Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 44 минути, Willy каза:

Клипа на Ако утре ме губиш не се представи добре, дуета с Ваня също мина зле, Аматьорка изяде хейт за клипа и поведението, скандали около личният живот...половината на 2015 имаше еднопосочен билет от залязване и бягане от ада в който гори леля Ванче от 2008 и този хит й го даде!

Това е една от най-бруталните песни изобщо...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bunn каза:

Съвсем малко остава до 30 милиона!

Ако засили след концерта, ще ги направи по едно и също време с:

29,934,449

• Like 1
  • Love 3

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Bunn каза:

Съвсем малко остава до 30 милиона!

Скоро Преслава заства плътно до Галена, които са единствените с чисти самостоятелни 3 песни над 30М

Преслава

Не се изтриваш - 33М

Пиян - 30М

Да гори в любов - 28М

Галена 

Феноменален - 36М

Ти не си за мен - 31М

100 живота - 30М

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Ако засили след концерта, ще ги направи по едно и също време с:

29,934,449

И двете песни го заслужават! Помня, когато "Сто живота" излезе на 06.05.2020, колко много я въртях, защото не беше излизала нова музика. :D 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DanielPiliov каза:

Скоро Преслава заства плътно до Галена, които са единствените с чисти самостоятелни 3 песни над 30М

Преслава

Не се изтриваш - 33М

Пиян - 30М

Да гори в любов - 28М

Галена 

Феноменален - 36М

Ти не си за мен - 31М

100 живота - 30М

Ау тая ще е следващата

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

А това как тресеше държавата помните ли, удари 10М за два месеца и след това направо загина тая песен...До ден днешен я слушам, обожавам я. Скандално яки куплети и изпявки, а клипът и поведението и в клипа брутално яко, така трябва да изглежда тя, както я наричат всички - Кралица, Вещица, Богиня и т.н.

• Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DanielPiliov каза:

Не знам защо не се хареса, всички балада та балада и като я пусне нищо. Аз лично много я харесвам тази песен. Скромни 3 милиона, но от сърце❤️

Много пъти е дъвкано. Текста. На никой не му е приятно да слуша за самоунижения. Това е нейната "Да ти олекне" 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Котенца, при 60 лева средна цена на билет за концерта на Пепи ще спекулирам, че приходите ще са около 800к. НО!  Тук като изтърсим малко разходите за сцената, наема, гостите, бенд/група, екипи и тн. - спокойно можем да кажем, че ще се изръси с 500 хиляди. Да не споменаваме удръжките на компаниите, които продават билетите, ДДС и тн. Имаше огромен късмет, че не вложи в реклама и нещата станаха от само себе си.

Ако Пепе не излъчи концерта си по НОВА или БТВ, което традиционно струва за тях около милион лева (или бартер реклама за n-години), Преси ще успее да си позволи няколко парчета постна пица. Е, и ще се хвали на Галка, че е правила Арена. :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DanielPiliov каза:

Ау тая ще е следващата

Забила е Парка, щe мине доста време докато направи 30ка.

преди 17 минути, DanielPiliov каза:

Ау тая ще е следващата

Забила е Парка, щe мине доста време докато направи 30ка.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Котенца, при 60 лева средна цена на билет за концерта на Пепи ще спекулирам, че приходите ще са около 800к. НО!  Тук като изтърсим малко разходите за сцената, наема, гостите, бенд/група, екипи и тн. - спокойно можем да кажем, че ще се изръси с 500 хиляди. Да не споменаваме удръжките на компаниите, които продават билетите, ДДС и тн. Имаше огромен късмет, че не вложи в реклама и нещата станаха от само себе си.

Ако Пепе не излъчи концерта си по НОВА или БТВ, което традиционно струва за тях около милион лева (или бартер реклама за n-години), Преси ще успее да си позволи няколко парчета пица. Е, и ще се хвали на Галка, че е правила Арена. :D 

Едва ли го прави за пари. Тя достатъчно вади от участия. По-скоро иска да благодари на феновете.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Едва ли го прави за пари. Тя достатъчно вади от участия. По-скоро иска да благодари на феновете.

Със сигурност го прави и с идеята поне да си избие разходите. И при нея ще се случи. Виж, Стораро имам подозрение, че е излязъл на загуба. При него имаше зверска реклама навсякъде и пак не напълни залата.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Със сигурност го прави и с идеята поне да си избие разходите. И при нея ще се случи. Виж, Стораро имам подозрение, че е излязъл на загуба. При него имаше зверска реклама навсякъде и пак не напълни залата.

А в най-добрия случай каква печалба й даваш горе-долу?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

То на Стораро си беше направо сборен концерт. Имаше много гост изпълнители. Аз бях изненадана, че не успя да напълни залата. Очаквах доста повече интерес, но въпреки това евала и на него, че прояви смелост за Арената. По клипчетата, които изгледах е бил добър концерт и си е заслужавало.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , SantaCloud каза:

А това не може ли да се поправи? 

960x540.png?timer=1664578664

Май силиконът мигрира и се слива с тъканите ако е инжектиран, а не сложен в нещо изолиращо. С операция могат да се направят подобрения в нейния за случай, но не й да махнат силекона на 100 процента. Но пък може допълнително да инжектира временни филъри в устните

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, SantaCloud каза:

Ако Пепе не излъчи концерта си по НОВА или БТВ, което традиционно струва за тях около милион лева (или бартер реклама за n-години), Преси ще успее да си позволи няколко парчета постна пица. Е, и ще се хвали на Галка, че е правила Арена. :D 

Ако ѝ беше за парите всяка година щеше да прави концерт.  
Затова клубните участия са им по-рентабилни. Там разхода е само за прическа и гориво.

Прави концерта за престиж и да угоди на публиката.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...