Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Този клип за 3 часа е минал 250к с над 20к харесвания в тик ток. Подпалиха страстите за добра премиера, само че трябваше да го пуснат примерно ден преди.

VM.TIKTOK.COM

• Like 1

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 14 минути, Stela каза:

Само мисля, че албума трябваше да има друго име, а не "Улицата". Можеше да е нещо оригинално, не е нужно да носи името на песен от албума. 

"ПИСМО" was right there!!! Даже можеха и с дизайна да си поиграят ако беше това заглавието.

• Like 3

Сподели в други сайтове

Преслава доста се постарала. От всички песни вещицата ми е любима- леко инди алтернативно звучи,. Хубаво е един албум да не е едно измерен.

Ако обяви още дати за концерти, може да направи бъндъли, включващи билет, червила и флашката. Така доста ще вдигне продажбите на албума - на запад това е практика

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Balkandji1 каза:

btw Пловдив наскоро беше обявен за град с над 400К жители население. Това е голямо постижение. Първият за нашите ширини град с над 400К души. Второто най-голямо струпване на хора след София.

Варна изостава. Все още е 350-360К.

Това не е вярна информация.

Област Пловдив:

Може би си чел това: 

или това

WWW.24CHASA.BG

След 18 месеца градът трябва да разполага с обход, който да изнесе движението от Родопите и Асеновград към магистралите “Тракия” и “Марица” Налага се спешно да започне изграждане на нови пътни връзки и съоръжения на две нива През март 2026 г. Пловдив ще може да си поеме частично въздух от тежкия трафик

Кои изпълнители са от Пловдив?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

image.png.e457355780777d132de4855a937c6a3c.png

Защо не?

Изглежда стара и съсухрена. И нормална. А сега не е. Зукърбърг да поправи тази грешка като й сложи актуална снимка.

Сподели в други сайтове

image.png.290d0b32b30936568f33a687e195b943.png
Като се напияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.....
Ще чуеш "ЛИПСВАШ МИ", а утре себе сииииииииииииииии знам, че ще убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя !

• Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

"Вещица" и "Не вдигай" не са нищо особено. Бързо ще флопнат. Да залага на "Писмо" и "С нервите съм зле". Те има шанс да се задържат. 

То точно "С нервите съм зле" и "Писмо" ще са големите хитове от новите.
Иначе "Не вдигай" е бруталка. Много ме кефи. Особено отсвирите.

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, SantaCloud каза:

Това не е вярна информация.

Област Пловдив:

Може би си чел това: 

или това

WWW.24CHASA.BG

След 18 месеца градът трябва да разполага с обход, който да изнесе движението от Родопите и Асеновград към магистралите “Тракия” и “Марица” Налага се спешно да започне изграждане на нови пътни връзки и съоръжения на две нива През март 2026 г. Пловдив ще може да си поеме частично въздух от тежкия трафик

Кои изпълнители са от Пловдив?

Ела в града, вместо да ми цитираш някакви отживели НСИ фейк занижени данни. В Пловдив се строят няколко нови големи квартала, градът отдавна е над 380К. Беше написано в статия на сайт за новини в Пловдив, че подозират, че населението вече е над 400К.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Ела в града, вместо да ми цитираш някакви отживели НСИ фейк занижени данни. В Пловдив се строят няколко нови големи квартала, градът отдавна е над 380К. Беше написано в статия на сайт за новини в Пловдив, че подозират, че населението вече е над 400К.

+1 Жалко че превърнаха Тракия бетон

WWW.PLOVDIV24.BG

Огромен комплекс е проектиран да се появи в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Точното място е участъкът н...

WWW.PLOVDIV24.BG

Голям строеж започва в Пловдив през новата година, научи Plovdiv24.bg. Ето какво казва инвеститорът ...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, DevilWish каза:

То точно "С нервите съм зле" и "Писмо" ще са големите хитове от новите.
Иначе "Не вдигай" е бруталка. Много ме кефи. Особено отсвирите.

Нещо не мога да ги възприема. Ремикса много ми харесва, както вече казах. Другите две засега не са мой тип. Имах големи очаквания за "Вещица", но не е това, което очаквах.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DevilWish каза:

image.png.290d0b32b30936568f33a687e195b943.png
Като се напияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.....
Ще чуеш "ЛИПСВАШ МИ", а утре себе сииииииииииииииии знам, че ще убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя !

FB_IMG_1721285176102.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Нещо не мога да ги възприема. Ремикса много ми харесва, както вече казах. Другите две засега не са мой тип. Имах големи очаквания за "Вещица", но не и това, което очаквах.

На мен отсвирите на "Не вдигай" много ми харесват. В стила на Драганински са и двете песни. Но се чудя..... "Старата ни песен" сигурно я има от много години, а тези двете не са ли записвани заедно с "Мълчете си"?
"Вещица" ми е точно от типът на "Чуплива и влюбена", даже и като припев са еднакви...... да не говорим, че куплетите се усетихме, че приличат и на "Просяци" на Анелия. Иначе става. За мен най-слабата си остава "Старата ни песен".

• Like 1

Сподели в други сайтове

Много силен албум от Прес… новите 4 са супер,даже и за клиповете доста се е постарала. Ако следва и дует с Меди,просто не ми се мисли…

А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, BaGaBoNtIn каза:

А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 

Галена ни показа, че записва песен още преди Преслава да пусне Писмо

IMG-0189.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Stela каза:

гнусното прасе какво продължава да качва като го гледат 10 човека?

и с тия женски маниери като почне да си вее вятър с меката китка,даже аз пасивнячката се отвръщавам

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, BaGaBoNtIn каза:

И кое му е подозрителното? Или това те притеснява 😁

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...