Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

BLIFE.BG

Младият любовник на Глория искал наследник от Примата на попфолка ...

Младият любовник на Глория иска дете от нея, а тя май е в менопауза

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Добавих албума на Преслава в количката, но не завърших поръчката и получих два последователни емайла през час с текст: Вашите продукти Ви очакват!
Забелязахме, че имате продукт/и във Вашата количка, които не сте закупили.

И няколко часа по-късно получих емайл с текст: Поръчка №17032 е изпратена :roll1: 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , fengergana каза:

Мами най-накрая ще получи наградата,която заслужава!!! За Ваташки не е сигурно,защото Кирил,Моан и Радко Петков също ще се бият за наградата

Мами обяви фолклорен албум за 2025, но според мен ще го пусне на Коледа @GSA

Радко Петков активен изпълнител ли е още? Аз мислех, че се е отказал отдавна...

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , stereoto_ каза:

Меди е под полата на Галена, не е това. 

Само да не е дует с Азис, че ще погина... Само в нея, Янева и Емуто на фолка не се бе отърквал.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , swiftiebe каза:

Спри . Хората харесват обичат и слушат и двете. Такива напрежения не са нужни на никой. Няма други изпълнителки които в 20татя година да продължават да тресат цялата страна - факт. 

Гюрултия? Това беше интерконтинентален мегаахит, даже след първото слушане автоматично ни поникнаха хриле като бонус:

Сподели в други сайтове

Лиди явно никога няма да си прочете името в албум, па макар и чужд. :( Кактво не е дала толкова на Преслава, че я прецака така?! Ами "Мълчете си"? Преди лепваше етикет "балада" на "Не идвай", а сега когато има истинска такава, не я включва. Вдругиден Константин да довтаса пиян и дрогиран на мотика и да я изложи, дано!:angry:

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Stela каза:

Ехееее, голяма работа е тая Преслава щом те върна във форума... 😁

На първия ти въпрос - липсваше ни, да! Хубаво е когато се завърнат потребители. 

На втория - не знам, тя вече има едновременно два хита, остава да видим колко ще задържат. "С нервите съм зле" може временно да е над "Писмо" и да я позасенчи, но дългосрочно мисля, че баладата ще се задържи повече. На мен и двете ми харесват.

Аз я бях отписал тотално Преси, не ми беше харесвала нейна песен от "Беден в сърцето" ... Няколко човека ми казваха да идем на концерта - абсолютно отказвах със смях. Обаче типично - в последния момент, дали заради двата нови хита, дали по закона на Мърфи, любовта ми към нея се завърна със силно носталгично чувство .... :flowers:

Ще се реве от вкъщи в събота, гледайки клипове на хора, които не са се правили на интересни и са си купили билет навреме. Изненадани има ли? Не мисля. Отдавна е ясно, че ....

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Да припомним, че една друга кралица написа учебника как се отбелязват подобаващо 20 години на сцена.❤️

ПП: Клипът на Лиди все още не излиза като напишеш 'lidia'.:yelling:Поне е в Трендинг.

Сподели в други сайтове

Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее…

WWW.INSTAGRAM.COM

2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷".
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷".

Много е яка! Дали ще успее да измести Преси? Има реален шанс според мен! 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Яка е! Но не разбрах кога я пуска?

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, GSA каза:

Много е яка! Дали ще успее да измести Преси? Има реален шанс според мен! 

Засега дуета със Слави май върви по-слабо от двете на Преслава - тази песен като сметнем че е на 6 месеца трябва много по-силно да гръмне за да я измести.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Звучи ми добре така в завършен аранжимент, но песента сама по себе си не е нищо особено, а определено Емилия изпусна момента когато трябваше да я пусне. Залагам на флоп. Много се съмнявам да пребори Преслава с това.

А дуетът със Слави самият й фен @Balkandji заяви, че гласоподавателите му са я пуснали по 1-2 пъти първите дни - оттогава само надолу. За мен това не е хит.

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

На мен също не ми звучи много добре, оригинала си има някакси повече бас, ударни и по-клубно звучене. Също ми се струва, че Емилия я е записала на по-висока тоналност, а сме свикнали с по-ниското и тихо изпяване. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Между другото "Така ни се пада" с Гъбин също излезе след албума "Да гори в любов", а я няма в новия. Забавно как никой от нас дори не се сети да го отбележи. :D Пълен игнор е дала на синглите с Алфаджии.:cry:

Сподели в други сайтове

Току що, Gerganafen каза:

Между другото "Така ми се пада" с Гъбин също излезе след албума "Да гори в любов", а я няма в новия. Забавно как никой от нас дори не се сети да го отбележи. :D Пълен игнор е дала на синглите с Алфаджии.:cry:

На мен въобще ми е странно, че е рязала песни при положение че е на флашка, а не на диск.

Може би песните с Алфа са със споделено авторство и е трябвало да им плаща процент от продажбите на албума, а със Софка и Коцето си имат вътрешна уговорка.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

На мен въобще ми е странно, че е рязала песни при положение че е на флашка, а не на диск.

Може би песните с Алфа са със споделено авторство и е трябвало да им плаща процент от продажбите на албума, а със Софка и Коцето си имат вътрешна уговорка.

Тогава остава "Мълчете си", за която да я плюя. :D Не намирам никаква логика да отсъства. Предполага се, че флашка може да събере доста повече песни от тези, които е сложила. Изложи се. По въпроса с албумите по случай 20-годишнината съм Тийм Галена.:1000(1):

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

Тогава остава "Мълчете си", за която да я плюя. :D Не намирам никаква логика да отсъства. Предполага се, че флашка може да събере доста повече песни от тези, които е сложила. Изложи се. По въпроса с албумите по случай 20-годишнината съм Тийм Галена.:1000(1):

Просто вече не си я харесва Мълчете си 😃

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...