Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 51 минути, SG каза:

Галена доста хитро е подготвила нова хитачка ала Шефката точно за след концерта на Преслава - та финалния гол през годината да е нейн и да затвърди нея като лидерката. Учила се е от кака си Петя. Но най-интересната кулминация в борбата им ще е другата година, на нейния концерт.

То не се знае дали тая песен няма да е ft. нещо като участието й в други песни. А нали и Преса "Готви" дует. 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, SG каза:

Галена доста хитро е подготвила нова хитачка ала Шефката точно за след концерта на Преслава - та финалния гол през годината да е нейн и да затвърди нея като лидерката. Учила се е от кака си Петя. Но най-интересната кулминация в борбата им ще е другата година, на нейния концерт.

Оригинала няма нищо общо с Шефката

• Like 1
Сподели в други сайтове

Преслава отново държи най-големите хитове в страната, има две песни с над 200К

1. Преслава -  С нервите съм зле 274К

2. Преслава - Писмо (+ремикс)  217К

3. Азис - Мръсница 153К

4. Преслава - Не вдигай 135К

5. Джена - Как боли 108К

------------------------------

"Писмо" продължава да прави по-добри гледания от "Делта форс" в началните дни, днес с помощ и от ремикса на песента.

Джена демонстрира задържане около 100К, това е поредният й среден хит.

Преслава дебютира и на №6 с "Вещица". И тя е направила над 100К.

Днес Преслава ще се опита да постигне трите най-големи хита в страната. Въпросът е дали "Не вдигай" ще направи повече от песента на Азис.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

3. Азис - Мръсница 153К

5. Джена - Как боли 108К

"Писмо" продължава да прави по-добри гледания от "Делта форс" в началните дни, днес с помощ и от ремикса на песента.

Днес Преслава ще се опита да постигне трите най-големи хита в страната. Въпросът е дали "Не вдигай" ще направи повече от песента на Азис.

В Ютюб ли ги гледаш? Защото има като класация само за музика и Тренд в момента?

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:

Трябва да се притесняваш ;)

Кой - 40 млн. 

Боже прости - 33 млн.

С друг ме бъркаш - 26 млн.

Ламборгини - 19 млн.

Освен първата, другите не съм ги чувал.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

В Ютюб ли ги гледаш? Защото има като класация само за музика и Тренд в момента?

В сайта на popnable има класация ТОП 100 на най-гледаните песни за всеки ден.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Balkandji1 каза:

3. Азис - Мръсница 153К

5. Джена - Как боли 108К

Казах ти, че новите й коне са куци. Дори в премиерния ден не можа да бие Азис. Не вярвам да й се получи в бъдеще.  Но и да стане,  ще е за ден-два.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Казах ти, че новите й коне са куци. Дори в премиерния ден не можа да бие Азис. Не вярвам да й се получи в бъдеще.  Но и да стане,  ще е за ден-два.

Е, това не са първи пълни дни. "Не вдигай" за първия си пълен ден ще направи 200К, доста повече от песента на Азис. На мен целта ми е трите най-големи хита в страната, макар и за ден.

Чак куци коне не са. "Не вдигай" има шанс за среден хит.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Това е за непълни 24 часа.

Нека поговорим за Моето слабо място - песен БЕЗ чалга отсвири, БЕЗ лей-лей излязла през 2014 ей така със слайдшоу.. обаче става абсолютен хит с 18 МИЛИОНА гледания на разменящи се снимки от старо видео. Кое според вас грабна хората - текста, инструментала или пък изпяването ? Как типичен чалгар който търси съвсем друг тип звучене беше запленен от песента? И колко гледания би имала според вас, ако беше с официално видео.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Balkandji1 каза:

Е, това не са първи пълни дни. "Не вдигай" за първия си пълен ден ще направи 200К, доста повече от песента на Азис. На мен целта ми е трите най-големи хита в страната, макар и за ден.

Чак куци коне не са. "Не вдигай" има шанс за среден хит.

Да, за "Не вдигай" има шанс. Но големите хитове мисля, че ще са "С нервите съм зле" и "Писмо".
3 от 4. "Не вдигай" има шанс за нещо на ниво като "Да й приседне" или малко повече..... "Вещицата" най-много като "Чуплива и влюбена" която сигурно не е била и сезонен хит, нали? Защото не помня.

• Like 2

Сподели в други сайтове

За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷

• Sad 1
  • disgusting 1

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, DevilWish каза:

То не се знае дали тая песен няма да е ft. нещо като участието й в други песни. А нали и Преса "Готви" дует. 

Преслава не знам с кого може да направи дует, за да е интересно. С Галена явно няма да е, с Меди и Азис ще е банално, защото те са преекспонирани и правят с всеки втори, с Алфа към днешна дата въобще не биха предизвикали интерес, а с разни други големи звезди на чалгата като Десислава, Анелия и т.н. ще е твърде закъснял проект... Освен да е някоя балканска тип Лепа Брена или Цеца, те често си идват тук и Сашка може да я е уредила, но не мога да си представя шефката Галена да е позволила такова нещо...

преди 37 минути, FikLena каза:

Оригинала няма нищо общо с Шефката

Не е задължително да звучи баш като Шефката, стига да е обичайната за днешната чалга сезонна зарибявка с анадолско звучене.

Дали песента е записана преди или след като Галена си ремонтира гласа?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DanielPiliov каза:

Доказателство, че нищо не е вечно.

Така е, а и в Инстраграм профилът на Пайнер за седмични участия са качили последно за нея за седмицата 28.10-03.11

WWW.INSTAGRAM.COM

3,254 Followers, 82 Following, 4,850 Posts - PAYNER (@paynerlive) on Instagram: "Музикална компания ⬇︎Official Sites & Social Media Accounts"

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Bunn каза:

Преслава е поредната напуснала Пайнер 

А защо Глория и Ивана ги броят още?
Анелия, Райна, Теди Александрова, Джена, Емануела  и Цветелина Янева им останаха... И Джордан още е там.
Вече няма значение дали си в Пайнер.
Ясна е работата. Преслава до 2024, Галена до 2023. Сега и Анелия ако напусне.... направо да закриват. Ахахахаха 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, SG каза:

Преслава не знам с кого може да направи дует, за да е интересно. С Галена явно няма да е, с Меди и Азис ще е банално, защото те са преекспонирани и правят с всеки втори, с Алфа към днешна дата въобще не биха предизвикали интерес, а с разни други големи звезди на чалгата като Десислава, Анелия и т.н. ще е твърде закъснял проект... Освен да е някоя балканска тип Лепа Брена или Цеца, те често си идват тук и Сашка може да я е уредила, но не мога да си представя шефката Галена да е позволила такова нещо...

Не е задължително да звучи баш като Шефката, стига да е обичайната за днешната чалга сезонна зарибявка с анадолско звучене.

Дали песента е записана преди или след като Галена си ремонтира гласа?

Ама то и Фики и Галена не е много интересно. Галена си има голям хит тая година "Делта форс"..... И Фики иска хит явно и за това я кани.
За мен годината категорично е най-добра за Преслава и Галена. Няма какво да спорим за очевидни факти. Обаче имах огромни очаквания от "Сбърка адреса" на Емилия, а това което е пуснала нещо не ми харесва..... дано като я пусне звучи по-добре. Освен албума на Преслава, само тази песен очаквах да я чуя и се надявам да ми хареса.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 час, swiftiebe каза:

Това е за непълни 24 часа.

Нека поговорим за Моето слабо място - песен БЕЗ чалга отсвири, БЕЗ лей-лей излязла през 2014 ей така със слайдшоу.. обаче става абсолютен хит с 18 МИЛИОНА гледания на разменящи се снимки от старо видео. Кое според вас грабна хората - текста, инструментала или пък изпяването ? Как типичен чалгар който търси съвсем друг тип звучене беше запленен от песента? И колко гледания би имала според вас, ако беше с официално видео.

Тази песен не стана ли нещо като Хит на годината на някакви награди?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Danger. каза:

6-D87-ED6-F-5-C11-4-DE6-8-FCA-0-DAA7568- 

IMG-2013.jpg 

Фенът на Преслава се сдоби с албума й и ще ходи на концерта й в зала Арена. Човекът, който я плю 10 години. :roll1:

Реши да се прегрупира от лагера на Галена тая зима.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, DevilWish каза:
За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷

Ейй! Емилия с обратно броене!!!

Вдига врява за хит Емилия. Ще се състезава с Преслава и Галена за кой ли път? И ще бъде третата най-добре завършила годината.

В топ 3 е Емилия, отдавна ви го говоря.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Ейй! Емилия с обратно броене!!!

Вдига врява за хит Емилия. Ще се състезава с Преслава и Галена за кой ли път? И ще бъде третата най-добре завършила годината.

В топ 3 е Емилия, отдавна ви го говоря.

Възможно е. Аз когато се регистрирах тук бях с неин аватар  от "Ще рискувам" и ми беше любимка веднага след Преслава, заедно с Глория и Анелия.... Първото място си е запазено. Но 2, 3, 4 ,че и 5 са се менили много.

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, THE IIconic каза:

Предателка!! Уж не я понасяше 

VM.TIKTOK.COM

Хаха, и Зайка си е закупила албума! Някакви постижения за продажби има ли? Преслава няма ли да обяви колко е тиража?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

Освен първата, другите не съм ги чувал.

Да бе, не си чувал Боже прости? Надуха ни главата с нея! Виж колко милиона има и си помисли дали не си я чувал поне веднъж.

Ами Ламбото? Техният смешен номер 1 хит от една зима. Имаха най-големия хит тук една зима в последните 6-7 години с Ламбото. Потрес!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...