Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Ноември 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Коя песен пеят с Галя? Живей Излиза сестрата на Пепа това значи че е време да отида до тоалетната 3 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, borisslav1 каза: Галена: "Ще помоля публиката, повече не ни разделяйте"! Чухте ли? Epic moment 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Тия отидоха да пушат 1 6 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Айде Уруспия Колева и Жаболия.... Пауза за WC 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FikLena каза: Пауза за WC Хората отиват да пушат ..... Ама вярно си е неуважение. 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, DevilWish каза: Тия отидоха да пушат Е Коцьо е отишъл да начертае някоя линийка Току що, DevilWish каза: Хората отиват да пушат ..... Ама вярно си е неуважение. Лиса първа почна като пуска тая, да не и е сестра????? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Lelqtian каза: Е Коцьо е отишъл да начертае някоя линийка Аз мислих, че ще пеят "Сладкото зло" или "Не ми пречи", той пял "Моята принцеса". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, Lelqtian каза: Е Коцьо е отишъл да начертае някоя линийка Лиса първа почна като пуска тая, да не и е сестра????? Е, на нея й е точно сестра 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Айде, "Моме, Невено". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Галин отиде зад сцената сигурно ще пее 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Драго Чая ли води дебелото педииии ПЪСЛАААААААААААААААА Жадувано.. Е-анооо.. Колко песни има в албУМААААА 0000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 При появата на Галена залата гръмна! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Епичен момент! Беше брутална емоция и залата гръмна !!! 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, PHILIPP PLEIN каза: При появата на Галена залата гръмна! Още е здрава залата Не знам какво става... Но сякаш виждам к-р за първи пъъът 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Дяволско ИЗЧАДИЕ 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Втора част: Дяволско желание 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Целувай срамните ми усните ми циц@та ми всичкооо. Пляскай здраво с к*ра знам че го желаешш 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Целувай срамните ми усните ми циц@та ми всичкооо. Пляскай здраво с к*ра знам че го желаешш Тази песен има една много яка пародия. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Галин се върна ( дано не пее ) Илиян се разхожда кат швестерка нагоре надолу и ми разваля гледката 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, DevilWish каза: Тази песен има една много яка пародия. Оооо да. Айде солотооооо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, pechenko каза: Галин се върна ( дано не пее ) Илиян се разхожда кат швестерка нагоре надолу и ми разваля гледката И аз се надявам да не я пеят тази песен... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: Оооо да. Айде солотооооо Май има истерия по "Дяволско желание"? Очаквано. Голям хит беше това..... Егати истерията по нея имаше когато излезе. Тя направи името ПРЕСЛАВА в истинския смисъл. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Елена излиза ( бъзикам се ) племенницата ще пее хаха 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, pechenko каза: Елена излиза Не каза ли Виктория? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Пия за тебе с.... Тъпотория.... Ко каза ко?!? Оставете на инструментал само, че е як! Мале баси траверс войса има тая... Тая Елена толкова да е под маратонка, че футболистчето да не я пуска никъде ... Еб@си майката.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари