се пак нали трябва някой да я пълни в хамбара отзад. Ако няма хитове, кое лъвче ще иска леля ти.  

Е така се прави:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Видяхте ли че уж нецензурираните снимки всъщност са кадрите на Галин и Емануела от 5 6 7 8.😭 Маман не може да се стърпи ако не се набута навсякъде

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Видяхте ли че уж нецензурираните снимки всъщност са кадрите на Галин и Емануела от 5 6 7 8.😭 Маман не може да се стърпи ако не се набута навсякъде

Може би предстои дует между Ема и Лидия

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Stela каза:

Вампира! 

Ами когато се говореше, че на Турне 2005 се е наакала? Имаше статия във вестник ШОК с "Ау , как мирише" . Малина се изпусна на сцената и получи рядко щастие. 
Явно Татяна пак не е първата! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...