Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Този клип за 3 часа е минал 250к с над 20к харесвания в тик ток. Подпалиха страстите за добра премиера, само че трябваше да го пуснат примерно ден преди. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 14 минути, Stela каза: Само мисля, че албума трябваше да има друго име, а не "Улицата". Можеше да е нещо оригинално, не е нужно да носи името на песен от албума. "ПИСМО" was right there!!! Даже можеха и с дизайна да си поиграят ако беше това заглавието. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 36 минути, Гальо каза: Преслава е с 4те песни в тренда - #1, #2, #21 и #24 място Ще си говорим пак след 1 месец. Само Писмо има шанс за някакъв успех. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Преслава доста се постарала. От всички песни вещицата ми е любима- леко инди алтернативно звучи,. Хубаво е един албум да не е едно измерен. Ако обяви още дати за концерти, може да направи бъндъли, включващи билет, червила и флашката. Така доста ще вдигне продажбите на албума - на запад това е практика 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 50 минути, Balkandji1 каза: btw Пловдив наскоро беше обявен за град с над 400К жители население. Това е голямо постижение. Първият за нашите ширини град с над 400К души. Второто най-голямо струпване на хора след София. Варна изостава. Все още е 350-360К. Това не е вярна информация. Град Пловдив | Национален статистически институт WWW.NSI.BG Област Пловдив: Област Пловдив | Национален статистически институт WWW.NSI.BG Може би си чел това: „Чистота” извози 400 000 килограма боклук от междублоковите пространства в „Столипиново” | Община Пловдив WWW.PLOVDIV.BG или това 400 000 коли на ден превръщат трафика на Пловдив в ад WWW.24CHASA.BG След 18 месеца градът трябва да разполага с обход, който да изнесе движението от Родопите и Асеновград към магистралите “Тракия” и “Марица” Налага се спешно да започне изграждане на нови пътни връзки и съоръжения на две нива През март 2026 г. Пловдив ще може да си поеме частично въздух от тежкия трафик Кои изпълнители са от Пловдив? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, Balkandji1 каза: Защо не? Изглежда стара и съсухрена. И нормална. А сега не е. Зукърбърг да поправи тази грешка като й сложи актуална снимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Като се напияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя..... Ще чуеш "ЛИПСВАШ МИ", а утре себе сииииииииииииииии знам, че ще убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя ! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 "Вещица" и "Не вдигай" не са нищо особено. Бързо ще флопнат. Да залага на "Писмо" и "С нервите съм зле". Те има шанс да се задържат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Здравейте! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Stela каза: "Вещица" и "Не вдигай" не са нищо особено. Бързо ще флопнат. Да залага на "Писмо" и "С нервите съм зле". Те има шанс да се задържат. То точно "С нервите съм зле" и "Писмо" ще са големите хитове от новите. Иначе "Не вдигай" е бруталка. Много ме кефи. Особено отсвирите. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 28 минути, SantaCloud каза: Това не е вярна информация. Град Пловдив | Национален статистически институт WWW.NSI.BG Област Пловдив: Област Пловдив | Национален статистически институт WWW.NSI.BG Може би си чел това: „Чистота” извози 400 000 килограма боклук от междублоковите пространства в „Столипиново” | Община Пловдив WWW.PLOVDIV.BG или това 400 000 коли на ден превръщат трафика на Пловдив в ад WWW.24CHASA.BG След 18 месеца градът трябва да разполага с обход, който да изнесе движението от Родопите и Асеновград към магистралите “Тракия” и “Марица” Налага се спешно да започне изграждане на нови пътни връзки и съоръжения на две нива През март 2026 г. Пловдив ще може да си поеме частично въздух от тежкия трафик Кои изпълнители са от Пловдив? Ела в града, вместо да ми цитираш някакви отживели НСИ фейк занижени данни. В Пловдив се строят няколко нови големи квартала, градът отдавна е над 380К. Беше написано в статия на сайт за новини в Пловдив, че подозират, че населението вече е над 400К. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Ела в града, вместо да ми цитираш някакви отживели НСИ фейк занижени данни. В Пловдив се строят няколко нови големи квартала, градът отдавна е над 380К. Беше написано в статия на сайт за новини в Пловдив, че подозират, че населението вече е над 400К. +1 Жалко че превърнаха Тракия бетон Мегакомплекс на огромна площ може да се появи в Пловдив! Мащабите са невъобразими! WWW.PLOVDIV24.BG Огромен комплекс е проектиран да се появи в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Точното място е участъкът н... Вижте какво огромно нещо ще строят в Пловдив, ще има 1196 апартамента! WWW.PLOVDIV24.BG Голям строеж започва в Пловдив през новата година, научи Plovdiv24.bg. Ето какво казва инвеститорът ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 34 минути, DevilWish каза: То точно "С нервите съм зле" и "Писмо" ще са големите хитове от новите. Иначе "Не вдигай" е бруталка. Много ме кефи. Особено отсвирите. Нещо не мога да ги възприема. Ремикса много ми харесва, както вече казах. Другите две засега не са мой тип. Имах големи очаквания за "Вещица", но не е това, което очаквах. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 вече има над 110К, наистина ще чукне над 200 за първото денонощие. 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 42 минути, DevilWish каза: Като се напияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя..... Ще чуеш "ЛИПСВАШ МИ", а утре себе сииииииииииииииии знам, че ще убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя ! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 Току що, Stela каза: Нещо не мога да ги възприема. Ремикса много ми харесва, както вече казах. Другите две засега не са мой тип. Имах големи очаквания за "Вещица", но не и това, което очаквах. На мен отсвирите на "Не вдигай" много ми харесват. В стила на Драганински са и двете песни. Но се чудя..... "Старата ни песен" сигурно я има от много години, а тези двете не са ли записвани заедно с "Мълчете си"? "Вещица" ми е точно от типът на "Чуплива и влюбена", даже и като припев са еднакви...... да не говорим, че куплетите се усетихме, че приличат и на "Просяци" на Анелия. Иначе става. За мен най-слабата си остава "Старата ни песен". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 минути, FikLena каза: Даже и когато съм с настинка не употребявам подобни химии. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 20 минути, Stela каза: Помислих че се е отказал този. Не са ми излизали негови видеа от пандемията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 3 часа , asylum каза: Глупости. Тъкмо обратното. Наизустила го е и се прави, че може да чете, за да ни впечатли. Аз така бях като свирех на пиано. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Много силен албум от Прес… новите 4 са супер,даже и за клиповете доста се е постарала. Ако следва и дует с Меди,просто не ми се мисли… А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 3 минути, BaGaBoNtIn каза: А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 Галена ни показа, че записва песен още преди Преслава да пусне Писмо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 49 минути, Stela каза: гнусното прасе какво продължава да качва като го гледат 10 човека? и с тия женски маниери като почне да си вее вятър с меката китка,даже аз пасивнячката се отвръщавам 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 17 минути, BaGaBoNtIn каза: А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 И кое му е подозрителното? Или това те притеснява 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари