Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Току що, swiftiebe каза:

350К за Нервите а има още час и 30 + 20К от топика . Сумарно ше финишира с около 400К :helpsmilie:

Само аз ли вярвах толкова в успеха на тази песен? Не ме учудва....
Ако има награди: ПЕСЕН на годината! Точка по въпроса (както казва тая)
image.png

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 42 минути, FikLena каза:

От къде толкова пари?

На трудов договор със заплата!

преди 31 минути, Jouey каза:

??? 💀💀💀😭😭😭

Покрай някаква новина с Лидия бяха разкрили, че Емануела ѝ е хазяйка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Концертите ще ги излъчат всичките. Има 2 частни тв, които от 24 до 31 имат празнични програми. Вероятно ще пуснат Криско, Миро, Любо Киров и др, както и чалгите.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Според мен ще го обяви на концерта.

Какви времена! Помниш ли 2016 как се вълнувахме "Няма да ти пиша" дали ще е по-голям хит от "Пей, сърце" и коя песен колко гледания ще има. 8 години по-късно Преслава отново е царицата на България с две песни с +300К за ден.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Според мен ще го обяви на концерта.

И според мен! Тези песни ни стигат до концерта! Жената-УЛТРА-ТЕТА-ГИГА-МЕГА ХИТ !!! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Balkandji1 каза:

Какви времена! Помниш ли 2016 как се вълнувахме "Няма да ти пиша" дали ще е по-голям хит от "Пей, сърце" и коя песен колко гледания ще има. 8 години по-късно Преслава отново е царицата на България с две песни с +300К за ден.

Тогава не ми беше толкова мъка че "Пей сърце" стана по-големият хит, а че беше от композитора, който (буквално) смачка първата ми любима певица година преди това.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Тогава не ми беше толкова мъка че "Пей сърце" стана по-големият хит, а че беше от композитора, който (буквално) смачка първата ми любима певица година преди това.

Тя сама се смачка. Вместо да направи от дефекта - ефект, се покри. И почна да прави алтернативни балади и песни извън тренда. цОцко към днешна дата е пълна трагедия. Онзи ден чух някои от последните му песни... направо съм шокиран. Чудя се къде е онзи дето къртеше с хит след хит...

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, SantaCloud каза:

Тя сама се смачка. Вместо да направи от дефекта - ефект, се покри. И почна да прави алтернативни балади и песни извън тренда. цОцко към днешна дата е пълна трагедия. Онзи ден чух някои от последните му песни... направо съм шокиран. Чудя се къде е онзи дето къртеше с хит след хит...

Оцко не се накраде с арабските вокали, и накрая нямаше доблест да се извини на място. Усукваше, караше изпълнители да го защитават. Галин, например - въпреки че Гера го пусна на пазара. Май само отидоха до посолството да замажат нещата, но беше твърде късно.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Не вярвам, тоя път обикаля с гримьора на Преслава и Златка.

Просто Ема си върти парите. Има апартаменти, които дава под наем (в единия живее Лидия), инвестира в крипто, хонорара ѝ вече е 15 хиляди.

На месец не пада под 100-150 хиляди лева според мен.

А аз й изкупувам старите рокли

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, SantaCloud каза:

Абсолютно, и аз не мога да си го обясня… Как преди години къртеше с хитове, от три-четири години насам е пълна трагедия и една свястна песен не може да направи?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Fast каза:

Оцко не се накраде с арабските вокали, и накрая нямаше доблест да се извини на място. Усукваше, караше изпълнители да го защитават. Галин, например - въпреки че Гера го пусна на пазара. Май само отидоха до посолството да замажат нещата, но беше твърде късно.

Тези вокали мисля, че ги беше купил. Просто не беше съобразил текста в тях. И честно казано - все ми е тая кво се пее, щото песента беше гигахит. И до ден днешен цепи с трафик, когато и да я качат.

преди 15 минути, Bunn каза:

Абсолютно, и аз не мога да си го обясня… Как преди години къртеше с хитове, от три-четири години насам е пълна трагедия и една свястна песен не може да направи?

Явно няма мотивация. Той като тръгна да продуцентства и рядко работи с утвърдени имена....  всичките му нови открития са провали. А вече явно този бийт не е интересен за слушателите. Виж че от Ковид мазното звучение на почит.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , swiftiebe каза:

@Andrew Cunanan. какви са дебютните цифри на Пиян, Изтрезняваш ли и тези песни от тази силна серия + Улицата?

Улицата - 456К от официалното видео
Пиян - 513 074
Изтрезняваш ли - 498 319
Да гори в любов - 
364 082
Не се изтриваш - 497 739 
Беден в сърцето - 309 835 (първият й официален клип в нейния канал)
В твоето легло - 385К
От утре - 420К

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Преслава - Улицата

IMG-0147.jpg

Аз като видя, че е включила всичко от последният албум насам без бозата "Мълчете си".
dance-happy-dance.gif

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Аз като видя, че е включила всичко от последният албум насам без бозата "Мълчете си".
dance-happy-dance.gif

Дуета с Лидия също го няма, въпреки че си е в нейния канал.

• Like 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...