Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

С нервите съм зле с 300К и на трети ден, думи нямам… Очаквам утре и в други ден хайпа да се вдигне страшно много заради концерта, което ще и генерира още повече гледания…

• Like 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Bunn каза:

Да, и двата нови сектора се изкупиха почти за 10 минути. :D 

Мале...... егати интереса..... тая жена май наистина тази година ще е лидер в жанра.
В момента властва и размазва! Брей, брей! Вещица!

• Like 2
  • Love 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, DanielPiliov каза:

Дами и господа, билетите пуснати преди 22мин свършиха, истинска Кралица!

Не е само интернет и едни цифри.... Това показва колко е уважавана и харесвана Преслава. 
На времето имах приятели, които не слушаха поп-фолк, но бяха луди по "Лъжа е" и "Феномен".... Просто самите песни са по-различни.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Не е само интернет и едни цифри.... Това показва колко е уважавана и харесвана Преслава. 
На времето имах приятели, които не слушаха поп-фолк, но бяха луди по "Лъжа е" и "Феномен".... Просто самите песни са по-различни.

Абе, каквото и да си говорим, постижение си е и показва интересът към нея. Възвеличаваният Тони Стораро не успя да продаде цялата зала с един куп гост-изпълнители и с реклама в прайтаймът на bTV, а тя успя да продаде и сектори с ограничена видимост.

• Like 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, SantaCloud каза:

Щях да питам дали е минал концертът, но видях датата :D 

Ако ще има пици - феновете ще са повече 

Какви пици, ще има дюнери, иначе закво прави дует с дюнержията? 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bunn каза:

Абе, каквото и да си говорим, постижение си е и показва интересът към нея. Възвеличаваният Тони Стораро не успя да продаде цялата зала с един куп гост-изпълнители и с реклама в прайтаймът на bTV, а тя успя да продаде и сектори с ограничена видимост.

Абсолютно. Нов албум, нови песни, концерт..... и клиповете са много добри на "С нервите съм зле" и "Писмо". Лично аз съм повече от доволен от песните й за 2023 и 2024. Както казах за 2023 даже само "Улицата" да беше, напълно достатъчно.
Много ме кефи с русата коса в "Не вдигай". 

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, DevilWish каза:

“Лъжа е” ми е любимата ми песен на Преслава, следвана от “Изтрезняваш ли”, дано и двете ги изпее утре❤️

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DanielPiliov каза:

“Лъжа е” ми е любимата ми песен на Преслава, следвана от “Изтрезняваш ли”, дано и двете ги изпее утре❤️

Моля без Изтрезняваш ли, много тъпа песен, няма място на концерт, при наличие на толкова други хитове

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Mr. Greshen каза:

Моля без Изтрезняваш ли, много тъпа песен, няма място на концерт, при наличие на толкова други хитове

Като се замисля да. Обожавам я песента, но за концерта какви неща има да изпее. Но все пак със сигурност ще изпее поне 3 от по-новите песни. Но е сложно да разберем кои, мисля, че “Улицата” е ясна.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Искам микс от “Ако утре ме губиш”, “Не и утре”, “Умирам”, “Безразлична”,”Откакто те познавам”, “Сто причини”,“Не съм ангел”,”Не идвай” и да завърши с “Писмо”…може и само припевите да са пак ще е достатъчно… ❤️

• Like 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:
За всички нетърпеливи, обратното броене до премиерата на “Сбърка адреса” започва СЕГА.🩷

Изобщо не звучи добре в нейно изпълнение. Ще видим като я чуя цялата как ще е. Доста хейт има в коментарите. Първо, че се забави и на хората им мина мерака и второ за изпълнението. Очевидно са пипали  и аранжимента, но промяната изменя звученето. Тази песен е за друг тип глас и според мен не подхожда на нежен глас като този на Емилия. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DanielPiliov каза:

Като се замисля да. Обожавам я песента, но за концерта какви неща има да изпее. Но все пак със сигурност ще изпее поне 3 от по-новите песни. Но е сложно да разберем кои, мисля, че “Улицата” е ясна.

И Писмо според мен

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

"Старата ни песен" се завръща? :D :D:D :D :D 
Преслава наистина е ВЕЩИЦА! ❤️
 Пак е правила магии! 😘 

Колкото и да е странно на мен тази песен ми харесва. Не ми е уау нали, но си ми дапада. Има някаква емоция в нея, особено в куплетите. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , SantaCloud каза:

По принципът наемът е 50К. Нищо чудно те да строят сцената и тн. Тъй че може да не е малък процент. Но на какви цени Пепе продаде билетите. Това пък въобще не погледнах.

50к за концерт ли? Знам, че в делнични дни е по-малко. Има някакви разлики. В събота се е изръсила повече, но по-добре, че е в почивен ден. Всъщност има ли някъде обявено какви са наемите за различни събития?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Соло

1. Галена 52.7М

2. Азис 9М
3. Фики 16.6М
4. Дамян 0
5. Джордан 22.1М
6. Константин 0
7. Тони Стораро 6.2М
8. Томас 0
9. Мирела 0
10. Симона 4.6

11. Меди 11.9
12. Емануела 5.4М
13. Селина 0.4М
14. Лидия 0.3М
15. Данна 0
16. Преслава 15.1М
17. Джена 5.7М
18. Антонио 0.9М
19. Десита 0
20. Теди. А 0

преди 2 часа , SantaCloud каза:

А как са със самостоятелните песни?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

50к за концерт ли? Знам, че в делнични дни е по-малко. Има някакви разлики. В събота се е изръсила повече, но по-добре, че е в почивен ден. Всъщност има ли някъде обявено какви са наемите за различни събития?

Мисля, че си е стандартна тарифа 50к. А вътре какво ще правиш си е твоя грижа. Това е само наемът.

преди 3 минути, Willy каза:

Нещо не е наред тук. Как Галена има 50млн? Това за какъв период е? И доколкото помня в първия списък я даде 30М+. Как така са 50 млн самостоятелно?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Нещо не е наред тук. Как Галена има 50млн? Това за какъв период е? И доколкото помня в първия списък я даде 30М+. Как така са 50 млн самостоятелно?

Защото само Делта форс е дует и всичко друго което пусна с албума тази година е соло+ Мъко моя от Януари. 😀

С Делтата 67, без нея 52.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Това чак сега го гледам обстойно. Мара без джуки. Дарин Ангелов е статист хахахах

Боже, как се е обезобразила. Ми супер си е била.

Тук вече е с джуки, просто силиконът се размества с времето. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, SantaCloud каза:

А това не може ли да се поправи? 

960x540.png?timer=1664578664

Не, явно. Ако можеше щеше отдавна да е взела мерки. Тя  е нарицателно, че в зурлата е като разкисната вагина.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...