ANGEL Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 50 минути, swiftiebe каза: Oh CUNTslava От зор за малко да си фрасне главата в тая тръба на перваза, не знам... 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, ANGEL каза: От зор за малко да си фрасне главата в тая тръба на перваза, не знам... може и да я е фраснала няколко пъти, за монтажа туй са подбрали. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Не вдигай ми харесва повече от Вещицата, но и двете песни ми допаднаха. Най-слабата песен в албума за мен остава "Старата ни песен", но и "Спомени" не ми е от любимите. От песните й тази година: 1.С нервите съм зле и Нищо са ми фаворити 2.Не вдигай 3.Да й приседне 4.Писмо 5.Вещицата Между другото "Вещицата" ми звучи по-скоро като "Чуплива и влюбена", леко недовършена. Очаквам да е на нейното ниво.... "Не вдигай" е много зарибяваща. преди 2 минути, asylum каза: Преса няма ли друга песен на име Не идвай, или имам Дежа вю? Има, балада от "Да гори в любов". Просто се е обърал с тия заглавия! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, DevilWish каза: Не вдигай ми харесва повече от Вещицата, но и двете песни ми допаднаха. Най-слабата песен в албума за мен остава "Старата ни песен", но и "Спомени" не ми е от любимите. От песните й тази година: 1.С нервите съм зле и Нищо са ми фаворити 2.Не вдигай 3.Да й приседне 4.Писмо 5.Вещицата Между другото "Вещицата" ми звучи по-скоро като "Чуплива и влюбена", леко недовършена. Очаквам да е на нейното ниво.... "Не вдигай" е много зарибяваща. Има, балада от "Да гори в любов". Просто се е обърал с тия заглавия! Аз помислих, че се е повторила. Мара имаше две песни “Не, не, не” - едната кючек, другата не помня, но боза 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, asylum каза: Аз помислих, че се е повторила. Мара имаше две песни “Не, не, не” - едната кючек, другата не помня, но боза Да, баладата беше с три точки "Не, не, не..." Преслава има "Не идвай" и "Не вдигай". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 48 минути, Stela каза: Дааа, абсолютно позна. Инфо ли имаше или просто предположи? Да видим дали ставаш за врачка... Познах, не беше трудно 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Радвам се,че Преса си пусна всички,че Преславови,да мирясате малко 😄,по зле сте от феновете на Глория 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, niksyn4o каза: Радвам се,че Преса си пусна всички,че Преславови,да мирясате малко 😄,по зле сте от феновете на Глория Тя си го е изпяла "С невите съм зле ле ле ле ле ле" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, niksyn4o каза: Радвам се,че Преса си пусна всички,че Преславови,да мирясате малко 😄,по зле сте от феновете на Глория Всички фенове са еднакви. Емануелените са най-яки и широкоскроени 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Взела е ваучерите за храна и е излязла да пазарува 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час , Grinch каза: За пръв път толкова да ми хареса ремикс на песен, може би защото е нова, иначе ги нареждам така: 1. Писмо 2. С нервите съм зле 3. Не вдигай 4. Вещица И ремикса на "Писмо" и "Мъко моя" са ми някакъв гръцки вайб... Добре са за ремикси. На "Писмо" си предпочитам оригинала, защото ми носи повече емоция. И пак казвам, не съм по баладите. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 49 минути, GSA каза: Галена нали и тя оглави тренда с 3 песни покрай албума? Мисля, че бяха Жалко, Зиг Заг, и Неговата Жена? Да, защото ютуб само толко позволява от един канал. През различно време, различни песни влизаха в тренда, като 3 или 4 покориха върха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 5 минути, niksyn4o каза: Радвам се,че Преса си пусна всички,че Преславови,да мирясате малко 😄,по зле сте от феновете на Глория Че то останаха ли фенове на Глоу? преди 2 минути, asylum каза: Всички фенове са еднакви. Емануелените са най-яки и широкоскроени И те са същите ултраси като преслините и галенините. Ако нещо положително може да се каже - поне имат по 2-3 фена ГИК нямат и един защитник. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, FikLena каза: преди 3 минути, SantaCloud каза: Че то останаха ли фенове на Глоу? И те са същите ултраси като преслините и галенините. Ако нещо положително може да се каже - поне имат по 2-3 фена ГИК нямат и един защитник. О, на Гюрюлтю има досадни фьеновье из форумището Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 32 минути, asylum каза: Преса няма ли друга песен на име Не идвай, или имам Дежа вю? Има, но аз трябваше да напиша "Не вдигай", объркал съм. "Не идвай" е от предния й албум, една от новите песни, които дебютираха без клип. Стана някакъв хит и тя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 17 минути, SantaCloud каза: Че то останаха ли фенове на Глоу? И те са същите ултраси като преслините и галенините. Ако нещо положително може да се каже - поне имат по 2-3 фена ГИК нямат и един защитник. Камелия има фенове тук. Този @niksyn4o е един от тях. Отделно има и един Джентълмен, който ми даваше повръщащи човечета, като написах, че новата й песен ще е флоп. Но самата Камелия е далеч от топа на успешните изпълнители. Нов ден, нови 20К за новата й песен. И толкоз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Фики х Галена - Живот мой - 18ти ноември. Азис, Тони, Фики и Емрах изпълняват песента в тийзър. Много гадно си е изпросил нов дует тоя. Fiki (@fikistoraro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 994 likes, 15 comments - fikistoraro on November 14, 2024: "Фики x Галена -Живот Мой Премиера: 18.11.24 18:00 Youtube’s... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 @FikLena през 2024 не беше на картата ми. Надявах се че сме го оставили в миналото десетилетие! 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 18 минути, Balkandji1 каза: Камелия има фенове тук. Този @niksyn4o е един от тях. Отделно има и един Джентълмен, който ми даваше повръщащи човечета, като написах, че новата й песен ще е флоп. Но самата Камелия е далеч от топа на успешните изпълнители. Нов ден, нови 20К за новата й песен. И толкоз. И върл противник на Преслава Ако ще о дует да направи с Камелия(което не вярвам да се случи),пак тая женица няма да я заобичам 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 13 минути, Willy каза: Фики х Галена - Живот мой - 18ти ноември. Азис, Тони, Фики и Емрах изпълняват песента в тийзър. Много гадно си е изпросил нов дует тоя. Fiki (@fikistoraro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 994 likes, 15 comments - fikistoraro on November 14, 2024: "Фики x Галена -Живот Мой Премиера: 18.11.24 18:00 Youtube’s... Всички очаквахме нов дует от тях по някое време. Особено след като хайпа около Фики толкова рязко затихна. Дано поне е на нивото на първите им дуети, а не някоя пикня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 19 минути, Willy каза: Фики х Галена - Живот мой - 18ти ноември. Азис, Тони, Фики и Емрах изпълняват песента в тийзър. Много гадно си е изпросил нов дует тоя. Fiki (@fikistoraro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 994 likes, 15 comments - fikistoraro on November 14, 2024: "Фики x Галена -Живот Мой Премиера: 18.11.24 18:00 Youtube’s... Хит Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Всички очаквахме нов дует от тях по някое време. Особено след като хайпа около Фики толкова рязко затихна. Дано поне е на нивото на първите им дуети, а не някоя пикня. Трябва да се научи да отказва на Азис, Меди и фемили Стораро. Не говоря само за дуети, а цялостно присъствие около проектите им. Не даваше на Добри да работи с никой друг, освен Цура, сега всички от кръга й си го менкат. Писаха вчера че Меди е под полата на Галена, ама аз виждам точно обратното. Трябва да разделя приятели и колеги. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Една колежка днес в офиса бе надула на слушалки "С нервите съм зле" и "Писмо". 🥰 преди 19 часа , Stela каза: И защо дует с Меди да е по-голям коз от дует с Галена? Защото дуетът между Преслава и Меди няма да е музикален, а креватен. 🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари