Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 6 минути, SantaCloud каза: Христо Ваташки и Венци Венц са братя? WTF? ДЕБЮТ на 2024. Аз мислех, че са любовници, но то това, че са братя, не пречи изобщо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 С тебе съм била само за еднотоооооооооо.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 брутален аранжимент, имаме нужда от такива свежи неща: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Лео проси пари в Тикток с братовчедите 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Лео проси пари в Тикток с братовчедите Няма участия сигурно. Дайте му някой жетон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 43 минути, DarkChild каза: Не, вече е пасивен. вече? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Истинският албум на годината не е нито тоя на Галена, нито тоя на Преслава, а: 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Тея от Гугле ок ли са да й сложат тая снимка? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 18 минути, DevilWish каза: Той дебютира 2022 или 2023? То с такъв дебют, може да дебютира още няколко пъти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Тея от Гугле ок ли са да й сложат тая снимка? Защо не? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Мадам Тюсо показаха восъчна фигура на Емануела! Преслава, Галена и Емилия КОГА??? Преди 2 месеца бях в чужбина и посетих един музей с восъчни фигури. С изненада установих, че вместо фигура на Мадона - са направили фигура на Камелия, изпълняваща "Луда по тебе" в 4 през нощта в Студентски град. Прилагам снимкови доказателства. 2 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Истинският албум на годината не е нито тоя на Галена, нито тоя на Преслава, а: Дали е включила кавър на едноименния хит Радка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 btw Пловдив наскоро беше обявен за град с над 400К жители население. Това е голямо постижение. Първият за нашите ширини град с над 400К души. Второто най-голямо струпване на хора след София. Варна изостава. Все още е 350-360К. Разбрахте ли, че задвижват проектите за Магистрала Черно Море и пробиви през Стара Планина с широк път? Много се развихме нещо. Паралелно с това искат да правят Стара Загора и Сливен градове по подобие на Пловдив със свои индустриални зони. Реално и там населението ще почне да расте! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Преслава е с 4те песни в тренда - #1, #2, #21 и #24 място 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, Гальо каза: Преслава е с 4те песни в тренда - #1, #2, #21 и #24 място "Не вдигай" е с шот за над 200К за първия ден, бързо ще се нареди в топ 5 на Трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Слушайте българската Виктория Бекъм и Мерилин Монро. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Слушайте българската Виктория Бекъм и Мерилин Монро. Няма да я слушаме. Тази отдавна трябваше да е в пенсия, а не да ми прави хитове с Ванеса, Урсузаджийка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Аз като ходя до магазина за хляб и лютеница: преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Няма да я слушаме. Тази отдавна трябваше да е в пенсия, а не да ми прави хитове с Ванеса, Урсузаджийка. ????? Дъртата има само един-единствен хит, а именно: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, Willy каза: Как да са в нейния като поканите идват от другите...всички лийд проекти са си в нейния канал, от другите може да ме е яд само за Не си ме давай. За двата дуета с Криско още нямаше канал, третия им е най-слабо представил се проект на Галена през 2021 с над 16М...смятай! На мен точно "Тръпката" ми е най-любим от трите дуета с Криско. Него още го слушам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Леле тоя ремикс много ме зариби. Това трябваше да е първоначалната версия според мен! И мисля, че е използвал китарата от Да Гори в Любов Ремикса взе да ми харесва повече даже. Страхотно звучи. Само мисля, че албума трябваше да има друго име, а не "Улицата". Можеше да е нещо оригинално, не е нужно да носи името на песен от албума. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 преди 20 минути, Гальо каза: Преслава е с 4те песни в тренда - #1, #2, #21 и #24 място ТЕРМИНАТОРКА!!! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 И мен ремикса ме изкефи и зариби. Другите 2 нови от днес са ужасни 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Stela каза: Ремикса взе да ми харесва повече даже. Страхотно звучи. Само мисля, че албума трябваше да има друго име, а не "Улицата". Можеше да е нещо оригинално, не е нужно да носи името на песен от албума. На мен пък ми харесва. Оригинала за мен си е най. Най-любимите ми в албума са: Улицата, С нервите съм зле, Беден в сърцето, В твоето легло и Нищо. Но не мога да кажа коя от първите 4 ми е най. Постоянно ми се менят фаворитите. След тях Не вдигай, Да й приседне, От утре и Писмо. После Сладкото зло, Мангава тут. Вещицата ми е тип Чуплива и влюбена.... Най-слаб за мен е ремикса и Старата ни песен. Балканска за разкош си ме кефи, но никога не съм бил фен на Спомени например. Тя ми е на 14 място, преди Старата ни песен и ремикса До Балканско за разкош всичко ми харесва. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари