Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 23 минути, SantaCloud каза:

Тези вокали мисля, че ги беше купил. Просто не беше съобразил текста в тях. И честно казано - все ми е тая кво се пее, щото песента беше гигахит. И до ден днешен цепи с трафик, когато и да я качат.

Явно няма мотивация. Той като тръгна да продуцентства и рядко работи с утвърдени имена....  всичките му нови открития са провали. А вече явно този бийт не е интересен за слушателите. Виж че от Ковид мазното звучение на почит.

Лорена само му беше успешен изпълнител. Между 2020 и 2021 има няколко успешни песни, най-вече Токсичен на Десислава, но от 2022 хептен го няма и не му се получава

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Преслава закъснява с обявяването на албум. Пропуск би било, ако не издаде точно сега.

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преслава обяви нов албум
image.png.b7baa96e9644ab8de46b5705de88bb4b.png

От едно време си знае да чете специалистите в жанра! :3fdb8960598fa63e:

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Преслава - Улицата

IMG-0147.jpg

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!! ❤️❤️❤️ 
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ❤️❤️❤️ 
Как си знаех, че няма да включи Ако ти върна и Мълчете си! Добре, добре! Доволни сме! ПРЕСЛАВА Е НОМЕР 1 !!!!!! ❤️❤️❤️ 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Скандалното е, че това ще е първият албум на Пресислава, в който ВСЯКА ПЕСЕН ИМА ВИДЕОКЛИП. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Скандалното е, че това ще е първият албум на Пресислава, в който ВСЯКА ПЕСЕН ИМА ВИДЕОКЛИП. 

Даже и ремикса на Писмо ли? :D :D :D 

Сподели в други сайтове

Кучката пак успя да извърти нещата в своя полза и да превърне година, в която я отписвах, в знакова за себе си, възкачайки се на трона на чалгата и изравнявайки се с Галена, която сочехме за лидерка. 
giphy.gif?cid=6c09b952tcwcmsce1m16l8chcb

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, swiftiebe каза:

“Писмо” щеше да е по-яко заглавие. 

Не вдигай звучи яко, вещицата е прекалено кратка. Искаме по-дълги снипети ВЕДНАГА

Между другото съм объркал одеве за "Писмо". Пропуснал съм един ден. Няма да направи 300К, ще е в диапазона 150К-200К, което пак е много добре. Аз одеве се изхвърлих с тези цифри. То не е нормално един хит да е паднал на под 200К и след това да направи 300К. Извинявай, че те подведох.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Кучката пак успя да извърти нещата в своя полза и да превърне година, в която я отписвах, в знакова за себе си, възкачайки се на трона на чалгата и изравнявайки се с Галена, която сочехме за лидерка. 

Още съм в еуфория! Кои песни не е включила от "Беден в сърцето" насам? Само "Ако ти върна" и "Мълчете си" ли? За последната ни е чела, а другата е разбираемо защо е пропусната!

Сподели в други сайтове

Наистина е надушила формулата на Лили и естрадните за албумите около концерт, най-накрая някоя хитруша с адекватни решения. Само че защо пак само на флашка, какво им става на тези чалгарки?

Че продава официален албум на сайт за червила ще й го простим след като феновете вероятно ще могат да си купят албума и на концерта.:roll1:

• Like 5
Сподели в други сайтове

Радвам се, че е включила този трак. Въпреки, че никога не се докосна до топ 5 дневни и седмични гледания, доказа longevity, и сега е с над 12 милиона сумарно. А всички мислехме, че ще е мегафлоп.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Между другото съм объркал одеве за "Писмо". Пропуснал съм един ден. Няма да направи 300К, ще е в диапазона 150К-200К, което пак е много добре. Аз одеве се изхвърлих с тези цифри. То не е нормална един хит да е паднал на под 200К и след това да направи 300К. Извинявай, че те подведох.

Споко, аз се досетих какво имаш предвид.

400К 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Още съм в еуфория! Кои песни не е включила от "Беден в сърцето" насам? Само "Ако ти върна" и "Мълчете си" ли? За последната ни е чела, а другата е разбираемо защо е пропусната!

Аз ако бях на нейно място, щях да включа и "Мълчете си". Защо се отрича от тая песен? На мен ми харесва. Какво като не е била голям хит, прилична балада е и си е нейна. Нищо не й пречеше в тая флашка да сложи и нея. Една бройка отгоре, голяма работа.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, swiftiebe каза:

Само тоя ремикс ми боде очите, не се ли научи от Галена че това е грешка !!

И на мен! Да беше включила "Мълчете си" по-добре или пък дуета с Лидия. Но по-добре, че "Мълчете си я няма".

Сподели в други сайтове

Галена няма да се даде. Усещам че и тя ще избухне с нещо силно. Точно така ги искам двете - да се състезават равностойно за титлата "лидерка" с брутални проекти.

Дано и другите заспали от Ковида насам се посъбудят и видим чалгов ренесанс като 2016-2018.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Аз ако бях на нейно място, щях да включа и "Мълчете си". Защо се отрича от тая песен? На мен ми харесва. Какво като не е била голям хит, прилична балада е и си е нейна. Нищо не й пречеше в тая флашка да сложи и нея. Една бройка отгоре, голяма работа.

Мисля, че до 18 песни е възможно да влязат на диск, на флашка може и малко повече, съдейки по броя песни от последния албум на Галена, така че можеше да включи и Горчиви истини, и Мълчете си.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Даже трябваше да са 20 песните за 20 години. Например Ако ти върна, Мълчете си и Горчиви истини които не са в албуми.... Ама тя такива яки песни е пропускала в албум като Пада звезда, Няма да ти пиша и дуета с Джена, че този път не ме е яд толкова.
Чакай, че докато гледам траклиста и погледа ми е точно такъв в момента:
image.png

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jouey каза:

Но защо не правят и CD? 
Само аз ли с огромно желание влезнах да го поръчам, но след като разбрах, че е само на флашка се отказах?

Да, можеха да направят едни 500 бройки тираж и CD. Ето сега цяла продажба е изпусната заради това, че албумът е само на флашка.

Да направи по-солидна рекламна кампания. Пожелаваме й успех в догонването на продажбите на Галена.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Даже трябваше да са 20 песните за 20 години. Например Ако ти върна, Мълчете си и Горчиви истини които не са в албуми.... Ама тя такива яки песни е пропускала в албум като Пада звезда, Няма да ти пиша и дуета с Джена, че този път не ме е яд толкова.
Чакай, че докато гледам траклиста и погледа ми е точно такъв в момента:
image.png

Правата на "Ако ти върна" са в Торино и Пашата, почти на 100% съм сигурен, че те са платили всичко по този проект, така че е обяснимо, че не е включила тази песен в албума.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Правата на "Ако ти върна" са в Торино и Пашата, почти на 100% съм сигурен, че те са платили всичко по този проект, така че е обяснимо, че не е включила тази песен в албума.

За това и бях 100% сигурен, че няма да я включи. За "Мълчете си" явно е следила какво пишем или пък и тя е забравила, че е пускала такава песен... Ами дуета с Лидия? 
Но пък силен албум. Значи очакваме още 2 нови клипа? Сигурно ще измислят и нещо на ремикса на "Писмо". Нищо, че за мен беше излишен.
От познатите фаворити са ми: Улицата, С нервите съм зле, Нищо, В твоето легло и Беден в сърцето. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, AysheYaneva каза:

16000+ продажби за броени минути!!! @SantaCloud

BAF449BE-973E-4E76-B5A8-112DB92C105D.jpeg

Недей, че фенчетата на Галка още вярват, че е спукала брояча и тяхната има златен, платинен и междуконтинентален тираж на албума й. :D В най-добрия случай има 167 продажби, не се напъвайте.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...