Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 4 минути, asylum каза: под всички клипчета я ебават, че от две години не сменя тия ботуши зима и лете 🤣 дали са ортопедични? Стадо порове сигурно миришат по-добре от тея ботуши. Сигурно всеки пък като ги събуе отпушва синосите на околните за поне 100 години напред. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, Willy каза: Прекалено добра е, щях да им сложа ултиматум - или в моят канал или няма да ви правя хит, мамицата ваша! Сега я чух. Не вярвам да се хареса особено. Ще има някакъв хайп заради имената, но... Булут има толкова по-яки песни от тая. А пък от клипа с 4ката... грам не ме впечатли. Но да видим. То и на Преса онзи ден ми изглеждаше по-яка от снипета и накрая малко се разочаровах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 4 минути, SantaCloud каза: Само на мен ли ми прави впечатление, че Малинажа си е отворила стария гардероб и ходи по участия с дрехи от 2000 година, които е смимала тук.там Да, ние не следим гардероба на Малина. Това е твое поприще. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Леле тоя ремикс много ме зариби. Това трябваше да е първоначалната версия според мен! И мисля, че е използвал китарата от Да Гори в Любов 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 @Willy стига ми реагира с черепи, а ми прати d!ck pic най-сетне! 12 години от този сезонен и към днешна дата забравен хит. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, SantaCloud каза: Сега я чух. Не вярвам да се хареса особено. Ще има някакъв хайп заради имената, но... Булут има толкова по-яки песни от тая. Е, те ще я побългарят за нашата аудитория. Ганев ще нареди един-два отсвира и готово. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @Willy стига ми реагира с черепи, а ми прати d!ck pic най-сетне! 12 години от този сезонен и към днешна дата забравен хит. Секси хит, като теб!💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Да, ние не следим гардероба на Малина. Това е твое поприще. 😂😂😂 От този модел си е взела 10 цвята хахахах Просто ми излизат клипове в тикток от разни кръчми, не знам защо. Почти винаги скипвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Emanuela.Carey каза: Е, те ще я побългарят за нашата аудитория. Ганев ще нареди един-два отсвира и готово. JAIL, ама по-добре Ганев отколкото Асенов или друга въшка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Коя от Вас прокле Яни да забие на 200К за 2 месеца? 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Сега ги преслушах тия новите от днес - Вещица и Не вдигай ще са новите Старата ни песен и Нищо .. Явно Ганев е бил доста зает тази година 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Е, те ще я побългарят за нашата аудитория. Ганев ще нареди един-два отсвира и готово. Да, има някакъв шанс, но ако се придържат към оригиналния аранжимент - никакъв шанс. Звучи ми като песента на Диона като стил. А текста дали ще го променят? Доста изтъркано, цитирам: ой ой ой любовта ми удари ме като цунами... животът ми обърна но умирам да те върна. самичък си приказвам, да спя и ям отказвам. без всичко друга мога, не и без теб забога... ми тъпо е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Danger. каза: Сега ги преслушах тия новите от днес - Вещица и Не вдигай ще са новите Старата ни песен и Нищо .. Явно Ганев е бил доста зает тази година Вещица е ужасна и сигурно и 1,8М гледания няма да навърти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Мнение за турската "Хавана Тропикана"? Добра е, но нашата е по-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Мале Емилия се снима как чете текста на песента от тик ток. 💀 За толкова време не я ли научи, ма?! И то на познатата част... 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Willy каза: Мале Емилия се снима как чете текста на песента от тик ток. 💀 За толкова време не я ли научи, ма?! И то на познатата част... Похвално е, че се научила да чете, макар и в предпенсионна възраст. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: Радко Петков активен изпълнител ли е още? Аз мислех, че се е отказал отдавна... Не, вече е пасивен. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Дуета на Галена и Фики ще е кавър на този голям турски хит Нееееее. Трябваше това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя от Вас прокле Яни да забие на 200К за 2 месеца? Стига, бе? Аз мислех, че е минала милион хахах... еми... тя е бита карта отдавна, ама чак толкова. Явно няма бюджет за реклама. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Willy каза: Мале Емилия се снима как чете текста на песента от тик ток. 💀 За толкова време не я ли научи, ма?! И то на познатата част... Светльо я е изпял и са сложили гласа на Емилия като AI 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Емилия тази година ще изхвърли правото си черво през а ну са от напъване да е номер 1 и всичко й е абсолютен провал. Буквално тази година ще й е първата с 0, ама 0 хитове. Крайно време беше да си замине към Гълъбово - да кърми местните гълъби. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Бийте ме с камшик, но ЕМрах тук е ужасно секси. Па теб винаги ти е секси преди 2 минути, SantaCloud каза: От този модел си е взела 10 цвята хахахах Просто ми излизат клипове в тикток от разни кръчми, не знам защо. Почти винаги скипвам. Malina (@malina.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 808 likes, 23 comments - malina.official on January 13, 2024: "💗💗💗". Malina (@malina.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 846 likes, 19 comments - malina.official on December 10, 2023: "❤️😘". 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Мнение за турската "Хавана Тропикана"? Гюлшен копирала клипа на Галена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, DarkChild каза: Не, вече е пасивен. То поначало си личеше, че ч у рата му е само за украшение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя от Вас прокле Яни да забие на 200К за 2 месеца? Проектите на Яница през последните години: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари