Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 8 минути, DevilWish каза:

Явно, че залага на "С нервите съм зле" и "Писмо" повече от другите две нови.... 

Направила си е добре сметката. Другите две песни са от рисков композитор. Драганински...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

И отново идеята за заглавие много ми харесва... Както исках с "Да гори в любов", този път се чудих, защото за заглавие най-яки са "Улицата" и "Беден в сърцето", но категорично много добра идея. Красива обложка. Вложила е старание.... И така трябва да прави, да прави клипове на всичките си песни в албумите. Напълно съм за. Само малка критика - нека повече няма ремикси. :D 

Това винаги ми е звучало пенсионерско. Кръчмарско. 

Да, наистина защо правят ремикси? Толкова ли нямаше с какво да запълни 16та позиция?

Току що, DevilWish каза:

Можеш и на лаптоп да го слушаш, освен в колата.

Имам 3 лаптопа и нито един от тях няма CD :D 

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Направила си е добре сметката. Другите две песни са от рисков композитор. Драганински...

Така си е. Нищо, че с нея бяха най-добрия тандем. Да видим сега дали се е постарал. Дано са успешни, но дори да не са.... тези двете са си бум. Достатъчни са й. За мен в този албум всички песни са добри, но ми е трудно да си намеря точно фаворит от С нервите съм зле, Улицата, Беден в сърцето и В твоето легло които винаги ми се редуват като фаворити, както и Нищо. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Половин година по-късно. Где е доказателството, че е ударила хиляди продажби??? Ако беше така щеше да се похвали. И да, Галка ако е продала 1000 ще е направо събитие.  Както стана ясно 1000 е минимумът у нас за плакет. 

1000+ бяха още на първи тираж, похвали се на стори че е щастлива от факта колко бързо се продава и после пуснаха още няколкo. С какво друго да се хвали? Това да не е Америка да получи диск от RIA?!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SantaCloud каза:

Половин година по-късно. Где е доказателството, че е ударила хиляди продажби??? Ако беше така щеше да се похвали. И да, Галка ако е продала 1000 ще е направо събитие.  Както стана ясно 1000 е минимумът у нас за плакет. 

Може да не иска да плаща данъци, затова да не декларира реалният брой продадени копия.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Това винаги ми е звучало пенсионерско. Кръчмарско. 

Да, наистина защо правят ремикси? Толкова ли нямаше с какво да запълни 16та позиция?

Имам 3 лаптопа и нито един от тях няма CD :D 

Имах предвид на флашка. Иначе отделна записвачка. Когато купувахме лаптопа ми, взехме и записвачка, нищо, че още не съм я ползвал.

Току що, Balkandji1 каза:

Новите лаптопи нямат гнездо за CD. Твоят има ли?

Аз съм го разбрал грешно. Мислех, че пита за флашка. Отделно поисках да ми се вземе записвачка. Нов е, на година и нещо, така, че и той няма CD.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Няма значение дали е в съд или СД, важно е, че не си сигурен. :D Наистина какво устройство трябва да има човек, че да включва сд гнездо?

С Це Де-то можеш да прогонваш гълъбите от терасата си 😘 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

1000+ бяха още на първи тираж, похвали се на стори че е щастлива от факта колко бързо се продава и после пуснаха още няколкo. С какво друго да се хвали? Това да не е Америка да получи диск от RIA?!

И как прецени, че са били 1000+ :D Казала ли го е или си го измисли?

Нормално, като е направила 500 копия и се продават да е щастлива. 

С реалните си продажби, Уили. С тях щеше да се похвали, ако бяха за хвалба. 

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

С Це Де-то можеш да прогонваш гълъбите от терасата си 😘 

Това е посичане! Веднага звъня на Дружеството за защита на животните!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Това е посичане! Веднага звъня на Дружеството за защита на животните!

Сподели в други сайтове

Големи песимисти, хиляда копия била продала :D следват я 700к души в социалните мрежи, мегахитовете й правят от порядъка на 20-60 милиона, но според експертите на форума е продала едва 1к копия.. той входа й за участие е двойно по-скъп от самия албум дори, ама ги дават, нали

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

image.png.bd7bff3f45aba15581a53aadde1fbf3c.png

Анастасия е Гърбушка на нейното поколение, с тази разлика, че Анастасия не е гърбава и може да пее.

Сподели в други сайтове

Двете най-популярни видеа в България в момента! “ПИСМО” и “С НЕРВИТЕ СЪМ ЗЛЕ” оглавяват Trending-а в Youtube!😍❤️

image.png.3d55f1835d7f73736278553e087a8e59.png

Сподели в други сайтове

"Не вдигай" и "Вещицата" от рекламата изглежда, че звучат много яко. Също и ремикса на "Писмо". 😮 

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1,233 likes, 8 comments - bulgarianthingss on November 13, 2024: "niama i da ima💋pozdravi za novata na moia".

и аз питам защо този трак на Парис Хилтън не е вайръл?

Сподели в други сайтове

Ама пак е хитруша. В сайта на червилата, да може покрай албума някой да поръча и някое червилце, гланц ❤️ Продажби на всеки фронт. 

Сподели в други сайтове

Аз пък се разочаровах честно казано. Големи обещания, албум, албум, и накрая - 2 нови песни и ремикс към момента на издаването му. И тя, и Емилия се изложиха с последните си албуми, като знаем как преди предлагаха поне 5 нови песни в диск. Сбирщайн с 2-3 нови песни им е под нивото. А и дори не е включила всичко след последния албум - не се оправдавайте с бройката, в бестовете слагаха по 30+ песни и се побираха. Не мога да разбера какъв е този хейт към "Мълчете си" във форума - при положение, че рядко се издават балади трябваше да я включи, дуета с Лидия също. Този път не съм доволен.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Аз пък се разочаровах честно казано. Големи обещания, албум, албум, и накрая - 2 нови песни и ремикс към момента на издаването му. И тя, и Емилия се изложиха с последните си албуми, като знаем как преди предлагаха поне 5 нови песни в диск. Сбирщайн с 2-3 нови песни им е под нивото. А и дори не е включила всичко след последния албум - не се оправдавайте с бройката, в бестовете слагаха по 30+ песни и се побираха. Не мога да разбера какъв е този хейт към "Мълчете си" във форума - при положение, че рядко се издават балади трябваше да я включи, дуета с Лидия също. Този път не съм доволен.

Ама "С нервите съм зле" и "Писмо" са си нови песни + "Не вдигай", "Вещицата" и ремикса на "Писмо" - 5.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Ама "С нервите съм зле" и "Писмо" са си нови песни + "Не вдигай", "Вещицата" и ремикса на "Писмо" - 5.

По принцип броя за нови тези, които не са чувани преди излизането на албума, но понеже става въпрос за дни, се съгласявам, че и ти си прав.

Наистина никакво лого на "Пайнер", предлага се в неин сайт... И двете приятелки явно официално са напуснали потъващия кораб.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Новите песни са 4, ако броим и тази от вчера + "Писмо".

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...