Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 26 минути, Bunn каза:

Така е, а и в Инстраграм профилът на Пайнер за седмични участия са качили последно за нея за седмицата 28.10-03.11

WWW.INSTAGRAM.COM

3,254 Followers, 82 Following, 4,850 Posts - PAYNER (@paynerlive) on Instagram: "Музикална компания ⬇︎Official Sites & Social Media Accounts"

До 3-ти ноември? Е, тя Преслава не ги ли напусна много по-рано?

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Да бе, не си чувал Боже прости? Надуха ни главата с нея! Виж колко милиона има и си помисли дали не си я чувал поне веднъж.

Ами Ламбото? Техният смешен номер 1 хит от една зима. Имаха най-големия хит тук една зима в последните 6-7 години с Ламбото. Потрес!

Но щом Фики е писан първи в този дует, има шанс да е някакъв ft. или пък да е нещо като Ергенът на Емрах? Интересно..... И с това си участие и без него, Галена си има нов албум, хит Делта форс, летен хит Зиг.-заг, Неговата жена... интересни песни... Така, че пука й за тоя дует. И без него можеше да мине.
Дано само Преслава не пуска дуети тази година. Писнало ми е от това. И да  има такива, да ги пази за по-натам. Ако слуховете за Цеца и Меди са верни? Аз съм за само за дует с Галена.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

До 3-ти ноември? Е, тя Преслава не ги ли напусна много по-рано?

Не..... Но е голяма хитруша, точно 13 дни преди концерта. :D :D :D 
Ами труди се жената, има си семейство, не е длъжна да им се отчита. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

Преслава със 190К за ден на "Не вдигай". Доста повече от Азис! Утре ще има трите най-големи хита в България! Феноменален успех. Никой друг освен Галена не го може.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Преслава със 190К за ден на "Не вдигай". Доста повече от Азис! Утре ще има трите най-големи хита в България! Феноменален успех. Никой друг освен Галена не го може.

Супер! Само така!  "Не вдигай" е адски голяма зарибявка за мен. Много яки отсвири. Иначе фаворита от новите е ясен за мен "С нервите съм зле". Това е моя фаворит, а предполагам, че и ще е с най-голям успех от новите песни. Като имам очаквания и "Писмо" да се задържи във времето. Колкото и да не съм по баладите, припевът така се набива...... Но си признавам, че харесвам повече "Нищо" , "Не вдигай" и "Да й приседне" от нея. 

• Like 1

Сподели в други сайтове

Дори "Вещица" ще се бори с Азис и неговата Мръсница за 4-то място. Представяте ли си Преслава да има четирите най-големи хита в страната? Ще направи успехът й още по-голям.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Дори "Вещица" ще се бори с Азис и неговата Мръсница за 4-то място. Представяте ли си Преслава да има четирите най-големи хита в страната? Ще направи успехът й още по-голям.

Ами "Вещица" си е хубава песен, просто няма как всяка песен да е някакъв топ хит. Защо така Драганински загуби нюх? Надявам се, че ще се стегне и ще започне пак да ни предлага хитове.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Старата ни песен прави reentry в класацията ТОП 100 с 10К гледания. Отново започна да се подвизава в класацията. Преслава има там "Нищо", "Да й приседне" и "Улицата". Като цяло за тоя месец ще е най-стриймвания изпълнител.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Старата ни песен прави reentry в класацията ТОП 100 с 10К гледания. Отново започна да се подвизава в класацията. Преслава има там "Нищо", "Да й приседне" и "Улицата". Като цяло за тоя месец ще е най-стриймвания изпълнител.

"Старата ни песен" се завръща? :D :D:D :D :D 
Преслава наистина е ВЕЩИЦА! ❤️
 Пак е правила магии! 😘 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Ама Преслава е напуснала Пайнер? 

Да, но нима някой е учуден? Защо да им се отчита, като ще прибере такива печалби от концерта си?

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

"Старата ни песен" се завръща? :D :D:D :D :D 
Преслава наистина е ВЕЩИЦА! ❤️
 Пак е правила магии! 😘 

Някой й го е омагьосал. :3fdb8960598fa63e: Казах - Галена ще има силна конкуренция за първото място!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Като цяло за тоя месец ще е най-стриймвания изпълнител.

За ноември е била 6та с 8.2М. Азис и Галена са топ 2 с 21М и 18М. Третото е двойно по-слабо с 9М. 

Има шанс, ама забрави че Галена пуска дует с Фики + факта че всеки месец я води с 10+ милиона.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Иначе не мога да си намеря поста ама преди месец-два пусках годишния топ 20 засега и Преслава беше чак на 16то място. С новите хитове и албума ще се изкачи сигурно поне до топ 5. Оправи си годината накрая, не очаквах, ама браво. 

След малко ще пусна ъпдейт на топ 20 и ще видим до къде може да избута до нова година.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DevilWish каза:

Но щом Фики е писан първи в този дует, има шанс да е някакъв ft. или пък да е нещо като Ергенът на Емрах? Интересно..... И с това си участие и без него, Галена си има нов албум, хит Делта форс, летен хит Зиг.-заг, Неговата жена... интересни песни... Така, че пука й за тоя дует. И без него можеше да мине.
Дано само Преслава не пуска дуети тази година. Писнало ми е от това. И да  има такива, да ги пази за по-натам. Ако слуховете за Цеца и Меди са верни? Аз съм за само за дует с Галена.

Иска му се на Гален да има хит като Делта форс.. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

За ноември е била 6та с 8.2М. Азис и Галена са топ 2 с 21М и 18М. Третото е двойно по-слабо с 9М. 

Има шанс, ама забрави че Галена пуска дует с Фики + факта че всеки месец я води с 10+ милиона.

Абе каква Галена за ноември? На Галена най-гледаната й песен е извън топ 10. Преслава държи трите най-големи хита в страната. Как Галена ще има повече  за ноември?

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Абе каква Галена за ноември? На Галена най-гледаната й песен е извън топ 10. Преслава държи трите най-големи хита в страната. Как Галена ще има повече  за ноември?

Дискографията й се слуша страшно много. Казвам ти че за миналият месец имаше над 18М, Преслава 8М. Галена предстои да пусне дует с Фики и ако е хит, като нищо ще е първа за ноември. 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Дискографията й се слуша страшно много. Казвам ти че за миналият месец имаше над 18М, Преслава 8М. Галена предстои да пусне дует с Фики и ако е хит, като нищо ще е първа за ноември. 

Олее тия гледания са и на стари песни? И има толкова много? Малее какво е постигнала!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SG каза:

Цифрите не са от значение, когато и кралица МИЛАНА издава втора песен за няколко дни.❤️

Тази не я ли взеха в Карлуково след предната й песен? Явно, не!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Balkandji1 каза:

Олее тия гледания са и на стари песни? И има толкова много? Малее какво е постигнала!

Ето чарта за месец октомври. Азис води само с 3М заради актуален хит. Разгледай класацията по различни месеци и ще видиш за каква доминация става на въпрос.

POPNABLE.COM

Find charts from Bulgaria (01/10/2024 - 31/10/2024) - artists top 40 music charts released monthly or annually. Most popular music videos of...

• Thanks 1

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Balkandji1 каза:

Да бе, не си чувал Боже прости? Надуха ни главата с нея! Виж колко милиона има и си помисли дали не си я чувал поне веднъж.

Ами Ламбото? Техният смешен номер 1 хит от една зима. Имаха най-големия хит тук една зима в последните 6-7 години с Ламбото. Потрес!

Мина-замина. Песен-еднодневка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Karma93 каза:

Ама Преслава е напуснала Пайнер? 

Не мисля. Те са организатори на концерта + участията ѝ. 
Просто явно вече няма да си слагат логотата никъде.

Предполагам са си занижили и процентите от хонорарите на макс и държат “големите имена” там за престиж.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...