fengergana Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 тази нощ ще хвърчат екстеншъните на Гиа,защото това сладурче ще ме инсталира в матрака!!! 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 26 минути, BaGaBoNtIn каза: Много силен албум от Прес… новите 4 са супер,даже и за клиповете доста се е постарала. Ако следва и дует с Меди,просто не ми се мисли… А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 силният албум: Балкан за разкош,Нищо,Мангава Тут,Старата ни песен,Да й приседне 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 часа , Willy каза: Този клип за 3 часа е минал 250к с над 20к харесвания в тик ток. Подпалиха страстите за добра премиера, само че трябваше да го пуснат примерно ден преди. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Ама защо пък точно тази песен :@ с Емрах можеше да направят Трио Галена х Фики х Емрах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 5 часа , Balkandji1 каза: С @DanielPiliov правим магии и хвърляме боб - "Писмо" по-голям хит от "Делта форс". Делто, падай вече, още правиш по над 40К на ден, много досадно задържане. Делтата ми е в топ 3 за тази година, няма такава здрава хитачка😁 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 35 минути, fengergana каза: тази нощ ще хвърчат екстеншъните на Гиа,защото това сладурче ще ме инсталира в матрака!!! Няма смисъл да се хабиш и да останеш без сили за кревата, просто се обади в зоопарка да си я прибират в клетката с другите маймуняци. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Но това си остава любимата ми песен на Галена завинаги! Ден няма почти в който да не я слушам… За протокола като фен на Преслава и “хейтър” на Галена тук във форума, в същото време:) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Харесва ми как последните години покрай Тайрович и други ни излезе имидж, че сърбите ни копират. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Как никой не коментира факта, че Преслава отново пее за пияници🤣 Не вдигай - “като се напия”, “пак съм пила”, С нервите съм зле - “карала пияна” 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Тея от Гугле ок ли са да й сложат тая снимка? Вегета Зайкова? преди 8 часа , Willy каза: "ПИСМО" was right there!!! Даже можеха и с дизайна да си поиграят ако беше това заглавието. Не е очаквала да се хареса толкова, а обложката сигурно е отпечатана много преди премиерата преди 7 часа , DevilWish каза: Като се напияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя..... Ще чуеш "ЛИПСВАШ МИ", а утре себе сииииииииииииииии знам, че ще убияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя ! Есил Дюран? Данна? преди 7 часа , Balkandji1 каза: Ела в града, вместо да ми цитираш някакви отживели НСИ фейк занижени данни. В Пловдив се строят няколко нови големи квартала, градът отдавна е над 380К. Беше написано в статия на сайт за новини в Пловдив, че подозират, че населението вече е над 400К. И в София занижават, а е отдавна 2 млн. Много хора не си сменят адресните регистрации като мигрират към по-големите градове и това изкривява статистиките преди 6 часа , Fast каза: Помислих че се е отказал този. Не са ми излизали негови видеа от пандемията. Радвай се преди 6 часа , DarkChild каза: Аз така бях като свирех на пиано. И аз бях научил котешкия марш наизуст 🤣 преди 6 часа , BaGaBoNtIn каза: Много силен албум от Прес… новите 4 са супер,даже и за клиповете доста се е постарала. Ако следва и дует с Меди,просто не ми се мисли… А иначе не намирате ли за подозрително точно сега Галена и Фики да пускат дует? 😄 Кое му е подозрителното 🤣 преди 4 часа , DanielPiliov каза: Как никой не коментира факта, че Преслава отново пее за пияници🤣 Не вдигай - “като се напия”, “пак съм пила”, С нервите съм зле - “карала пияна” Тя това си пее от поне десетилетка. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 6 часа , FikLena каза: силният албум: Балкан за разкош,Нищо,Мангава Тут,Старата ни песен,Да й приседне Мангава тут има към 24М сумарно, бепсе. И беше супер бесен хит с дълго задържане. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Как Галин има top хитс като е bott0m?💀 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 6 часа , fengergana каза: гнусното прасе какво продължава да качва като го гледат 10 човека? и с тия женски маниери като почне да си вее вятър с меката китка,даже аз пасивнячката се отвръщавам Да се пази, някой да не го заколи по погрешка за празниците... чувал съм, че тогава нерезите били много оборотни. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза: Как Галин има top хитс като е bott0m?💀 Разширява услугите в садо мазо сферата и вече иска топ-овете ще го хитват? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 9 часа , fengergana каза: тази нощ ще хвърчат екстеншъните на Гиа,защото това сладурче ще ме инсталира в матрака!!! Това е брат ѝ, може да го минеш и без да хвърчат екстеншъни! 🤪 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 16 часа , Emanuela.Carey каза: Взела е ваучерите за храна и е излязла да пазарува Произхода на въпросните ваучери: 2,3 хил. гледания · 4,2 хил. реакции | Приемаш ли ваучери ? #fyp... WWW.FACEBOOK.COM Приемаш ли ваучери ? #fyp #followforfollowback #viral #reels #instagram #instagood #foryou #trending #funny #fypシ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Флашката на Преслава е готина, метална е и не седи евтино. И все пак трябваше да го пусне и на CD. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Моите топ 4 1. С нервите съм зле 2. Писмо 3. Не вдигай 4. Вещица Очаквам 2 и 3 място да се разменят, “Не вдигай” е брутална и е с много различно звучене, а изпяването в края на песента е убийствено… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 11 часа , Stela каза: И кое му е подозрителното? Или това те притеснява 😁 Кое да ме притеснява? Поредната цигания ли? 🤣 Като видя клана Стораро и Азис наредени мога само да повърна… Ще опитат да бутнат Прес от тренда,но едва ли ще им се получи с тоя тъп кавър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза: Кое да ме притеснява? Поредната цигания ли? 🤣 Като видя клана Стораро и Азис наредени мога само да повърна… Ще опитат да бутнат Прес от тренда,но едва ли ще им се получи с тоя тъп кавър. Трябва да се притесняваш Кой - 40 млн. Боже прости - 33 млн. С друг ме бъркаш - 26 млн. Ламборгини - 19 млн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Гледанията на Преслава от 14.11.2024г. С нервите съм зле - 295К Писмо - 193K Не вдигай - 137К Вещица - 105К Писмо ремикс - 35К Улицата - 25К Да й приседне - 20К Нищо - 17К Старата ни песен - 11К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Само за 2 дни и половина YouTube - 855K Topic - 63K 918К Преслава с МИЛИОН за ДВА ДНИ, "Улицата" и "Пиян" с колко бяха, тази май се нарежда в Топ 3 премиери за нея някога... Наистина МНОГО голям ХИТ, не очаквах... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 6 минути, DanielPiliov каза: Само за 2 дни и половина YouTube - 855K Topic - 63K 918К Преслава с МИЛИОН за ДВА ДНИ, "Улицата" и "Пиян" с колко бяха, тази май се нарежда в Топ 3 премиери за нея някога... Наистина МНОГО голям ХИТ, не очаквах... добре, ще си говорим пак след 1 месец. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 минути, FikLena каза: добре, ще си говорим пак след 1 месец. Когато още ще е на първо място в трендинга с едни 6-7М ли? Добре чакаме😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 32 минути, FikLena каза: Трябва да се притесняваш Кой - 40 млн. Боже прости - 33 млн. С друг ме бъркаш - 26 млн. Ламборгини - 19 млн. От тия единствено “Кой” остана във времето и е брутален мегахит. Не разбирам защо си заеба албума и хукна да прави безсмислени дуети… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Галена доста хитро е подготвила нова хитачка ала Шефката точно за след концерта на Преслава - та финалния гол през годината да е нейн и да затвърди нея като лидерката. Учила се е от кака си Петя. Но най-интересната кулминация в борбата им ще е другата година, на нейния концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари