DevilWish Публикувано преди 17 часа Author Report Share Публикувано преди 17 часа Младият любовник на Глория иска дете от нея, а тя май е в менопауза BLIFE.BG Младият любовник на Глория искал наследник от Примата на попфолка ... Младият любовник на Глория иска дете от нея, а тя май е в менопауза 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа Добавих албума на Преслава в количката, но не завърших поръчката и получих два последователни емайла през час с текст: Вашите продукти Ви очакват! Забелязахме, че имате продукт/и във Вашата количка, които не сте закупили. И няколко часа по-късно получих емайл с текст: Поръчка №17032 е изпратена 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 5 часа , fengergana каза: Мами най-накрая ще получи наградата,която заслужава!!! За Ваташки не е сигурно,защото Кирил,Моан и Радко Петков също ще се бият за наградата Мами обяви фолклорен албум за 2025, но според мен ще го пусне на Коледа @GSA Радко Петков активен изпълнител ли е още? Аз мислех, че се е отказал отдавна... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 6 часа , stereoto_ каза: Меди е под полата на Галена, не е това. Само да не е дует с Азис, че ще погина... Само в нея, Янева и Емуто на фолка не се бе отърквал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 6 часа , swiftiebe каза: Спри . Хората харесват обичат и слушат и двете. Такива напрежения не са нужни на никой. Няма други изпълнителки които в 20татя година да продължават да тресат цялата страна - факт. Гюрултия? Това беше интерконтинентален мегаахит, даже след първото слушане автоматично ни поникнаха хриле като бонус: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 5 часа , fengergana каза: Според мен името на албума не е подходящо. "Улицата" все едно вестник 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Лиди явно никога няма да си прочете името в албум, па макар и чужд. Кактво не е дала толкова на Преслава, че я прецака така?! Ами "Мълчете си"? Преди лепваше етикет "балада" на "Не идвай", а сега когато има истинска такава, не я включва. Вдругиден Константин да довтаса пиян и дрогиран на мотика и да я изложи, дано! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 12 часа , Stela каза: Ехееее, голяма работа е тая Преслава щом те върна във форума... 😁 На първия ти въпрос - липсваше ни, да! Хубаво е когато се завърнат потребители. На втория - не знам, тя вече има едновременно два хита, остава да видим колко ще задържат. "С нервите съм зле" може временно да е над "Писмо" и да я позасенчи, но дългосрочно мисля, че баладата ще се задържи повече. На мен и двете ми харесват. Аз я бях отписал тотално Преси, не ми беше харесвала нейна песен от "Беден в сърцето" ... Няколко човека ми казваха да идем на концерта - абсолютно отказвах със смях. Обаче типично - в последния момент, дали заради двата нови хита, дали по закона на Мърфи, любовта ми към нея се завърна със силно носталгично чувство .... Ще се реве от вкъщи в събота, гледайки клипове на хора, които не са се правили на интересни и са си купили билет навреме. Изненадани има ли? Не мисля. Отдавна е ясно, че .... 2 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Поръчах си новия албум на,Преслава. 😉 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Да припомним, че една друга кралица написа учебника как се отбелязват подобаващо 20 години на сцена.❤️ ПП: Клипът на Лиди все още не излиза като напишеш 'lidia'.Поне е в Трендинг. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее… E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее… E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷". Много е яка! Дали ще успее да измести Преси? Има реален шанс според мен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее… E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷". Яка е! Но не разбрах кога я пуска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 12 минути, GSA каза: Много е яка! Дали ще успее да измести Преси? Има реален шанс според мен! Засега дуета със Слави май върви по-слабо от двете на Преслава - тази песен като сметнем че е на 6 месеца трябва много по-силно да гръмне за да я измести. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 48 минути, Emanuela.Carey каза: Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее… E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷". Звучи ми добре така в завършен аранжимент, но песента сама по себе си не е нищо особено, а определено Емилия изпусна момента когато трябваше да я пусне. Залагам на флоп. Много се съмнявам да пребори Преслава с това. А дуетът със Слави самият й фен @Balkandji заяви, че гласоподавателите му са я пуснали по 1-2 пъти първите дни - оттогава само надолу. За мен това не е хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 45 минути, Emanuela.Carey каза: Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее… E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷". На мен също не ми звучи много добре, оригинала си има някакси повече бас, ударни и по-клубно звучене. Също ми се струва, че Емилия я е записала на по-висока тоналност, а сме свикнали с по-ниското и тихо изпяване. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Най-лайкваните коментари под поста доста я солят… дано цялата версия на песента компенсира, че иначе язък за дългото чакане. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Между другото "Така ни се пада" с Гъбин също излезе след албума "Да гори в любов", а я няма в новия. Забавно как никой от нас дори не се сети да го отбележи. Пълен игнор е дала на синглите с Алфаджии. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Току що, Gerganafen каза: Между другото "Така ми се пада" с Гъбин също излезе след албума "Да гори в любов", а я няма в новия. Забавно как никой от нас дори не се сети да го отбележи. Пълен игнор е дала на синглите с Алфаджии. На мен въобще ми е странно, че е рязала песни при положение че е на флашка, а не на диск. Може би песните с Алфа са със споделено авторство и е трябвало да им плаща процент от продажбите на албума, а със Софка и Коцето си имат вътрешна уговорка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: На мен въобще ми е странно, че е рязала песни при положение че е на флашка, а не на диск. Може би песните с Алфа са със споделено авторство и е трябвало да им плаща процент от продажбите на албума, а със Софка и Коцето си имат вътрешна уговорка. Тогава остава "Мълчете си", за която да я плюя. Не намирам никаква логика да отсъства. Предполага се, че флашка може да събере доста повече песни от тези, които е сложила. Изложи се. По въпроса с албумите по случай 20-годишнината съм Тийм Галена. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 7 минути, Gerganafen каза: Тогава остава "Мълчете си", за която да я плюя. Не намирам никаква логика да отсъства. Предполага се, че флашка може да събере доста повече песни от тези, които е сложила. Изложи се. По въпроса с албумите по случай 20-годишнината съм Тийм Галена. Просто вече не си я харесва Мълчете си 😃 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа От новите Вещица е по-яката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Току що, Fast каза: От новите Вещица е по-яката. Какъв стил са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Просто вече не си я харесва Мълчете си 😃 Менопаузата понякога удря неочаквано 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 6 минути, Mr. Greshen каза: Какъв стил са? "На тебе не отказвам" вайбове, но не толкова тежка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.