GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Ако ѝ беше за парите всяка година щеше да прави концерт. Затова клубните участия са им по-рентабилни. Там разхода е само за прическа и гориво. Прави концерта за престиж и да угоди на публиката. Освен това организацията си е доста. В клубовете всичко е наготово. Няма съпътстващи разходи, които да не са платени отделно. Не се знае дали няма да прави всяка година. Преди Ковид нямаше концертна публика в чалгата. Да напомня как всички топ имена не можеха да напълнят и НДК. А когато правиха в Арената беше сигурно на половината капацитет. Беше немислимо самостоятелни събития да организират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 @SantaCloud Май имам нов фаворит...💓 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 24 минути, Bunn каза: А в най-добрия случай каква печалба й даваш горе-долу? Отгоре-отгоре поне едни 100к. Ако обаче излъчат концерта, ще е друго. Доколкото съм чувал евтините сцени са от порядъка на 200-300к. Там се включва екип да я изгради и тн. Отделно наемите, организацията по входовете, билетите, бенд и гости и тн... Макар че Коцио и Софка сигурно няма да й вземат пари. Там е бартер. Коцио сигурно и той ще направи Арена догодина. Имам такова усещане. И двете ще са му гости реципрочно хха. Писахме ги 13к билета, но може и 12к да са. Също смятах на база 60 лв средно, но може и да е 50. Зависи колко бройки са евтините спрямо скъпите билети. Но вярвам, че няма да си тръгне с празни ръце. Знаем, че Прес няма да се постарае със скъпи екипи. Не е нито Галена, нито Криско. А и публиката не чака шоу от нея, а емоция и пеене. При Галена е обратното. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 4 минути, Stela каза: @SantaCloud Май имам нов фаворит...💓 Горд съм, че най-накрая започна да ги надушваш без да шервам аз. Мислех че тази песен е по-пенсионерска хххх и затова турих едно "ма*ата им" хаха Но много се кефя как направих саксофонната част преди последния припев. И аз си я въртя на рипийт. Много ме е яд, че най-любимата ми песен е с най-малко гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 минути, SantaCloud каза: При Галена е обратното. Затова нямам търпение за концерт на Галена. Сигурен съм че ще направи спектакъл и доста ще вдигне левела от визуална гледна точка. Самите ѝ участия в концертите на Пайнер винаги бяха идейни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, Emanuela.Carey каза: Затова нямам търпение за концерт на Галена. Сигурен съм че ще направи спектакъл и доста ще вдигне левела от визуална гледна точка. Самите ѝ участия в концертите на Пайнер винаги бяха идейни. Да, това й е силата. Но нещо не й се получаваше контакта с публиката. Поне на големите сборки беше така. Щом Пресла напълни залата, очаквам да не се затрудни и Галя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, SantaCloud каза: Горд съм, че най-накрая започна да ги надушваш без да шервам аз. Мислех че тази песен е по-пенсионерска хххх и затова турих едно "ма*ата им" хаха Но много се кефя как направих саксофонната част преди последния припев. И аз си я въртя на рипийт. Много ме е яд, че най-любимата ми песен е с най-малко гледания. Не е пенсионерска. По-емоционална е. Интересно ми е за колко време я направи? Аз много харесвам такъв тип песни. А с каква идея имат и топици? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Доника пак ли ще пуска песен с Азис? Страх я е да се пробва самостоятелно тая въшка и да си набие в главата, че не става за тая работа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, Stela каза: Не е пенсионерска. По-емоционална е. Интересно ми е за колко време я направи? Аз много харесвам такъв тип песни. А с каква идея имат и топици? 