Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, GSA каза:

Трябваше една по една до концерта. За мен е грешка!

Албумът вече е на пазара. До час-два щяха да излезнат в частни канали. По-добре да се възползва и да обере гледанията тя,

• Like 3
Сподели в други сайтове

"Не вдигай" - хит, мнооого добро изпяване. Само едно липсва, а именно по-ударен припев, но е хубава като цяло.

"Вещицата" е пълнеж и разочарованието на албума. Куплетите напомнят на "Хулиган" на Джен, ама не като позитив. Ивка Бейби в клипа? Нямам какво да кажа повече дори.

Отново мога да заспя зимен сън. :3:

• Haha 2
  • Sad 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Току що, Starboy каза:

"Не вдигай" - хит, мнооого добро изпяване. Само едно липсва, а именно по-ударен припев, но е хубава като цяло.

"Вещицата" е пълнеж и разочарованието на албума. Куплетите напомнят на "Хулиган" на Джен, ама не като позитив. Ивка Бейби в клипа? Нямам какво да кажа повече дори.

Отново мога да заспя зимен сън. :3:

😂 Свърши ли се със заряда от новите й песни? Остани поне до след концерта, за да коментираме избухвания на 15К публика.

• Hug 1
Сподели в други сайтове

Ремискът на “Писмо” е брутален… възможно е и на мен да ми хареса повече от оригинала…

Единствено “Вещица” не ме изкефи на първо слушане, но ще видим по натам. 

Като цяло албумът е много силен и новите песни са супер, не разочарава за пореден път.. Концертът ще е страшен. Много силна година й се очертава. Дано продължи със същия хъс и занапред..

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Нещо не ми харесва версията на Емилия. Много измъчено го пее…

WWW.INSTAGRAM.COM

2,763 likes, 91 comments - emilia.online on November 14, 2024: "За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷".

Толкова чаровна и усмивка и пленителен поглед. Доста по-добре изглежда от Преса и Галя, а май е малко по-дърта от тях

преди 3 часа , GSA каза:

Много е яка! Дали ще успее да измести Преси? Има реален шанс според мен! 

Да. С един хит ще забие бълването на Преса ❤️

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

На мен въобще ми е странно, че е рязала песни при положение че е на флашка, а не на диск.

Може би песните с Алфа са със споделено авторство и е трябвало да им плаща процент от продажбите на албума, а със Софка и Коцето си имат вътрешна уговорка.

Не е искала да включва флопове, подкрепям 🤷🏻‍♂️

преди 45 минути, Danger. каза:

Ремикса на Писмо ме кефи повече от оригиналната версия…

И на мен ми хареса. Писмото и ремиксът му са единствените слушаеми песни за мен 🌹

преди 44 минути, Fast каза:

Доста се е охарчила за клипове. Нетипично за нея. 

Къде ти? Банални клипове с Люси, в единия се чекне по рокля като в тв версия…

преди 40 минути, GSA каза:

Трябваше една по една до концерта. За мен е грешка!

Да, една днес, друга в петък, а ремиксът - след концерта. 

преди 35 минути, Balkandji1 каза:

Ивка Бейбе с главна роля в клипа на "Вещица".

Ивка е по-актуална от невестулката, затова е поканена - да предизвика интерес 😎

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"Не вдигай" с 15К за 1 час. Май ще може да пробие 300К? Преслава утре може да е с трите най-големи хита в държавата в класацията за сингли.

"С нервите съм зле" ще успее да направи около 280К гледания през втория ден, много добро задържане.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Към гледанията на "Писмо" оттук нататък трябва да броим и гледанията на ремикса. Той е с за 1 час. Нищо чудно да направи 50-70К, което ще означава над 200К слушания за песента утре.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Starboy каза:

Аз я бях отписал тотално Преси, не ми беше харесвала нейна песен от "Беден в сърцето" ... Няколко човека ми казваха да идем на концерта - абсолютно отказвах със смях. Обаче типично - в последния момент, дали заради двата нови хита, дали по закона на Мърфи, любовта ми към нея се завърна със силно носталгично чувство .... :flowers:

Ще се реве от вкъщи в събота, гледайки клипове на хора, които не са се правили на интересни и са си купили билет навреме. Изненадани има ли? Не мисля. Отдавна е ясно, че ....

Аз не съм я отписвала. Харесвам "В твоето легло", "От утре", "Улицата" дуета със Софка донякъде... "Сладкото зло" примерно беше голям хит, но на мен така и не ми хареса. Преслава и Галена не трябва да бъдат отписвани, дори да имат по-слаби моменти. Просто си имат любовта на хората. 

Според мен още има шанс да си намериш билет, даже онзи ден един познат ме пита, че има излишен. Ако искаш мога да го питам дали все още го има... 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Вещица - много слаба песен. Не вдигай - пълнеж. Разбирам защо ги пуска двете наведнъж. Лошото е, че с толкова продукция - чак напролет ще има нещо ново. :D 

Като цяло Писмо и Нервите са яки. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SantaCloud каза:

Вещица - много слаба песен. Не вдигай - пълнеж. Разбирам защо ги пуска двете наведнъж. Лошото е, че с толкова продукция - чак напролет ще има нещо ново. :D 

Като цяло Писмо и Нервите са яки. 

Борим се за трите най-големи хита в страната + още една песен в топ 5. Не знам дали друг път го е постигала да има трите най-големи хита в един и същ момент. Career first ли ще имаме на 20-тата година?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Борим се за трите най-големи хита в страната + още една песен в топ 5. Не знам дали друг път го е постигала да има трите най-големи хита в един и същ момент. Career first ли ще имаме на 20-тата година?

Галена нали и тя оглави тренда с 3 песни покрай албума? Мисля, че бяха Жалко, Зиг Заг, и Неговата Жена?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Галена нали и тя оглави тренда с 3 песни покрай албума? Мисля, че бяха Жалко, Зиг Заг, и Неговата Жена?

Със сигурност са го постигали и преди 2010, само че във вестникарски класации

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

Не виждам как. Новите 3 са куци коне. Стигат й писмото и нервите. Не е малко. Концертът иде. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, SantaCloud каза:

Не виждам как. Новите 3 са куци коне. Стигат й писмото и нервите. Не е малко. Концертът иде. 

Кое не виждаш как? "Не идвай" ще има поне 250К за първи ден, а "С нервите съм зле" е на около 280К за втори ден. "Писмо" пък ще има помощ от ремикса си, което ще му даде поне 50К. Ето ти трите най-големи хита за един ден.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

Кое не виждаш как? "Не идвай" ще има поне 250К за първи ден, а "С нервите съм зле" е на около 280К за втори ден. "Писмо" пък ще има помощ от ремикса си, което ще му даде поне 50К. Ето ти трите най-големи хита за един ден.

Преса няма ли друга песен на име Не идвай, или имам Дежа вю?

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...