Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее…

WWW.INSTAGRAM.COM

2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷".

Ауу, имаме хит!

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Gerganafen каза:

Звучи ми добре така в завършен аранжимент, но песента сама по себе си не е нищо особено, а определено Емилия изпусна момента когато трябваше да я пусне. Залагам на флоп. Много се съмнявам да пребори Преслава с това.

А дуетът със Слави самият й фен @Balkandji заяви, че гласоподавателите му са я пуснали по 1-2 пъти първите дни - оттогава само надолу. За мен това не е хит.

Е, пак имаше някакво задържане около 40-50К. Без проблем ще направи 5 млн, може и 6, което я прави някакъв среден хит.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее…

WWW.INSTAGRAM.COM

2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷".

Само аз ли гледах цоците, които някак изглеждаха като 

1695414.webp

супер фейк :D 

Относно песента - буквално са прояли оригиналния вайб с новия аранжимент. Защо въобще са го подменили, не знам. Нещо не съм във възторг.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Преслава разменя позиции на върха на класацията за сингли, Джена с хит:

1. Преслава - С нервите съм зле 328К

2. Преслава - Писмо 189К

3. Азис - Мръсница 146К

4. Джена - Как боли 102К

5. Тони Стораро и Мария - Я хабиби 96К

-------------------------------------------

Очаквано Преслава отново държи двата най-големи хита в страната, но днес с разменени позиции. "Писмо" успява да задържи силни гледния, въпреки конкуренцията на новата песен.

Джена с трети ден с над 100К! Джена засега показва много добри резултати, много по-добри от тези на последния сингъл на Емануела, която тук считат за по-успешна от Джена.

Некупуване на гледания за новата песен на Лидия от страна на Галин й отреждат едва 38К във втория ден след премиерата, Лидия напуска топ 10.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Джена с трети ден с над 100К! Джена засега показва много добри резултати, много по-добри от тези на последния сингъл на Емануела, която тук считат за по-успешна от Джена.

И въпреки гледанията песента ѝ вече 3 дена не може да влезе в Топ 50, което нали знаете какво означава?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

И въпреки гледанията песента ѝ вече 3 дена не може да влезе в Топ 50, което нали знаете какво означава?

На Спотифай или на Епъл? Искам да кажа тук, че и Писмо не е голям хит в Спотифай. Класира се едва на 6-то място по слушаемост. Предпочитанията в тубата и другите стрийминг платформи много се разграничават.

Въпреки това очаквам "Писмо", като се задържи, което вече прави, да започне да се изкачва в Спотифай. Това звучи като песен, която ще има поне 2 млн. стрийма в Спотифай. В тубата със сигурност ще има поне 20 млн. гледания.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

На Спотифай или на Епъл? Искам да кажа тук, че и Писмо не е голям хит в Спотифай. Класира се едва на 6-то място по слушаемост. Предпочитанията в тубата и другите стрийминг платформи много се разграничават.

Въпреки това очаквам "Писмо", като се задържи, което вече прави, да започне да се изкачва в Спотифай. Това звучи като песен, която ще има поне 2 млн. стрийма в Спотифай. В тубата със сигурност ще има поне 20 млн. гледания.

Спотифай не е Ютуб трендинг - там песните рядко дебютират директно на първите места и подлежат на изкачване и задържане.
6-то място си е топ, а и като цифри Писмо си прави реципрочни на успеха в Ютуб. 
В сравнение “Нищо” имаше пикова позиция едва 22ро място.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Лидия орева орталъка за това, че подкопават новия й сингъл от ютуб. Факт, че на втория си ден пада на 38К, голям резил. Има нещо, Лидия е права, че я подтискат.

Паралелно с това Галин не й купи гледания да й покаже колко струва реално.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Преслава - “Не Вдигай” - днес 18:00

WWW.INSTAGRAM.COM

preslava_official on November 14, 2024: "“Не вдигай“ – премиера на 14.11.24 г. от 18:00 ч. в моя YouTube канал – Preslava 🫶🏻🎵❤️ #Преслава #Preslava #НеВдигай #NeVdigay".
  • Like 3
Сподели в други сайтове

Не съм аз ... ползвам Spotify.

1IMG_8643.jpeg

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

preslava_official on November 14, 2024: "“Не вдигай“ – премиера на 14.11.24 г. от 18:00 ч. в моя YouTube канал – Preslava 🫶🏻🎵❤️ #Преслава #Preslava #НеВдигай #NeVdigay".

Браво на нея! Така или иначе е въпрос на часове да излезнат и двете нови песни. Да ги пуска, утре да пуска "Вещица".

Преслава развъртя играта в края на годината. Май ще регистрира 3 номер 1 сингъла за много кратко време. Очаквам "Вещица" да има класиране в Топ 5.

Ако Преслава успее да има трите най-големи хита в страната, ще е рекорд за нея.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Накрая да не се превърне от юбилеен концерт на концерт-промоция на новия-стар албум? 

Нормално е да има интерес към песните, чак като хитове не бързайте да ги определяте, ще видим коя как ще се развие в следващите дни, приема по време на концерта и хайпа след него, ще видим.  

• Like 1
  • Thanks 1
20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ANGEL каза:

Накрая да не се превърне от юбилеен концерт на концерт-промоция на новия-стар албум? 

Нормално е да има интерес към песните, чак като хитове не бързайте да ги определяте, ще видим коя как ще се развие в следващите дни, приема по време на концерта и хайпа след него, ще видим.  

Ти нали си големия DJ, ще ги промотираш в дискотеките.

• Like 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, ANGEL каза:

Е, "Писмо" е хит, вече цяла седмица задържа гледания, близки до 200К. Най-големият й хит от "Улицата" насам, който беше нещо огромно,

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, swiftiebe каза:

Преслава ги качи в Ютуб трите наведнъж. 💀

Поредно доказателство че чете форума. Всъщност някой направи ли онези стъпки, за да слуша песните? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Поредно доказателство че чете форума. Всъщност някой направи ли онези стъпки, за да слуша песните? 

Старбой ги беше чул. Аз не си направих труда, като знам, че до час-два ще ги има в ютуб.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Danger. каза:

Ремикса на Писмо ме кефи повече от оригиналната версия…

Мен ми се струва, че не е много мастър това което излезе в тубата, някакси ми е заглъхнало... 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...