😁 Ами всичките ми по-лирични песни или с по-дълбок текст не са много популярни. Въпреки че само 4-5 са с под 1000 гледания вече. Даже лъжомера почна да се препоръчва и прескочи 1К, а беше на 500 преди 2 дни. Текстът ми отне ... както винаги 10 минути. Вече самата песен за няколко часа. Топиците са за хората, които ползват YouTube Music. Всъщност топиците са това, но са ги интегрирали и в основната версия на ЮТ, но на двете места действат различни алгоритми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Доника пак ли ще пуска песен с Азис? Страх я е да се пробва самостоятелно тая въшка и да си набие в главата, че не става за тая работа. Когато говорим за Доника... се сещам само за оная песен дето беше с Галена. Нито една песен не й запомних. А наистина ли Азис също е опитвал да я възкачи на хоризонта. Не помня този проект. Явно е бил доста тъп. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, SantaCloud каза: Когато говорим за Доника... се сещам само за оная песен дето беше с Галена. Нито една песен не й запомних. А наистина ли Азис също е опитвал да я възкачи на хоризонта. Не помня този проект. Явно е бил доста тъп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, SantaCloud каза: Ами всичките ми по-лирични песни или с по-дълбок текст не са много популярни. Въпреки че само 4-5 са с под 1000 гледания вече. Даже лъжомера почна да се препоръчва и прескочи 1К, а беше на 500 преди 2 дни. Текстът ми отне ... както винаги 10 минути. Вече самата песен за няколко часа. Топиците са за хората, които ползват YouTube Music. Всъщност топиците са това, но са ги интегрирали и в основната версия на ЮТ, но на двете места действат различни алгоритми. Не се отказвай от лирични песни с дълбок текст. Нека има от време на време заради мен. Аз ги оценявам. Ще ти въртя гледания. Текста е много добър, изненадвам се, че толкова бързо ти се получават. Имаш талант в тази насока. Помисли да пратиш нещо на някой изпълнител. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Вярно. Ако беше песен на Азис - щеше да е топ. А на тъмбнейла - това Доника ли е? По средата ми е микс между Джия, Яница и Тита. Толкова е безлична. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Това си е песен на Азис. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 7 минути, Stela каза: Не се отказвай от лирични песни с дълбок текст. Нека има от време на време заради мен. Аз ги оценявам. Ще ти въртя гледания. Текста е много добър, изненадвам се, че толкова бързо ти се получават. Имаш талант в тази насока. Помисли да пратиш нещо на някой изпълнител. Писането на рими е толкова простичко за мен. Например писането на романи е далеч по-трудоемко и изцеждащо. Това тук ми е забавление. Spoiler Това направи 22к за ден и половина. Нищо че очакват песента на Счети, ударих доста лайкове и събове. Явно се харесва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, SantaCloud каза: Вярно. Ако беше песен на Азис - щеше да е топ. А на тъмбнейла - това Доника ли е? По средата ми е микс между Джия, Яница и Тита. Толкова е безлична. Не е ли Дион по-средата? Аман и от тия Тройници. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Lelqtian каза: Не е ли Дион по-средата? Аман и от тия Тройници. Мислех си и нея да добавя, ама викам... повече ми мяза на Тита и Джия 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, SantaCloud каза: Мислех си и нея да добавя, ама викам... повече ми мяза на Тита и Джия Тия двете не приличаха, поне доскоро, на трансове, за разлика от Дион и Дончо ... Не че някой разпознава физиономията на Чиба индивидуално ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 31 минути, SantaCloud каза: Отгоре-отгоре поне едни 100к. Ако обаче излъчат концерта, ще е друго. Доколкото съм чувал евтините сцени са от порядъка на 200-300к. Там се включва екип да я изгради и тн. Отделно наемите, организацията по входовете, билетите, бенд и гости и тн... Макар че Коцио и Софка сигурно няма да й вземат пари. Там е бартер. Коцио сигурно и той ще направи Арена догодина. Имам такова усещане. И двете ще са му гости реципрочно хха. Писахме ги 13к билета, но може и 12к да са. Също смятах на база 60 лв средно, но може и да е 50. Зависи колко бройки са евтините спрямо скъпите билети. Но вярвам, че няма да си тръгне с празни ръце. Знаем, че Прес няма да се постарае със скъпи екипи. Не е нито Галена, нито Криско. А и публиката не чака шоу от нея, а емоция и пеене. При Галена е обратното. Благодаря за анализа 😄 Няма да си тръгне с празни ръце, но тази печалба е горе-долу, колкото един по-скъп проект. Нека поне да се наложи някаква концертна култура в поп фолка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Току що, Lelqtian каза: Тия двете не приличаха, поне доскоро, на трансове, за разлика от Дион и Дончо ... Не че някой разпознава физиономията на Чиба индивидуално ... Пропускаш, че на тая снимка Доня са я обработили. Тя не изглежда така иначе. По-скоро прилича на франкенщайн между Диона и Мая Нюри. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, Bunn каза: Благодаря за анализа 😄 Няма да си тръгне с празни ръце, но тази печалба е горе-долу, колкото един по-скъп проект. Нека поне да се наложи някаква концертна култура в поп фолка. Не бих казал. Проектите на Прес са евтини. Едва ли надхвърлят 50к. Може би Писмо и Нервите са малко повече. и Вещицата заради участието на известните. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 8 часа , swiftiebe каза: Според мен тов е най- слабия период на Преслава изобщо. Усеща се тотално изгубена и стреляща напосоки .. какво си е мислила пускайки тая песен ? Ироничното е че ако някоя парцалана я беше пуснала щеше да е мегахит но хората никога няма да приемат Преслава в такава роля .. Въобразявала се е на Яница 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Софка ще участва в концерта на Преслава Митьо Пищова и Леля Данче? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 часа , Fast каза: Много пъти е дъвкано. Текста. На никой не му е приятно да слуша за самоунижения. Това е нейната "Да ти олекне" преди 7 часа , SantaCloud каза: Котенца, при 60 лева средна цена на билет за концерта на Пепи ще спекулирам, че приходите ще са около 800к. НО! Тук като изтърсим малко разходите за сцената, наема, гостите, бенд/група, екипи и тн. - спокойно можем да кажем, че ще се изръси с 500 хиляди. Да не споменаваме удръжките на компаниите, които продават билетите, ДДС и тн. Имаше огромен късмет, че не вложи в реклама и нещата станаха от само себе си. Ако Пепе не излъчи концерта си по НОВА или БТВ, което традиционно струва за тях около милион лева (или бартер реклама за n-години), Преси ще успее да си позволи няколко парчета постна пица. Е, и ще се хвали на Галка, че е правила Арена. На гостите нищо няма да плати - те са й приятели, а и Коцьо без Преса или Софа га ша види Хареня преди 6 часа , DanielPiliov каза: Живея за частта на 2:50, това е феноменално! Много щеше да ме кефи таз песен, ако не се пееше за пиене преди 6 часа , Fast каза: Едва ли го прави за пари. Тя достатъчно вади от участия. По-скоро иска да благодари на феновете. Чак пък за феновете… иска да си начеше крастата, а и си е престиж преди 6 часа , SantaCloud каза: Със сигурност го прави и с идеята поне да си избие разходите. И при нея ще се случи. Виж, Стораро имам подозрение, че е излязъл на загуба. При него имаше зверска реклама навсякъде и пак не напълни залата. Той оттогава не е пускал нищо, а преди сереше нот-стоп. Явно се е разорил преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Ако ѝ беше за парите всяка година щеше да прави концерт. Затова клубните участия са им по-рентабилни. Там разхода е само за прическа и гориво. Прави концерта за престиж и да угоди на публиката. И гориво и хотел им плащат повечето кръчмари. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 32 минути, asylum каза: На гостите нищо няма да плати - те са й приятели, а и Коцьо без Преса или Софа га ша види Хареня Много щеше да ме кефи таз песен, ако не се пееше за пиене Чак пък за феновете… иска да си начеше крастата, а и си е престиж Той оттогава не е пускал нищо, а преди сереше нот-стоп. Явно се е разорил И гориво и хотел им плащат повечето кръчмари. Лиса ли няма да излезе на печалба от тоя концерт ... пффф. за реклама не се е охарчила, за сцена като гледаме също, щом са КокошарникТВ значи и ще снимат сигурно. Даньо Милев и бенд вероятно ги е цанила с някоя дамаджана домашна ракийца, а билети само за под сцената не продаде. Изобщо извън наем на залата не се забелязва за какво ще се охарчила по организацията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари