DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, SantaCloud каза: Новата ти е топ хит. За мен един от най-големите ретро хитове на Преслава. Най-любимата ми песен в "Пази се от приятелки" ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Добре че изпуснах 2 часа. Сигурно е била адска тъпня. От Новата ти почна концерта. По публиката личи. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 ВРЕ СЛА ВА ВРЕ СЛА ВА Разплачи са ма Майкъле Още едно миксче от стари песнички - Аз съм сънчо от горицаа.. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: ВРЕ СЛА ВА ВРЕ СЛА ВА ти в 3ти клас ли си 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, SantaCloud каза: Добре че изпуснах 2 часа. Сигурно е била адска тъпня. От Новата ти почна концерта. По публиката личи. Започнала е с "Не съм ангел" и "Улицата". "Умирам" 😮 😮 😮 Тая жена май ни чете!!! 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 УМИРАМ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Обичаааааааааам те ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @xroflx9 или е на концерта,или я мачкат и тъпчат в някоя съблекалня 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Olay каза: ти в 3ти клас ли си Достатъчно за да знам, че певачката е потрес 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тая песен я бях забравил. Обичам те> Нямаш сърце, really? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: Достатъчно за да знам, че певачката е потрес Е, какво й е? Кажи ми само дума и ще останаааааааааааааааааааааааааааааа!!!!! Финални думи! Току що, SantaCloud каза: Тая песен я бях забравил. Обичам те> Нямаш сърце, really? Ами на мен ми харесва много повече ОБИЧАМ ТЕ. За мен е най-добрата песен в дебютния й албум. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 да си беше изпяла само този ретро микс в момента,другото е пълнеж 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Уха, таз Преса ви възбуди. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, DevilWish каза: Е, какво й е? Кажи ми само дума и ще останаааааааааааааааааааааааааааааа!!!!! Финални думи! Скелет на батерии с прехвалена слава Както всички останали взели се на сериозно. Един голям цирк 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, SantaCloud каза: Уха, таз Преса ви възбуди. Тя направо ги взривява цял ден.... Току що, FolkEmpire каза: Скелет на батерии с прехвалена слава Както всички останали взели се на сериозно. Един голям цирк Според мен си е много добре. ❤️ И когато съмне От утре. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Достатъчно за да знам, че певачката е потрес Да те питам: има ли някоя певачка, която харесваш и би казал, че не е потрес? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Разбирам, я че това й е най-големия й концерт и иска да изпее всяка песен но трябваше да се спре на 20-25 и да остави публиката жадна за още, тези миксове са излишни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Хареса ми идеята за този ретро микс с по един припев, повече песни прозвучават така 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Само не разбирам защо "Не се изтриваш" е в микс и я пее само като припев? Айде "НИЩООООООООО"! Напук на всички която я мислят за флоп, тя си я изпя. ❤️ Направи ми кеф на душичката ❤️ 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Изпя Нищо арената гръмна 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Olay каза: Разбирам, я че това й е най-големия й концерт и иска да изпее всяка песен но трябваше да се спре на 20-25 и да остави публиката жадна за още, тези миксове са излишни. Като минус отчитам, че голям хит като "Не се изтриваш" беше само с припев. Песни като "Не се изтриваш" и "Обичам те" можеше да си ги изпее също целите. Дано "Пиян" и "Да гори в любов" поне са целите песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 6 минути, SantaCloud каза: Да те питам: има ли някоя певачка, която харесваш и би казал, че не е потрес? Когато съм бил на 10 сигурно съм имал. Но когато поживееш повече осъзнаваш какви са и за какво се борят. Целия чалга бранш стана пълен абсурд. И мисля, че имам право да им се подигравам Като започнем от мутрите им които се обезобразяват в опит да прихванат масовото око. Това се случва, но с негативен отзвук. Мале тоя синтезатор е от али експрес 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Нали разбирате, че това са най-големите фенове на Прес. Нормално е да пеят дори бози и непопулярни песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Моето слабо място, сградата се разтресее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, SantaCloud каза: Нали разбирате, че това са най-големите фенове на Прес. Нормално е да пеят дори бози и непопулярни песни. Нормално. Аз пък никога не съм разбирал истерията по "Моето слабо място". Когато я пусна всички я бяха обявили за голям провал, то какво излезе. преди 1 минута, FolkEmpire каза: Когато съм бил на 10 сигурно съм имал. Но когато поживееш повече осъзнаваш какви са и за какво се борят. Хора като нас. Всеки се бори за нещо.... Това не пречи да харесваш някого и песните му. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари